Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אני מעצבן אותך. וזה בסדר.

הסיבה היחידה שכתבתי את מה שכתבתי היא בגלל העוינות שמכוונות כלפינו ה"יורדים". כאילו בגדנו במולדת.

אני לא יורק לשום באר, אני לא משתין על המדינה, אני פשוט חי במציאות אחרת, מציאות שבה אני יודע שאם לא אדאג לעצמי אף אחד לא ידאג לי ולכן אני חי במקום אחר, לא ציפיתי מהמדינה לדאוג לי אבל ממש הופתעתי מהרמיסה ומהסביבה שבה חייתי, הגסות של הציבור הישראלי לא לטעמי.

מעולם לא אמרתי שאין פשע בארה"ב, מעולם לא אמרתי שהכל ורוד, סה"כ אמרתי שטוב לי מאוד עם הצעד שעשיתי, שאני אדם שמח יותר, רגוע יותר ושלם יותר, שאינני פוחד בגלל היותי יהודי ואנני מסתיר זאת, שאני חי בשלום עם בני כל הדתות ועם כל הכבוד למדתי שדת לא עושה את האדם אלא חינוך.

אני יהודי וישראלי גאה, אני מייצג את מדינת ישראל ללא דופי ואני כן מתמודד עם שם רע שיצא לישראלים בארה"ב, מסיבה מסויימת.

אני אפילו יכול להבין מה גורם לאנשים לשנוא אותנו, כי אני רואה את זה מקרוב, אני רואה איך יהודים אמריקאים לא אוהבים ישראלים בגלל השם הרע שאנחנו מביאים על עצמנו, גישה של אני הכי טוב וכל השאר טיפשים, גישה של אני הגעתי לפה כדי לעשות את הכסף שלי גם אם אני צריך לרמוס, לשקר, לגנוב ומה לא. אני רואה את זה מול לקוחות ביום יום, אפילו הבוס שלי אמר לי לא לספר לאנשים שאני ישראלי, למה? כי לא רוצים לעבוד איתנו. אני ישראלי גאה ולא מעניין אותי מה הבוס שלי אומר, אניתמיד אומר שאני ישראלי ואני מקפיד לעשות את המיטב כדי לתקן את העוול שאחרים עשו.

מעולם לא דיברתי בגישה של I MADE IT, להפך, אני עדיין בחיתולים, אני מרוויח לא רע, אבל ההוצאות שלי בהתאם, בחרתי סגנון חיים יקר ואני לא מתלונן על כך, זה מדרבן אותי לעבוד קשה יותר במיוחד שהשכר שלי מתבסס על עמלות נטו, מה שאומר שהכל תלוי בי, אני מחליט מה לעשות עם הכסף שלי ואם אני נתקע או עושה צעד שגוי אני אחראי.

ביום שתהיה לי משפחה, ילדים, שאסתכל אחורה עם חיוך, אז אני אומר I MADE IT, נכון להרגע אני עסוק בבניית היסודות.

מכיוון שאני לא שקרן ואין לי מה להסתיר, אין לי אפילו בעיה לפרט את כל ההוצאות שלי ואת על הבעיות שלי, המטרה שלי היא לתת אינדיקציה לגביי החיים פה ממספר מבטים.

בעבודה שלי יש קודם כל הוצאות, באיזור ה2500 דולרים בחודש שיוצאים מהכיס שלי בין אם הרווחתי כסף ובין אם לא.

מכיוון שההכנסה שלי מבוססת עמלות, אני צריך לפרפר כמו מטורף, בחודשים רעים (והיו כאלה) בקושי כיסיתי את ההוצאות, בחודשים טובים מאוד (היו גם כאלה) הרווחתי כמעט פי עשר מההוצאה (הסכום הכי גדול אותו הפקדתי לבנק בחודש עבודה בודד היה $21K), חודשים ממוצעים אני מרוויח מספיק בשביל לממן את ההוצאות שלי ואת סגנון החיים שבחרתי (בחרתי כי זאת זכותי המלאה, כי מבחינתי אני עובד ומרוויח את כספי ביושר), אני כן נאבק, אני יוצא למלחמה מדי יום, אני בשוק תחרותי מאוד עם הרבה תנודות והרבה פעמים פשוט אין עבודה, הלחץ הוא עצום, ההוצאות תמיד שם ומה לעשות בשורה התחתונה אין לי משכורת בסיס אז חיי הם מירוץ מתמיד, זאת הבחירה שלי.

