Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה שאתה עושה בחצי גז הזה זה בזבוז מיותר של דלק.

למה שהגיר ישתגע ויתחיל לדפוק אם במקום שהוא יעביר הילוך האוטו יבלום והוא יצטרך להוריד הילוך?

זה לא נראה לי נורמלי ,גם לגיר צרפתי.

נכון, אבל זה לא בזבוז קריטי, אם תנהג באופן שאתה מאיץ כמו חמור, תצרוך פי 10 ממני לחודש.

הוא ישתגע כי ככה הוא בנוי, אני לא אומר שהוא ידפוק (אני מגזים עוד פעם, כי אחרי 5 שנים שנוהגים ככה הוא משתגע לגמריי), אצלי הוא סובל את זה, אבל לא רצוי לדעתי להגיע למצב הזה, אם כבר לעזוב גז, אז ממש בעדינות והדרגה.

זה לא נורמאלי, אבל עוד הרבה דברים אצל הצרפתים לא נורמאליים. הרבה מאוד דברים.

מבחינה טכנית, איך שהוא מגיב שאני ממשיך עם הגז עד שהוא מעביר הילוך ואז אני בולם (במקום לשייט בלי גז עד לעצירה), הוא מגיב בסדר גמור.

כנ"ל גם בעלייה, אני מושך אותו לפעמים ל4K סלד (בחצי גז +), ואז מוריד לרבע והוא נתקע במהירות המותרת 5+- קמש, מאשר לשחק עם הגז והוא ישאר באותו הילוך וסלד גבוה (כמו רוב הנהגים שאין להם חוש טכני בכלל).

אגב, אם כל החיים היו נוהגים ברכב הזה כמו שאני מתאר שאני נוהג בו, הוא היה מחזיק הרבה יותר מ200KKM עד לשיפוץ.

(את רוב הק"מ אמא שלי עשתה שהיא נוהגת מצויין, אך אין לה חוש טכני כמעט, ולכן היא לפעמים עוזבת את הגז ואתה מתנדנד קצת, וזה מה שלא בריא לגיר).

אני מאמין שלא נסעת ברכב עם גיר כזה, אני מזמין אותך שתעלה לפיג'ו שלי, ותראה על מה אני מדבר.

פורסם

ניר סבבה אחי (הוא לא אחיך) הבנתי. וכן יש לו מחשב כזה שהוא עשה לי תעבודה (את העבודה). ניקה לי תמצערת (את המצערת). אז הוא היה צריך לאפס לכוון אוותו משו. (לא הבנתי) אז הוא אמר שהיה (הייתה) תקלה והוא סידר.

אנא כתוב בעברית תקינה ועם סימני פיסוק, אחרת ההודעות שלך ימחקו.

פורסם

ניר , עוד משו שאולי אני צריך לשתף אותך ואת שאר חברי הפורום שאולי באמת צריך לחבר את הרכב למחשב / סורק במוסך מורשה של פיג'ו , קרה לי כל הזמן באמצע נסיעה שפתאום המחוג צונח ל-0 ואחרי כמה שניות הוא חוזר והוא תמיד היה מזייף לי והרגשתי את זה הוא היה עולה מהר והיה יורד לאט , הרגשתי שמשו לא בסדר הוא תמיד היה נופל לי באמצע נסיעה ל0. עכשיו הלכתי למכוון הוא הוציא את הקוספא של המחוגים והוא אמר שהמנוע של המחוק הלך והוא הראה לי הוא הזיז אותו עם היד והוא זז כזה ביגמגום ותקיעות לאומת זאת שהוא הראה י במגביל את המחוק של הטורים שהוא זז חלק , עכשיו הוא סידר לי החליף לי לחדש והכל טוב , עד לפני כמה זמן עוד פעם באמצע נסיעה פתאום המחוג צנח ל-0 ואחרי כמה שניות אפילו 10 יותר מדי הוא חזר למצב הרגיל (אבל הוא לא מזייף) וזה קר לי כמה פעמים אחרי התיקון שהמחוק צנח , אולי יש בעיה בגיר בחיישן ? מה עושים

פורסם
נכון, אבל זה לא בזבוז קריטי, אם תנהג באופן שאתה מאיץ כמו חמור, תצרוך פי 10 ממני לחודש.

הוא ישתגע כי ככה הוא בנוי, אני לא אומר שהוא ידפוק (אני מגזים עוד פעם, כי אחרי 5 שנים שנוהגים ככה הוא משתגע לגמריי), אצלי הוא סובל את זה, אבל לא רצוי לדעתי להגיע למצב הזה, אם כבר לעזוב גז, אז ממש בעדינות והדרגה.

זה לא נורמאלי, אבל עוד הרבה דברים אצל הצרפתים לא נורמאליים. הרבה מאוד דברים.

מבחינה טכנית, איך שהוא מגיב שאני ממשיך עם הגז עד שהוא מעביר הילוך ואז אני בולם (במקום לשייט בלי גז עד לעצירה), הוא מגיב בסדר גמור.

כנ"ל גם בעלייה, אני מושך אותו לפעמים ל4K סלד (בחצי גז +), ואז מוריד לרבע והוא נתקע במהירות המותרת 5+- קמש, מאשר לשחק עם הגז והוא ישאר באותו הילוך וסלד גבוה (כמו רוב הנהגים שאין להם חוש טכני בכלל).

אגב, אם כל החיים היו נוהגים ברכב הזה כמו שאני מתאר שאני נוהג בו, הוא היה מחזיק הרבה יותר מ200KKM עד לשיפוץ.

(את רוב הק"מ אמא שלי עשתה שהיא נוהגת מצויין, אך אין לה חוש טכני כמעט, ולכן היא לפעמים עוזבת את הגז ואתה מתנדנד קצת, וזה מה שלא בריא לגיר).

אני מאמין שלא נסעת ברכב עם גיר כזה, אני מזמין אותך שתעלה לפיג'ו שלי, ותראה על מה אני מדבר.

אתה צודק ,אני באמת לא נסעתי אף פעם על אוטו עם גיר כזה ,לכן אני לא יכול להעיד על זה ,אבל ! ממה שאני מכיר בקורולה הרובוטית , גם פה הגיר ממהר לעלות הילוכים ,וגם לפני בלימה שהאוטו בא להעביר הילוך ,לא הרגשתי שום טלטול(ומדובר פה על גיר שידוע בטלטוליו :) )

ואני בעליות גם נוהג כמוך, אבל רק בעליות ,כי בנסיעה רגילה במישור אין שום צורך למשוך הילוך סתם בשביל שהאוטו יעלה הילוך ,גם אם זה לפני בלימה.

במידה ואתה תשייט בלי רגל על הגז לפני העצירה ואז תבלום רגיל ,מה תרגיש באוטו?(אני שואל מתוך עניין כדי לנסות להבין את פעולת הגיר)

פורסם

הערת הנהלה -

כבר קיימת הודעה כמו שהייתה כאן, אין צורך להעתיק אותה פעמיים. רואים אותה מצויין, גם כשהיא מופיעה פעם אחת, מי שירצה לענות, יענה.

• תוכן חדש...