Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה הכי גדולה היא שהשטח ממזרח לגבול הוא שטח אימונים של צה"ל ולא ניתן להיכנס לשם, גם לא לצבא. ואילו המבריחים, לא דופקים חשבון ומיסתובבים חפשי מוגנים למעשה ממירדף כלשהוא. לא עם סופה ולא עם למבוגיני.

אריה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממזרח לגבול נמצאת חצי מדינה . לא הכל שטחי אש . הם אמורים לצאת באיזה שלב ולנוע למקומות ישוב ואז לחכות להם . יש כאן בעיה נוספת ע"ע שקי חשיש ,מדובר בהרבה מאוד כסף והפיתוי הוא אדיר . כפי שראינו לפני שבוע את הקצין מאוגדת עזה ערן קבלו הרי תמיד ימצאו משתפי פעולה מקירבנו ,לכן המאמץ חייב להתמקד גם בענישה קשה מאוד וכואבת מאוד ולא רק כמה שנים בכלא ואובדן דרגות ופנסיה אלא הרבה מאוד שנים בכלא וכאמור אני חוזר ואומר מי שחוצה את הגדר כשהיא תושלם מסתכן בנפשו .

פורסם

לפי יודעי-דבר לא הרמבו-למבו הגיע לצה"ל, אלא הצ'יטה.

רכב עוד יותר אקזוטי וקדום ממנו של הלמבורגינים, עם מנוע V8 מרכזי, הוא נבחן בסיירת מטכ"ל וירדו מהרעיון אחרי שמישהו הוריד משלישי לשני ב 130 קמ"ש והרס את המנוע.

עוד קצת חומר ותמונות על הצ'יטה בהיברוו:

פה

ופה http://www.ivc0707.org/article/lambo/lambojeep.html

Lamborghini-Cheetah.jpg

פורסם
לפי יודעי-דבר לא הרמבו-למבו הגיע לצה"ל, אלא הצ'יטה.

רכב עוד יותר אקזוטי וקדום ממנו של הלמבורגינים, עם מנוע V8 מרכזי, הוא נבחן בסיירת מטכ"ל וירדו מהרעיון אחרי שמישהו הוריד משלישי לשני ב 130 קמ"ש והרס את המנוע.

עוד קצת חומר ותמונות על הצ'יטה בהיברוו:

פה

ופה http://www.ivc0707.org/article/lambo/lambojeep.html

Lamborghini-Cheetah.jpg

היות ומדינת ישראל היא מקום קטן וכולם מכירים את כולם מיהו אם כן הישראלי

שהפך V12 ששורשיו במיורה האגדתית - לעוגן לאוניה? והאם לדעתכם הוא זוכה להתמקם במקום הראשון בטבלת הישראלים מחסלי המנועים האקזוטיים?

פורסם

אם כבר אתם מדברים על דברים מיותרים אז הנה אחד http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%9F_%D7%A1%D7%90%D7%A1%D7%90

קרקל - SANDCAT שנכנס לשירות המשטרה הכחולה ומג''ב בשטחים.

רכב שעלותו עומדת על 700 אלף ש''ח לחתיכה, טיפול כל 4K ק''מ אם אני לא טועה, מנוע 6.6 טורבו דיזל (300-350 כ''ס) ומשקל של 5.5 טון.

sandcat_police_009.JPG

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
היות ומדינת ישראל היא מקום קטן וכולם מכירים את כולם מיהו אם כן הישראלי

שהפך V12 ששורשיו במיורה האגדתית - לעוגן לאוניה? והאם לדעתכם הוא זוכה להתמקם במקום הראשון בטבלת הישראלים מחסלי המנועים האקזוטיים?

אותו ישראלי עלום הפך V8 של קרייזלר לעוגן לאוניה ולא V12 ששורשיו במיורה.

פשוט זה מה שהיה מותקן בציטה מאחורה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אני זוכר נכון, צריכת הדלק של הלאמבו הייתה מגוכחת בעליל

8MPG כלומר כמעט 3.5 ק"מ לליטר, קצת יותר חסכוני מסובארו ג'אסטי ראלי (לא צוחק).

