Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על פג'ו 405 דגם סיגנטור מנוע 2000 SRI מודל 1997 יד שניה.בעיקרון רכב נהדר ללא בעיות מיוחדות,מטופל ומתוחזק היטב.

אני ואשתי נוהגים עליו מעט מאוד,סה"כ 180.000 ק"מ.ישנה תופעה שהתרגלנו אליה והיא כאשר בהאטה לפני עצירה מוחלטת,דוגמה,רמזור וכו...לוחצים בעדינות וברגש על דוושת הבלם,הטורים יורדים מתחת ל-1000 ואז יש עצירה,ללא בעיה.אבל,ופה יש את הבעיה.כאשר לוחצים על דוושת הבלם בבת אחד,הטורים יורדים מתחת ל-1000 ואז המנוע נכבה.בא אלי לקוח לקנות את הרכב ונתקל בבעיה הזו.לכן הוא לא רכש אותו.

לי אין הבנה במנועים,אבל האם כוון הטורים ליותר גבוהים טיפה,יכול לסדר את זה ? או שזו בעיה אחרת יותר מסובכת ?

בבקשה,כמה עצות ממכם המקצוענים

מצרף תמונה של הרכב

שבת שלום לכולם

DSCF0199.JPG

פורסם

שלום רב !

בדוק חשד לשסתום חד כווני לשסתום בלם לא תקין,ו/או לבריחת תת לחץ לעבר תוף בלם בגלל דיאפרגמה קרועה.

השנוי המשמעותי שנגרם בית בלימה פתאומית, מקורו בבריחת לחץ לכוון הבוסטר, וזה הסיבה לירידה הקיצונית בסלד, סל"ד אמור לעלות למספר שניות עם הבלימה, ולהתאזן מיד לאחר הבלימה, ללא שינויים קיצונים בסלד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סביר להניח שמנוע הצעדים סתום בליכלוך או "עייף". במקרים מסויימים גם יכול להיות חיישן מהירות רכב שאינו מתפקד כראוי או שהתקע שלו\חיווט אינם תקינים.

כדאי לגשת למוסך לבדיקה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק ידידי היקר, שלום רב !

מבלי לשלול את קביעתך לגבי מנוע הצעדים, ברצוני להבין את ההקשר של התופעה שנגרמת בעת בלימה מהירה בעיקר ,וכבוי המנוע עקב כך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבר טוב,הסביר לי שישנם 3 חלקים שאחריים על הנושא,

1. הבוסטר

2. שסתום וואקום

3. צינור וואקום

הציע לי לבדוק עם הבוסטר תקין ע"י הפעולות הבאות:

1. לפני שאני מניע,ללחוץ על דוושת הבלם כמה לחיצות עד שהוא ניהיה קשה

2. עם הרגל על הדוושה,להניע ולהרגיש את הדוושה יוררדת למטה