Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיאט פנדה 2011, קיבלתי אותה לפני כחודש. לאחרונה יש רעש חלש מאוד מוזר של פכפוך מים בעיקר בסיבובים ובמהירות נמוכה, הרעש בא מכיוון הדש-בורד. זה לא קורה כל הזמן אלא פעם אחת בערך בנסיעה, ואני חושב שזה כשהמנוע קר.

הרצתי פה חיפוש בפורום וראיתי שהבעיה הזאת מצביעה על אויר שכלוא במערכת הקירור של הערב שעוברת גם באיזור הדש - בורד אבל כל הנושאים פה היו קשורים לרכבים שחוו בהם נזילות מים וכו'. השאלה היא האם זה משהו שאפשר להתעלם ממנו בהתחשב בכך שהאוטו חדש? הוא עשה 550 ק"מ...או שללכת למוסך ולבדוק את זה?

תודה רבה.

פורסם

בזמנו הייתה לי תופעה דומה בסיטרואן קסארה ישנה יחסית. התופעה החלה אחרי גשם מאסיבי.

הרגיש ממש כמו אמבטיה בתוך הרכב...בכל עצירה ובכל סיבוב כאילו טלטלתי אקוואריום.

בסוף פתחתי איזה אטם מגומי בתחתית הדלת, ונפלו עלי מי בוץ קרים ומזעזעים במשך 2 דקות...

סגרתי את האטם בחזרה והתופעה לא חזרה יותר - המים שטפו היטב את כל הזבל שגרם להם להתקע ברכב.

ייתכן כי גם אצלך יש איזו סתימה לא מובנת - גש למוסך ובדוק את העניין (בוודאות זה לא בוץ, הרכב שלך לא נסע).

פורסם

הייתי עכשיו במוסך המרכזי, זה בדיוק מה שכתבו פה בפורום בפוסטים אחרים. היה אויר במערכת הקירור.

המוסכניק נסע עם הרכב 10 דקות כשהמכסה של מיכל נוזל הקירור היה פתוח ואחרי זה העמיד את הרכב לכמה דקות והוסיף פרפאלו למה שהיה חסר וזהו. הוא אמר שהבעיה לא אמורה לחזור, ושאולי בימים הקרובים אשמע רעש קטן יותר עד שזה ידעך. שאלתי אותו איך זה הגיוני דבר כזה ברכב חדש לגמרי, הוא אמר שזה לא קשור לגיל הרכב ושזה משהו נפוץ.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה שוב חזרה, רעש של פכפוך מים בעיקר בסיבובים וכשהמנוע קר. התקשרתי למוסך של פיאט, נמסר לי ששוב זו כנראה בועת אויר שכלואה איפשהו ברדיאטור הפנימי ובהנחה שלא חסר מים, אין צורך להגיע כרגע למוסך אלא לחכות ואולי היא תצא איכשהו..

זה נורמלי? מדובר ברכב חדש ובעיה שחוזרת על עצמה פעם שניה. מה אתם מציעים לעשות?

תודה רבה.

פורסם

הניסיון של המוסך להתנער מתיקון התקלה ולבצע את העבודה כמו שצריך הוא חוצפה ממדרגה ראשונה :evil:

תחזור לשם ותסביר להם שבפעם הבאה שאתה מבזבז את זמנך וחוזר אליהם עקב בעיה שלא אמורה להופיע במערכת סגורה אתה כותב תלונה ליבואן-ובמידה וזה לא יעזור שקול לפנות לאיגוד המוסכים ולכתבי רכב שישמחו לעשות מטעמים מהנושא ומהשירות במוסך.

שאלתי אותו איך זה הגיוני דבר כזה ברכב חדש לגמרי, הוא אמר שזה לא קשור לגיל הרכב ושזה משהו נפוץ.

אם הבעיה הזו הייתה נפוצה (כדברי המוסכניק שטיפל לך ברכב) הפורום כבר היה מלא בתלונות שכאלה מבעלי פיאט או כל יצרן אחר שנוסעים עם פכפוכי מים.

מה זה "בועה שתצא איכשהו"? אם היא יוצאת "איכשהו" סימן שמערכת הקירור שלך בכלל לא סגורה באופן תקין-כי מה שיכול לצאת החוצה יכול גם להיכנס פנימה. הרכב באחריות, שיטפלו בזה על חשבונם ושלא ימרחו אותך בתירוצים כאלו ואחרים.

• תוכן חדש...