אני מאמין ויודע שבישראל לא הייתי יכול להרשות לעצמי את סגנון החיים הזה, הלחץ היה אותו לחץ אולי אפילו גבוהה יותר אבל האפשרויות שלי היו מוגבלות מאוד, גם אם הייתי עובד כפול.

לכן אני לא מרגיש שאני חייב משהו למישהו פרט לאימי, שהביאה אותי לעולם בהיותה בת 22, שקרעה את התחת ב3 עבודות כדי לעמוד בתשלומי המשכנתא, שהרוויחה שכר מינימום בעבודת לילה במיון של דואר ישראל וכל שנה היא פוטרה והועסקה בשנית על ידי אותה חברת כוח אדם כי יש חוקים להגנת עובדים בישראל! בקיצור, אני לא אוהב את הבירוקרטיה הישראלית.

לא אהבתי את העובדה שאחרי 6 שנים שבהם שילמתי מיסים וביטוח לאומי הגעתי למצב שבו אחרי ניתוח לא יכולתי לעבוד למשך חודש ימים, שאני מגיע לביטוח לאומי לקבל את מה שמגיע לי מחליטים לטרטר אותי, להתעלל בי, לגרום לי להרגיש כמו גנב ופשוט מוציאים לך את המיץ בשביל כלום. לא רוצה את החרא הזה, זה היה הקש ששבר את גב הגמל.

וסתם לידע כללי (בטח יגרום לרבים לשנוא אותי יותר) זוגתי המדהימה - מוסלמית.

haters will hate

• תגובות 378
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חותם כמעט על כל מילה שכתבת בהודעה הקודמת שלך רק בניגוד אליך אני חושב שיש מה לעשות והכוח הוא בידי העם , אם בבחירות דמוקרטיות ו/או בהפגנות ענק שיזעזעו את השלטון ויזיזו אותו לכיוון הנכון.

רק לשם כך צריך קצת הקרבה קצת לראות את טובת הכלל ולא רק את טובת הפרט , למה מה שאפשרי שיבצעו סטודנטים במצרים בתוניס בלוב ובעוד מדינות "נחשלות" לא יכול לקרות כאן עם האינטרנט והפייסבוק והטוויטר והסלולארי. ( מקווה שלא שכחתי כלום ).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כמו שאמרתי, מדינות עוינות זה עניין אחר.

מבחינתי, רוסיה היא עוינת כי המנהיגים שלה מתקרבים לצד שלא ממש חובב אותנו, ולחיים ברוסיה אין יותר מדי ערך. אנשים מתים שם מרעב, פיגועים, רציחות ועוד, ולאף אחד בממשל זה לא ממש מזיז.

אתה רואה שואה אפשרית או השמדת עם באנגליה או ספרד?

לא נראה לי, ובגרמניה אפילו פחות, כי יש להם אפילו חוקים נגד הכחשת שואה.

אתה ממעיט בערך הדמוקרטיה. עם הכל, יש לה ערך עצום מבחינת שמירה על החיים של כל האזרחים.

כיום לכל אזרח יש את האפשרות לברר כל דבר, וככל שאנשים עם ראש יותר פתוח וחשופים ליותר תרבויות, כך הם פחות גזענים.

אני לא מפחד מגזענות במובן של קיום יומיומי. זה לא משפיע כמו שאתה חושב.

יוסי חפש פה בשרשור באחת מהודעותי או בגוגל את דבריה של הקנצלרית מרקל בקשר למוסלמים ותחזור לכאן עם התובנות שקיבלת.

בדמוקרטיה הגדולה בעולם הלא היא ארה"ב תבדוק מה קרה אחרי קריסת התאומים בכל מה שקשור לזכויות אדם .

