Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר, זה סינטתי

אם תעשה בדיקות סינטתיות לפניי החיבור החדש ועכשיו, אתה תראה תוצאות כפי שהן באמת.

בגלישה יום - יומית שלך לוואלה ו YNET (אני מקצין) כמובן שלא תראה הבדל.

ההבדלים כבר צויינו, חבל שלא קוראים עמוד או שתיים לאחור.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט נירשם והם יתקשרו אלי וירשמו אותי? או איך זה עובד? יש לי 12MB אצלהם עם תשתית של הוט.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

כנס ללינק, מלא הפרטים ועקוב אחר ההוראות.

פורסם

למה לחלק זה היה אפקטיבי במיידית (נכנסו,מילאו פרטים,אתחלו את הראוטר והכל טס) והחלק השני היה צריך שאיזה נציג יחזור אליהם טלפונית?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מכיוון שלחלק היה חייגן מוגדר מראש וחלק השני לא היה חייגן והם התחברו בשיטת " חיבור קבוע" ללא חייגן ועכשיו היה צורך להגדיר אותו.

זה הכל

פורסם
כמו שנאמר, זה סינטתי

אם תעשה בדיקות סינטתיות לפניי החיבור החדש ועכשיו, אתה תראה תוצאות כפי שהן באמת.

בגלישה יום - יומית שלך לוואלה ו YNET (אני מקצין) כמובן שלא תראה הבדל.

ההבדלים כבר צויינו, חבל שלא קוראים עמוד או שתיים לאחור.

אני לא צריך לקרוא כאן בשביל להגיד אם אני מרגיש או לא מרגיש הבדל.

הרי מה רלוונטי לנו, מה שכתוב כאן ומה שכתוב בפרסומות, או מה אנחנו מקבלים פיזית ?

אז פיזית- עד לפני 24 שעות הייתי עם 20MB ותעדוף גיימר, היום אני עם אותה חבילה + POWER NGN.

אין הבדל ולו הקטן ביותר.

רוצים לראות הבדל ? תעשו את המלחמה מול הספק בשביל לקבל תיעדוף גיימר מלא, כזה שנותן לכם מהירות הורדה מקסימלית.

כבל תת ימי שמא תת ימי- חרטא אחת גדולה.

כשאני מעלה וידאו לפייסבוק המהירות עדיין נשארת 85kb\sec, בזמן שהמקסימום אפלוד שלי הוא 113kb\sec (להרבה אתרים אחרים)

אז מצידי הכבל התת ימי הזה לא שיפר לי שום דבר ולו במעט.

למה לחלק זה היה אפקטיבי במיידית (נכנסו,מילאו פרטים,אתחלו את הראוטר והכל טס) והחלק השני היה צריך שאיזה נציג יחזור אליהם טלפונית?

לאחר שיחה עם נציג - מי שיש ברשותו ראוטר שמשמש גם כמודם לא צריך ליצור ליצור חייגן.

כמו הרבה דברים אחרים- טחנו לנו את המוח על מהירות מטורפת, אז כל אחד שעושה REBOOT למודם אומר פתאום "וואו איזה מהירות לא יאמן".

אני עשיתי בדיקת PING ובדיקת מהירות לפני ואחרי.

המהירות שלי הייתה מצוינת לפני, ונשארה כמו שהיא אחרי.

בהצלחה לכל השאר.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה.

אתה משווה PNGN (כרגע חינם) לגיימר (שעולה כסף) שלא היה לרובנו. יכול להיות שבאמת אין הבדל ואם יש הוא יהיה בעיקר בשעות העומס, לטובת PNGN.

אנחנו השוונו בזק רגיל לPNGN ויש הבדל. נקודה.

עד היום בזק הגבילו לקוחות שלא שילמו אקסטרה (לקוחות עסקיים, גיימר) כי אחרת כולם היו גולשים לאט בגלל מחסור ברוחב פס.

עכשיו, תאורטית, יש מספיק רוחב פס וכל אחד יוכל לקבל את הניתוב המיטבי ובלי traffic shaping. למרות שאני לא אתפלא אם בזק ינסו להרוויח על זה עוד כמה שקלים.

פורסם
אתה מפספס את הנקודה.

אתה משווה PNGN (כרגע חינם) לגיימר (שעולה כסף) שלא היה לרובנו. יכול להיות שבאמת אין הבדל ואם יש הוא יהיה בעיקר בשעות העומס, לטובת PNGN.

אנחנו השוונו בזק רגיל לPNGN ויש הבדל. נקודה.

