Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,במסגרת יישור הקו לרכב ביצעתי חיפושים ראשית למציאת "אבא ואימא" (מוסך) לרכב.מכיוון שנתקלתי בהרבה סירובים מצד מוסכים שלא מוכנים לגעת ברכב הזה.

הגעתי למוסך שבעליו ידוע כפדנט מטורף שנוהג בין היתר לקלל את בעל הרכב עם הרכב לא טופל כהלכה .הוא בעל מוניטין של פרפקטציוניסט אך מאידך גובה בהתאם עבור עבודתו.

 

בבדיקה שערך נמצאו מ"ס ליקויים :

ANTI LOCK נוזל.

תושבות מנוע .

בולג'נטים אחוריים .(לא דחוף)

מסרק הגה עם סימני "הזעה"(לא דחוף)

כיוון בלם יד.

 

בנינו תכנית עבודה לתיקונים ע"פ סדר עדיפויות .

הוא התקשר אליי היום עם הצעת מחיר לחלק מהדברים:

1000 ש"ח עבור שיפוץ הANTILOCK.

2500 ש"ח עבור סט תושבות תחליפיים +כיוון בלם יד.

המחירים כוללים מע"מ ועבודה .

מה דעתכם על המחירים?

Gn'f'R

פורסם

אני לא מבין ברכבים מהסוג שלך אבל כמה תושבות מנוע יש לך שזה הגיע למחיר של 2500? רק לתושבות מנוע?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ביררת בעוד מקומות לגבי מחירי תושבות?

בסך הכול זה 5 תושבות נראה לי שיכול להיות מחיר הגיוני כולל עבודה לדבר כזה.

ולגבי anti lock אתה מתכון לשיפוץ משאבת בלם מרכזית?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כן,אני מתכוון לבלם המרכזי,עלות של אחד משופץ עומד על 1000 ש"ח כאשר חדש נאמד ב 7000 ש"ח.ישנם טיפטופים קלים לא קבועים מהבלם וכרגע זה עומד בראש סדר העדיפויות יחד עם התושבות.

למען האמת ישנם רק שני תושבות פגומות (עליונה ותחתונה).אך נראה לי שבעבור 2500 עדיף כבר להחליף את כולם,לא?

לגבי מחיר תושבות נראה לי שמדובר במחיר הגיוני.ביררתי ישירות מול מחסן חלקים דרך חבר ועל תושבת עליונה ותחתונה ביקשו 950 ש"ח (חלקים בלבד).

Gn'f'R

  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סוף יישור קו לקרייזלר.

 

בניגוד למה שרשמתי בהודעת הפתיחה חלו מס' שינויים,ראשית נטשתי את המכונאי שדיברתי עליו עקב אבחון לקוי שהוא נתן לי והחלטתי להכניס את הרכב למורשה קרייזלר לתיקון הליקויים.

 

נזילת השמן שדיברתי עליה הגיעה מצינורות קירור שמן גיר ולא מהבלם המרכזי כפי שציין אותו מכונאי-הוחלפו הצינורות.

הוחלפה משאבת מים (עקב תקלת שבר) ורצועת הגה,הוחלפו 3 תושבות מנוע(קידמית,אחורית,וימנית).

הרכב נמצא במוסך כבר 3 ימים ויהיה מוכן מחר עקב קושי רב להגיע למשאבת המים שאילצה פירוק סעפת יניקה ,מכסה שסתומים ,ניתוק צנרות וחיווטים חשמליים וכל דבר שנקלע בדרך ע"מ להגיע למותחנים.בדרך נבדקו תקינות פקומים ,פלאגים וכד' (הכל כבר היה פתוח)

הושם מכונאי אחד שעובד על הרכב שלי בלבד כבר מס' ימים אך שום דבר לא הכין אותי לשורה התחתונה

את התחתונים שלי תליתי בכניסה למוסך ונפרדתי מ 7000 ש"ח עבור התענוג שתיארתי.

Gn'f'R

פורסם

אני מקווה שיש לך עוד תחתונים נקיים בבית כדי שלפחות אותם תוכל להחליף.

מעבר לזה, מאחל לך הרבה הנעה וכיף עם הרכב כך שתשכח במהרה את הסכום ששמת במוסך והוא

יתברר כשהשקעה טובה :-D

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

×
×
  • תוכן חדש...