וכמו שאתה אומר ברוסיה לא איכפת להם מאף אחד אז בטח לא מיהודים שחיים בקרבה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש כמה סיבות שזה לא יכול לקרות בארץ:

1) יש עדיין אנשים עם צורת מחשבה קולקטיביסטית שמאמינים שמה שהמדינה עושה, קדוש.

2) לרוב האנשים יש עדיין מה להפסיד. אף אחד לא מת פה מרעב, למרות המצב.

3) יש לנו צבא עם. ברגע שיהיה איום כלשהו לשלטון, ייווצר מצב שבו תהיה משטרה נגד אזרחים וצבא נגד אזרחים, וזה מצב שאותו אי אפשר לצפות ואי אפשר אפילו להיערך אליו כי מעולם לא הייתה מהפכה במדינה עם צבא עם "אמיתי" (מצרים זה לא דוגמה כי יש קבוצות אתניות ששולטות על הצבא שם).

אני לא ממש רואה חייל ישראלי יורה בנשק לפיזור הפגנות לכיוון אזרחים ישראלים.

4) מוכרים לנו עדיין את הרעיון שישראל היא מדינה שונה מהשאר, ושהסיפור שלנו הוא שונה מכולם ואנחנו מיוחדים מסיבה זו או אחרת. כל עוד אנשים לא ישימו לב שהמדינה היא שלנו ולא של הממשלה המושחתת שהייתה לנו ב15 השנים האחרונות, לא יקרה פה כלום.

לגבי גרמניה, זה עניין שלהם, שהם יפתרו אותו לבד.

סביר להניח שתהיה להם מלחמה פנימית ברגע כלשהו, והיהודים פשוט יישבו בצד ויסתכלו איך אירופה פשוט מגרשת את המוסלמים שלא מקבלים את התרבות האירופית (לא כל המוסלמים, רק אלו שלא רוצים להיות חלק מאירופה החילונית).

לגבי ארה"ב, יש הבדל עצום בין פגיעה בחופש וזכויות אדם, לבין חיסול של עם.

אני עוד לא רואה יותר מדי הוצאות להורג או מחנות השמדה של מוסלמים.

אגב, אם היו מוסלמים בסנאט או בפרלמנט, גם מה שקורה כיום לא היה קורה.

יהודים לא חסרים שם בסנאט.

פורסם

אין כוח בידי העם, כולם אנטיפטים!

מחאת האוהלים הייתה ארוע להרמת הרייטניג, בדיוק כמו החארטה עם הסלברטיז ששמו את עצמם בחדר במשך שעה כדי לתמוך בחילוץ גלעד שליט.

מדינת ישראל הפכה מזמן למדינה שבה אנשים חושבים רק על עצמם, כם אם מישהו ינהיג מחאה יהיה מאחורי הצעד אינטרס אישי.

העם לא רוצה שינוי, העם רוצה לבכות. כולם בוכים ובוכים. אני לא אני רציתי שינוי ולכן לקחתי את הרגליים שלי וברחתי.

מחאה חברתית זה לא אוהלים, זה לא קוטג' זה לא טוקבקים. מחאה זה חרם, זה ניצול של כוח קניה.

זה עולם שבו הכל זז בכסף וזה עצוב. אני לא חושב שיש משהו פסול בזה שקוטג' עולה 50 שקל, יש משהו פסול בזה שהציבור קונה את אותו המוצר.

בשוק חזק לצרכנים יש כוח.

הבעיה נעוצה בחשיבה של מר ישראלי - הגאון הגדול עם השופוני! שבוכה ובוכה אבל קונה רכבים במחיר מופקע, שבוכה אבל אוכל קוטג' שבוכה אבל יושב באוהל ומחכה למצלמות כדי להגיד כמה חרא לו בחיים.

בכי לא מוביל לשום מקום, רפסנות בעיני היא חולשה ומי שרוצה שינוי עושה שינוי.

לא עברתי לארה"ב בגלל שרציתי שינוי כלכלי בחיי, אני בן אדם פשוט מאוד ויודע לחיות עם מה שיש ולשמוח.

