Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במהלך חיפושי אחר רכב חדש, החלטתי לבדוק מה מציעים ה"טרייד-אינים" של היבואנים הגדולים, ראיתי שניתן לקנות רכבים פרטיים שנתון 2009-2008 כגון C4,308,I30,לנסר החדשה ועוד ועוד, במחירון (שהוא גמיש כי אני משלם במזומן), אחריות יבואן בד"כ שנתיים, בחלק מהמקומות טיפולים על חשבון הברון, והתחייבות לטרייד-אין עתידי במחיר מחירון.

עכשיו אני יודע שחלק יגידו שזה כובל אותי ליבואן, אבל הדבר שונה מחברת ליסינג, הרי מדובר על רכבים פרטיים יד-ראשונה עם ק"מ נמוך.

אז למה לי בעצם לקנות מבנאדם פרטי, ולא מטרייד-אין שכזה?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם מצאת רכב מתאים מטרייד אין של היבואן, מבעלות פרטית, ללא תאונות, עם קילומטראז' נמוך, היסטורית הטיפולים ובמחיר טוב,

אני לא רואה סיבה להעדיף רכב זהה ממוכר פרטי וללא אחריות והטבות נוספות.

אבל אני חושב שמגרש כזה לא באמת גמיש במחיר.

אגב, אני לא רואה, איך קניה במזומן מטרייד אין כובלת אותך ליבואן. אתה לא חייב לבצע טרייד אין אצלו.

אולי רק הטיפולים בתקופת האחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אגב, אני לא רואה, איך קניה במזומן מטרייד אין כובלת אותך ליבואן. אתה לא חייב לבצע טרייד אין אצלו.

אולי רק הטיפולים בתקופת האחריות.

אני גם לא רואה, אבל זה מה שכמה אנשים אמרו לי, לכן אני שואל.

מעבר לזה שכמה יבואנים אפילו משלמים על הטיפולים (לובינסקי לדוגמא).

Renault Megane RS Trophy

פורסם

קניתי את הרכב שלי מלובינסקי טרייד.

שים לב שיש להם כמות גדולה של הרכבים מליסינג ששייך גם כן ליבואן.

אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה לאן שתרצה ולקבל אותו מתוקן ) אם צריך (.

המחירים שלהם יותר יקרים מאלה של מוכרים פרטיים, במיוחד לרכבים צרפתיים, אבל אחריות לשנתיים וטיפולים חינם זה בונוס רציני.

אנשים שומעים "מגרש" ופוסלים בלי הבחנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה מערבב דברים.

1. האחריות ניתנת רק לרכבים יוצאי ליסינג [לדוגמא בלובינסקי טרייד] ולא ניתנת על רכבים פרטיים.

2. טיפולים על חשבון הברון?? לא שמעתי על זה, אולי טיפול ראשון מתנה.

3. התחייבות לרכישה עתידית הם נותנים רק על רכב חדש ולא על רכב משומש. אתה לא באמת מצפה שבעוד שלוש שנים הם יהיו מוצפים ברכבים יד-3 עם-200K ק"מ בני 6-7 שנים..

4. ברכשית רכב פרטי הייתרון היחידי הוא שהם מתקנים כל דבר אשר נמצא לא תקין בבדיקה, אך מסיבה זו הם לא מורידים מחיר באופן משמעותי.

פורסם

סתם עצה.

אני לקחתי מהם רכב לבדיקה שבבדיקה שלהם היה כתוב הכל תקין חוץ מתיקוני צבע, בבדיקה שאני עשיתי יצא שכל הרכב צבוע חוץ מהגג, נזילות בבלוק מנוע, קומפרסיה לא אחידה וכ"ו...

תבדוק טוב ואל תסמוך על הבדיקה של סוכנות זו או אחרת בלי שום קשר לגודל שלה.

פורסם
א

3. התחייבות לרכישה עתידית הם נותנים רק על רכב חדש ולא על רכב משומש. אתה לא באמת מצפה שבעוד שלוש שנים הם יהיו מוצפים ברכבים יד-3 עם-200K ק"מ בני 6-7 שנים..

זה דווקא די משתלם להם. זו שרשרת רווח לא רעה בכלל.