פורסם

כל אותם האנשים שאמרו למה צריך רכבים מיוחדים יש סופות, אז זהו שהסופות האלה במצב נוראי ואי אפש כמעט לרדת איתם לשטח בגלל ששמים עליהם מיגון ולא משפרים את המתלים והבלמים והכל נשאר כמו בסופה רגילה רק עם עוד טונות של מיגון , בגלל זה כל שבוע שהסופה בטיפול מחליפים לה ברקסים בגלל השחיקה אותה דבר לגבי דודים.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

או קי , אז סופה חלשה .חסר "המר " בצבא ? לדעתי הכלי הזה יכול לעשות את העבודה ועם נוהלי עצירת חשוד יותר ליברליים זה יהי מושלם . זה גם כלי מספיק גדול כדי לשאת כמה שקים שלל בשביל בגירה וכמה מהצרכנים של החומר , כי אי אפשר לנתק לגמרי את הציבור מהחומר שמאפשר להם קצת נורמליות .

פורסם

האינטרנט האלו מדהימים אותי כל פעם מחדש, כולה הקלדתי בחיפוש 8MPG בשביל לקבל את ההמרה לק"מ לליטר,

וכבונוס קיבלתי גם אורגיה רומאית, מדרובים.

פורסם
או קי , אז סופה חלשה .חסר "המר " בצבא ? לדעתי הכלי הזה יכול לעשות את העבודה ועם נוהלי עצירת חשוד יותר ליברליים זה יהי מושלם . זה גם כלי מספיק גדול כדי לשאת כמה שקים שלל בשביל בגירה וכמה מהצרכנים של החומר , כי אי אפשר לנתק לגמרי את הציבור מהחומר שמאפשר להם קצת נורמליות .

אז ככה רוב האמרים בצבא במצב לא הכי מזהיר לרוב השילדה עקומה וגם שהאמר סיור (פתוח) מאוד מסוכן למרדפים ואני מדבר מניסיון (עפתי מתוך האמר סיור ועוד הייתי חגור) .

דרך אגב רוב המבריחים ממש משוגעים וצבא לא רודף אחריהם כי הם לא רוצים לסכן חיי אדם ,וכן אני יודע שזה נשמע מגוחך אבל ככה זה.

ודרך אגב יש לצבא מלא כלים שהם לא משתמשים ,למשל בצהלים יש מחסן שלם מלא באיגי ואין יותר קורסים על זה כי יותר מדי חיילים התפכו ונפצעו , ויש אפילו כמה האמרים על בנזין שזה כלי ממש מהיר ומטורף.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

אני מרגיש כבשעור גמרא. הממשלה והצבא צריכים להחליט , וכנראה שזה מה שקורה , שהגבול הדרומי זקוק לטיפול מיוחד . לכן הגדר חייבת להסתיים במהירות וגם הבט"ש באזור חייב להיות קשוח יותר . קחו דוגמה מהגדר ברצועת עזה . הרי שם אין מבריחים הדוהרים במהירות עם כלים משופרים . מסכן הבדואי שרק ימצא באזור הגדר . מסכן העזתי שרק יתקרב לאזור הגדר . שם אנחנו מתמודדים בהצלחה גדולה בנסיונות חדירה של אירגוני טרור חמושים , אז מי הם לכל הרוחות כמה בדואים או הרבה בדואים ? צריך רק לרצות .

פורסם
כל אותם האנשים שאמרו למה צריך רכבים מיוחדים יש סופות, אז זהו שהסופות האלה במצב נוראי ואי אפש כמעט לרדת איתם לשטח בגלל ששמים עליהם מיגון ולא משפרים את המתלים והבלמים והכל נשאר כמו בסופה רגילה רק עם עוד טונות של מיגון , בגלל זה כל שבוע שהסופה בטיפול מחליפים לה ברקסים בגלל השחיקה אותה דבר לגבי דודים.

הסופה מיושנת והמיגון שלה לא משהו לזמנים המודרניים ועל כך אני מוכן להעיד אישית, המיגון שלה רחוק מאוד מהמיגון של הקרקל.

לגבי המתלים אתה טועה בגדול, כל סופה שראיתי עד היום היא כמינימום עם בולמים של בילשטיין (מוכן לצלם זאת ולהעלות תמונה). דווקא הסופה היא אחלה רכב אבל טעון בה שיפור גדול בשביל להתאים אותה לצרכים של היום, כמו כן הטיפול בהם בסדנאות המשטרתיות\צבאיות גרם להם להגיע למצב קשה! הטיפול במיגון ובשאר החלקים פשוט עלוב, משביתים סופה כזאת ואז כשמשביתים עוד אחת לוקחים אותה לחלקים ועושים משני רכבים מושבתים רכב אחד נוסע ופה נוצרת הבעיה

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...