רציתי שינוי סביבתי, שינוי חברתי, שינוי בגישה, רציתי להרגיש שווה.

ותלונות על הדור הצעיר הן לא במקום, אם יש משהו פגום בדור הזה האשמה נופלת על הדור שלך ישה, אתם חינכתם אותנו, אתם גידלתם אותנו, אתם עיצבתם ויצרתם אותנו, אז כל תלונה כלפינו כדור - מופנת אליכם!

haters will hate

פורסם

בנצי אותי אתה לא מעצבן ואני אפילו לא שונא אותך . לפחות מבחינתי הדיון שמתקיים כאן הוא לא על בסיס אישי כלל וכלל.

אני אפילו לא מקנא בהצלחתך הכלכלית גם אם היא לדבריך גם בחיתוליה.

אמרתי ואני חוזר שנית שאני מאוכזב שכך חושבים הצעירים כאן בארץ , ובוחרים בדרך הקלה אולי , של ירידה מהארץ ולא מוכנים לנקוף אצבע לטובת הארץ הזו.

לא לגיטימי?

מה עוד שאני בדעה שניתן להגיע כאן בארץ לשינוי ולהחזירה לנתיב יותר טוב .

זו לא מערכה אבודה.

כזכור לי גם מכאן וגם משרשור אחר זוגתך רופאה מצליחה ודתה לא חשובה להיותה בן אדם.

רק אם מחר תביאו ילד לעולם דתו תהיה בלתי ברורה

לפי היהדות הולכים לפי האם ואז הילד ייחשב כמוסלמי . לפי המוסלמים הולכים לפי האב ואז הוא ייחשב כיהודי. פלונטר:lol: העיקר שיהי בריא.

ומסכים איתך שחלק מהאשמה מוטל עלינו הדור שחינך אתכם כדבריך.

במישור האישי לפחות במה שקשור אלי וילדי הצלחתי .

אני לא מסכים איתך לחלוטין שהמערכה אבודה ושהעם לא רוצה שינוי. תהלוכות שצעדו בהם מאות אלפי איש מעידות על כך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מגיב עוד פעם כי כל פעם מזכירים פה ש״אפשר לפתור את הבעיות באמצעות הדמוקרטיה״, אני רק מזכיר שדמוקרטיה קיימת בישראל מאז הקמתה והבעיות שיש היום בארץ אינן בעקבות ממשלה ספציפית, אלה בעיות שמתגלגלות כבר הרבה זמן.

למרות כל האמור כאן בשרשור, הכלכלה בישראל טובה עשרות מונים מהכלכלה באירופה או בארצות הברית, הבעיה היא שהכלכלה בארץ טובה ברמה ה״לאומית״, לא ברמת האזרח הקטן.

כדי להצליח היום בארץ רצוי מאוד שתיהיה בן להורים עם יכולת תמיכה כלכלית, לחילופין אתה צריך לעבוד מאוד קשה וגם זה לא יתן לך ערובה להצלחה או לעיסוק במה שמעניין אותך.

מעבר לארץ זרה הוא לא הפתרון הקל כמו שמנסים להציג פה כמה מאלה שמעולם לא עשו מעבר כזה, זו כן דרך להתמודד עם המצב ואולי זה יכול לעזור לך לבנות את עצמך טוב יותר ומהר יותר.

אי אפשר להתרפק תמיד על זכרונות רומנטיים של ״פעם היינו עושים כך...״, זה מתאים יותר לערב מפגש מחזור, לא למציאות העכשווית בארץ.

אי אפשר לפתור הכל ב׳אז אל תגור במרכז הארץ, צא לפריפריה״, הדור הצעיר אינו אנשים סוג ב׳, גם להם מותר לגור בתל אביב, אי אפשר לפתור את מצוקת הדיור הפרוייקטים לאכלוס הנגב, אלא אם כן כל אותם חכמים פותרים כך את מצוקת הדיור ויוצרים בעיית אבטלה (כי יש המון מה לעשות בדימונה והסביבה).

