Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלטים - IPAD מה מי ולמה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נעשה, אני אוהב לקרוא ואני לא יכול לקחת את האייפד של החברה לשירותים, לא נעים :oops:

אתה לא מבין איך הטרנפורמר שינה לי את הרגלי החירבון, פשוט עולם אחר, מאז שחיברתי את Google Currents הפרוץ אני אשכרה לא יוצא מהשירותים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האם בטאבלטים שנמכרים עם גרסאת אנדוריד 2.2 או 2.3 ,אפשר להחליף להם את הרום לגירסא גבוהה יותר כמו בגלקסי?

ממש לא בהכרח, כל מקרה לגופו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
דיברתי על חדות טקסט. הזום חד יותר בכל מצב.

לחלוטין לא, התצוגה של האייפד טובה יותר, וכל מבחן רציני מאתרים בחו"ל תומך בטענה שלי.

לגבי המשקל : ועוד איך שתוספת של 100 גרם משפיעה, ביחוד בטאבלט שהרבה פעם מוחזק ביד אחת עד שהיא מתעייפת.

אתה לא מבין איך הטרנפורמר שינה לי את הרגלי החירבון, פשוט עולם אחר, מאז שחיברתי את Google Currents הפרוץ אני אשכרה לא יוצא מהשירותים.

זה בדיוק מה שקרה לי כשקיבלתי את האייפון! צריך להזהר, הטענה הרווחת היא שישיבה ארוכה במועדון השיש תורמת בצורה ניכרת לסיכוי לקבל טחורים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מגביל את עצמי עם טיימר.

תנסה עם טאבלט, זה אחרת מאשר אייפון או גלקסי, במקרה שלי.

משהו משהו.

נ"ב - אצלי זה נקרא בלו"ז "ישיבה בחדר 'פורצלן' ".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

וואו ! כמה מידע !

תודה לכולכם.

השימושים שלו לדעתי יהיו אינטנרנט , סקייפ - לצרכי קשרים משפחתיים בחו"ל. וWORD פה ושם ואימייל.

פרט שחשוב לציין זה שגם לאשתו - אמא של אשתי כבר יש כזה מלפני שבועיים. של APPLE הכוונה.

הציעו לי עם משהו של מאג ולנובו.

מהתגובות פה אני מבין שבאמת יש עניין עם כל מיני "תוספות" שב APPLE זה פחות פתוח ודורש תשלום לכל דבר ושבאחרים זה יותר חופשי.

ושוב תודה !

פורסם
אני מגביל את עצמי עם טיימר.

תנסה עם טאבלט, זה אחרת מאשר אייפון או גלקסי, במקרה שלי.

משהו משהו.

נ"ב - אצלי זה נקרא בלו"ז "ישיבה בחדר 'פורצלן' ".

או טיימר, או עד שהרגל מתחילה להרדם :lol:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...