עד היום בזק הגבילו לקוחות שלא שילמו אקסטרה (לקוחות עסקיים, גיימר) כי אחרת כולם היו גולשים לאט בגלל מחסור ברוחב פס.

עכשיו, תאורטית, יש מספיק רוחב פס וכל אחד יוכל לקבל את הניתוב המיטבי ובלי traffic shaping. למרות שאני לא אתפלא אם בזק ינסו להרוויח על זה עוד כמה שקלים.

אני לא זוכר שהגיימר עלה לי יותר מ10 ש"ח בחודש בהשוואה לתוכנית בלי גיימר.

אני אף פעם לא הרגשתי איטיות בגלישה, אז לא יודע מה להגיד.

פורסם

אתה שמת לב על המ אתה מתווכח?

אתה בעל חשבון גיימר!!! בתשלום. ואתה בכלל לא מבין את זה כנראה.

חשבון גיימר היה בעל תעדוף מאוד גבוה ומלא לכל שעות היום, בתשלום כמובן. אז ברור שתקבל את מלוא המהירות גם בכבל הקודם.

פספסת עוד נקודה, כל מדינת ישראל גלשה על כבל תת ימי אחד בעל נפח מאקסימלי של 4 וקצת טרה ביט... חלק את זה בין כל העסקים, לקוחות בייתים וכו', ותגלה כמה קצת זה באמת.

המטרה הייתה, הבדלי גלישה למשתמשים הרגילים, ללא חשבון גיימר.

וכאן, אנחנו המשתמשים הרגילים ללא תעדוף או חשבון גיימר, רואים הבדל עצום!

אז תפסיק להתווכח על 2 נושאים שונים לגמריי, קיבלת תעדוף מלא בכבל הקודם ומן הסתם שתקבל תעדוף מלא בכבל הזה, נו אז איזה הבדל תראה אם בכלל? אתה לא לא רציני חביבי... שהתווכחת על משהו שלא קשור לנושא בכלל.

פורסם

גם לי יש את אותה החבילה וכן, אתה יכול.

ADSL או כבלים לא משנה כאן, מי שמספק לך את האינטרנט זה הספק, איך הוא מגיע אלייך זה כבר לא משנה...

הוט יש לה תשתית של כבלים מתחת לאדמה, ADSL ע"י קווי הטלפון.

בסופו של דבר, כולם מתחברים לספק, שהוא זה שמספק את האינטרנט על גבי סוג התשתית שיש לך.

פורסם

מה שקרה פה בעצם זה שכל אותם הלקוחות שהיו על קו רגיל ללא גיימר קיבלו עכשיו מהירות וזמני התחברות של חבילת גיימר אבל בחינם.

מעניין כמה זמן זה יחזיק מעמד...

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בערך, אבל קצת לא מדוייק.

בקו הקודם, היה עומס, זה ידוע, אבל... משתמשים ששילמו אקסטרה, "פינו" עבורם נפח גלישה משמעותי ומהיר יותר. זה הכל.

הקו החדש כרגע ריק, אין שום בעיה לבזק לתת בחינם ללקוחות "ראשוניים" מהירויות ונפח גלישה מדהימים - בחינם.

פורסם

כן, אף אחד לא עבר עדיין לקו החדש, מי שקיבל כתובת IP שמתחילה ב 31 פשוט קיבל כאילו חבילת "גיימר" על הכבל הישן, אפשר לראות את תשובותיו של נציג בזק בינלאומי כאן:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=20&r=1

הוא אומר שברגע שיעברו לכבל החדש יודיעו על כך.

אגב, שאלה, אחרי שגם אני קיבלתי כתובת IP שמתחילה ב 31, פתחתי CMD, כתבתי IPCONFIG וראיתי שיש לי 2 כתובות IP, אחת שמתחילה ב 31 והשניה אותה הכתובת הישנה. הכתובת החדשה משוייכת ל L2PT והשניה למשהו אחר.

למה? לא אמורה להיות רק כתובת אחת?

פורסם

ידידי פשוט תשים יד על הלב, ותגיד טעיתי.

נזק בעצמם מודים שמדובר בהדמייה, כלומר - חבילת גיימרים-חרטה-שיווק-חרטה-ברטה.

מדובר בקצת תעדוף מעט מעט מעט יותר טוב, רחוק שנות אור לדעתי ממה שאתם מדווחים, הרוב פסיכולוגית זה די ברור לי כמובן אבל זה פשוט הזוי כמה ששיווק ישראלי משפיע על הצרכנים.

אבי.

• תוכן חדש...