לא ייתכן שיהיו ערים שהם מחוץ לתחום כי צריך להיות מליונר או לפחות ״מהדור הקודם״ בשביל להיות עם יכולת כלכלית לגור בהן (גילוי נאות, לא סובל את את אביב וגם בחינם אני לא אגור שם).

שכל אחד יעשה את החשבון לעצמו, מי שנוח לו לאכול חרא ולהגיד ״טעים״ שימשיך לבנות את עצמו בארץ, מי שמוכן לעבוד קשה, מבין לקראת מה הוא הולך ומוכן לוויתורים הכרוכים בכך-שלא יפסול לצאת לחו״ל, זו אחלה חוויה, זה מרחיב אופקים, זה נותן הזדמנות להתמודד עם דברים שבארץ לא תתמודד ועם העבודה הנכונה זה יכול להיות פוטנציאל טוב לבנות את עצמך.

מי שנוח לו לקטר על אלה שעוזבים את הארץ ובו זמנית לקטר על כמה לא קל בארץ מוזמן להקים אוהל ברוטשילד, רק תיזהרו מהפקחים בתל אביב, שלא יתנו לכם דו״ח על הפרעה לשדרה במילוי תפקידה..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יוסי,

אני באמת לא מבין איך אדם אינטליגנטי כמוך יכול לכתוב ששואות (או דומיהן, בסדרי גודל קטנים יותר) לא יכולות לקרות. זה אולי נובע מחוסר היכרות עם המצב בעשור האחרון, אולי מגילך הצעיר (וזו לא ביקורת, שיהיה ברור, הלוואי שהייתי שוב בגילך, זה רק אולי הסבר לגישה שונה, שמפתחים עם השנים).

מה לדעתך קרה באפריקה בעשור האחרון שהביא אלינו זרם של מסתננים? למה אתה חושב שאם יקומו עלינו לכלותינו מישהו בלכל ינקוף אצבע? שוויץ עשתה משהו במלחמת העולם השניה חוץ מלשמוח על כל חפץ או חשבון בנק יהודי שנגזל והועבר אליה? אתה חושב שלאו"ם יש כח כלשהו? הרי אם ניכחד, רק יהיה קל יותר לעולם.

אתה יודע מה אמרה אוסטריה על קליטת פליטים מלוב רק לפני מספר חודשים? "איטליה גדולה יותר - שהם יקלטו אותם, ואם הם לא מוכנים אז אנו בטח שלא". וזה, למצלמות הטלוויזיה, במאה ה- 21. אתה חושב שמישהו יצא נגדה? אתה חושב שכל הפלורליזם הזה בברלין מתקבל רק באהבה? אתה באמת חושב שעוד 30 שנה, כשילדיך יגדלו, אירופה תהיה כמו היום? כבר כעת יש בבלגיה וצפונה שכונות שבהן האיסלאם שולט ואיש לא מעיז להסתובב שם, עם כיפה או בלי.

זו המציאות, לצערי הרב.

ועידן - תגובתך האחרונה רק מוכיחה את דעותיו של דור ה- N. אני לעצמי. וזה בסדר, אנחנו נישאר פה ונישא בעול, כדי לשמור על הגחלת עבורכם. מקווה שלא תצטרכו אותה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מגיב עוד פעם כי כל פעם מזכירים פה ש״אפשר לפתור את הבעיות באמצעות הדמוקרטיה״, אני רק מזכיר שדמוקרטיה קיימת בישראל מאז הקמתה והבעיות שיש היום בארץ אינן בעקבות ממשלה ספציפית, אלה בעיות שמתגלגלות כבר הרבה זמן.

נכון אמרת ועדיין לא נס ליחה של הדמוקרטיה הבעיה שמי שמצביע בבחירות ב 100% הם החרדים ולכן מצליחים להגיע למשקל יתר והיותם לשון מאזניים מגבירה את כוחם.

אז מי שמצביע משפיע והפגנות ברחובות ומאהלי מחאה משפיעים למרות של דעתך הם לא.

למרות כל האמור כאן בשרשור, הכלכלה בישראל טובה עשרות מונים מהכלכלה באירופה או בארצות הברית, הבעיה היא שהכלכלה בארץ טובה ברמה ה״לאומית״, לא ברמת האזרח הקטן.