אתה עושה טרייד אין על הפיג'ו בת ה-3 שלך, מקבל מחירון מינוס 10% (ככה מקובל בלוי יצחק) וקונה במחיר מחירון אחת חדשה.

אני מאמין שאתה יודע כמה מרוויח היבואן על מכירת רכב חדש...ככה שהנה נסגר מחזור רווח אחד.

אח"כ הם מוכרים את הרכב שהגיע בטרייד אין - במחיר מחירון מינוס 5% + תיקונים על חשבונם. מכיוון שהתיקונים מתבצעים במוסכי הרשת העלויות נמוכות, גג 1000 ש"ח על כל ההשבחה של הרכב עבורך.

סה"כ רווח עד עתה - 5% ממחיר המחירון מינוס 1000 ש"ח. לא רע - מחזור רווח שני.

בעוד 3 שנים אתה חוזר לטרייד אין, עם הרכב שלך קצת שחוק יותר...עם עוד 60-70 אלף ק"מ.

לוקחים אותו לבדיקה - מוצאים X ליקויים, מורידים לך אותם מהמחיר ביחד עם עוד 10% (כנהוג בלוי יצחק).

אתה מוסיף עוד כמה לירות בשביל לקחת מהטרייד אין את הרכב שההוא קנה חדש לפני 3 שנים 8) ואת הרכב שלך הם משאירים.

אח"כ עושים הערכת נזקים - מה שעולה הרבה לסדר ואין סיכוי למכור במחיר נורמלי - מעיפים לסוחרים במסגרת "עסקת חבילה".

את מה שנחמד מבחינה קוסמטית ואין לו טונות של ק"מ - מסדרים במוסכי הרשת ומוכרים הלאה.

בסופו של יום - עסק משתלם לכולם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה מערבב דברים.

1. האחריות ניתנת רק לרכבים יוצאי ליסינג [לדוגמא בלובינסקי טרייד] ולא ניתנת על רכבים פרטיים.

2. טיפולים על חשבון הברון?? לא שמעתי על זה, אולי טיפול ראשון מתנה.

4. ברכשית רכב פרטי הייתרון היחידי הוא שהם מתקנים כל דבר אשר נמצא לא תקין בבדיקה, אך מסיבה זו הם לא מורידים מחיר באופן משמעותי.

לצערי אתה צודק, אבל בפרסומות שלהם הכוכבית וההערות כ"כ מינימליות שלא ניתן להבין כלום.

לאחר שיחת טלפון הובהר לי הכל.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

בעוד 3 שנים אתה חוזר לטרייד אין, עם הרכב שלך קצת שחוק יותר...עם עוד 60-70 אלף ק"מ.

לוקחים אותו לבדיקה - מוצאים X ליקויים, מורידים לך אותם מהמחיר ביחד עם עוד 10% (כנהוג בלוי יצחק).

אל תפיח תקוות שווא באנשים.

אף טרייד אין גדול לא יתן לך מחירון פחות 10% על רכב משומש. הצעות המחיר שתקבל בטרייד-אין הגדולים מתחילות במחירון פחות 15 אחוז וגם זה לרכב סחיר, מטופל, ללא תאונות, יד ראשונה, קילומטראז' נמוך ועץ ריח חדש. 308, C4, לאנסר וכו' יקבלו הרבה פחות, גם אם הן מיד פרטית וקילומטראז' נמוך.

מתי כן אפשר לתת לך מחירון מינוס 10%? כשאתה נכנס לסוכנות ורוצה לקנות רכב שמחיר השוק שלו נמוך משמעותית ממחיר המחירון. אז אפשר להעלות את ההצעה שנותנים על הרכב שלך בכמה אחוזים נוספים, להקטין קצת את ההנחה שהיית אמור לקבל על רכישת הרכב החדש אם היית משלם במזומן ועדיין תרגיש שיצאת מלך עם העסקה.

רכבים כמו סיטרואן C4 או מיצובישי לאנסר או פיג'ו 308 יכולים לשבת חודשים על גבי חודשים בסוכנות עד שיגיע לקוח שיסכים להסתכל לכיוון שלהן. הזמן הזה שווה לסוכנות כסף. בוודאי שטרייד-אין זה עסק משתלם, אתה מצפה שהאנשים שם יעבדו לשם שמיים? אם אין רווח אין עסקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...