גם הרמה של האזרח הקטן טובה רמת האלפיון העליון טובה מדי .

כדי להצליח היום בארץ רצוי מאוד שתיהיה בן להורים עם יכולת תמיכה כלכלית, לחילופין אתה צריך לעבוד מאוד קשה וגם זה לא יתן לך ערובה להצלחה או לעיסוק במה שמעניין אותך.

מעבר לארץ זרה הוא לא הפתרון הקל כמו שמנסים להציג פה כמה מאלה שמעולם לא עשו מעבר כזה, זו כן דרך להתמודד עם המצב ואולי זה יכול לעזור לך לבנות את עצמך טוב יותר ומהר יותר.

שני המשפטים באדום זהים.

אי אפשר להתרפק תמיד על זכרונות רומנטיים של ״פעם היינו עושים כך...״, זה מתאים יותר לערב מפגש מחזור, לא למציאות העכשווית בארץ.

אי אפשר לפתור הכל ב׳אז אל תגור במרכז הארץ, צא לפריפריה״, הדור הצעיר אינו אנשים סוג ב׳, גם להם מותר לגור בתל אביב, אי אפשר לפתור את מצוקת הדיור הפרוייקטים לאכלוס הנגב, אלא אם כן כל אותם חכמים פותרים כך את מצוקת הדיור ויוצרים בעיית אבטלה (כי יש המון מה לעשות בדימונה והסביבה).

לא ייתכן שיהיו ערים שהם מחוץ לתחום כי צריך להיות מליונר או לפחות ״מהדור הקודם״ בשביל להיות עם יכולת כלכלית לגור בהן (גילוי נאות, לא סובל את את אביב וגם בחינם אני לא אגור שם).

שכל אחד יעשה את החשבון לעצמו, מי שנוח לו לאכול חרא ולהגיד ״טעים״ שימשיך לבנות את עצמו בארץ, מי שמוכן לעבוד קשה, מבין לקראת מה הוא הולך ומוכן לוויתורים הכרוכים בכך-שלא יפסול לצאת לחו״ל, זו אחלה חוויה, זה מרחיב אופקים, זה נותן הזדמנות להתמודד עם דברים שבארץ לא תתמודד ועם העבודה הנכונה זה יכול להיות פוטנציאל טוב לבנות את עצמך.

מי שנוח לו לקטר על אלה שעוזבים את הארץ ובו זמנית לקטר על כמה לא קל בארץ מוזמן להקים אוהל ברוטשילד, רק תיזהרו מהפקחים בתל אביב, שלא יתנו לכם דו״ח על הפרעה לשדרה במילוי תפקידה..

איכות חיים טובה שיש בכפר ורדים או בעומר או בלהבים אין בת"א. אף אחד לא אזרח סוג ב' רק לא כולם חיים בבוורלי הילס גם לא בלוס אנג'לס ולא כולם במנהטן בניו יורק ודרום תל אביב היא לא צפון ת"א.

צרכי היום בוודאי שאינם דומים לצרכי העבר , ולא מדובר על להתרפק על העבר כי גם אז היו מהומות וואדי סליב והיו את הפנתרים השחורים והיו בעיות כלכליות של מיתון .

כאשר יישבו את חבל לכיש בכו העולים החדשים , לך היום וראה את מצבם.

ומכיוון שהתעשייה היום היא שונה אז יצירת מקומות חדשים מחוץ לצפיפות של גוש חדרה גדרה ולידם אזורי תעשיה מוטי ייצוא כמו שנעשה בגוש תפן לדוגמה היא פתרון שהיה משלב בו את כל הפלוסים ברמה הלאומית וברמה האישית.

חבל שאנשים מהזן של סטף ורטהיימיר יש מעטים ומהזן של דנקנר ודומיו יש רבים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לגבי גרמניה, זה עניין שלהם, שהם יפתרו אותו לבד.

סביר להניח שתהיה להם מלחמה פנימית ברגע כלשהו, והיהודים פשוט יישבו בצד ויסתכלו איך אירופה פשוט מגרשת את המוסלמים שלא מקבלים את התרבות האירופית (לא כל המוסלמים, רק אלו שלא רוצים להיות חלק מאירופה החילונית).

.

הנאיביות בהתגלמותה , ואני עדין איתך.

גם היטלר לא התחיל לשאת דרשות על השמדת עם . זה היה תהליך.

מדובר בשנאת זרים ובקנאת זרים ויהודים הם זרים בין אם תרצה להכיר בכך בין אם לא.

והיהודים אז היו חלק מהעילית התרבותית של גרמניה התרבותית.

מה לעשות יש משהו בגנום היהודי שמוציא יותר פרסי נובל מאשר כל דת אחרת באופן יחסי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה אמנם OFFTOPIC, אבל לדעתי פשוט היטלר פגש איזה מתווך יהודי אחד שדפק אותו באיזו עסקה, ומשם הכל הדרדר.

והרי מה עושים רוב היהודים? מתווכים... (כסף, סחורות, נכסים, YOU NAME IT) הבעיה היא שבארץ שלנו יש יותר מידי יהודים, אז הם דופקים האחד את השני...

זה נאמר אמנם בציניות ובהומור, אבל גרעין מסוים של אמת אני חושש שיש בזה. מה עושים הגופים המוסדיים והבנקים (ובמידהנ מסוימת הממשלה)? מתווכים את הכסף שלנו למי שאחר כך מפסיד אותו, אבל מספק להם מקומות עבודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה לעשות יש משהו בגנום היהודי שמוציא יותר פרסי נובל מאשר כל דת אחרת באופן יחסי.

האנטישמים יגידו שזה בגלל שיהודים לא יודעים לעבוד עם הידיים, אז הם עובדים עם הראש (ולראיה הררי עורכי הדין במדינתנו הקטנה) :wink:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

וואו, כמה הפחדות...

אתם חייבים להבין שאתם חונכתם על שטיפת מוח ציונית הרבה יותר ממה שהדור שלנו, וזה לא בהכרח לטובה. כול הזמן דיברו איתכם על "זאת המדינה שלנו, וחייבים לשמור אותה בשביל שלא תהיה שואה" כשאתם אפילו לא שמים לב שעברתם 7 מלחמות, חצי מדינה מאויימת על טילים על בסיס שבועי, וכול יומיים המטורף מאיראן מאיים עלינו עם נשק גרעיני, ורק בגלל שאנחנו יהודים!

אז תגידו לי אתם, איפה באמת מתרחשת השואה?

באמת, אתם כול כך מפוחדים, שאתם מוכנים לספוג כול חרא ממה ששופכים עליכם פה במדינה(ולא, מחאת אוהלים שופונית, זה לא התנגדות). ובאמת שאני לא מדבר רק על בחינה כספית.

אולי שסוף סוף מישהו במדינה הזאת יקלוט שבקצב הזה הוא ישאר רק עם ערבים וחרדים במדינה, אולי יתחיל לבוא איזה שינוי.

ותאמינו לי, באמת שהדאגה האחרונה שלי היא המצב הכלכלי. העובדה שמיום ליום המדינה הזאת נהפכת לפחות דמוקרטית, החרדים מקבלים יותר כוח, מראה לי שאנחנו הולכים רק אחורה.

אני זוכר אפילו פה בפורום, כשהתרעמתי על זה שבגלל בריונים דתיים אין לי תחבורה ציבורית בשבת, הרבה מאוד "מסורתיים מחוזקים"( שזאת צרה בפני עצמה) אמרו לי שאני אגור במדינה אחרת. אז אולי באמת זה מה שכדאי לעשות.

פורסם

האמת היא שהדיסוננס הזה בין "אם לא נאה לך אז תעוף מפה" לבין "איך אתה מעז להגר לחו"ל בעודי קורע את התחת במשרד מתשע עד חמש כדי לשמור על הגחלת הציונית" באמת משעשע

גילוי נאות : גם אני עובד מתשע עד חמש :wink:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...