Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי זו הדרך שלהם להעביר מסר שכבר לא בא להם לשווק את היצרן?

הציבור כבר מזמן הצביע נגד.

או שבקרוב יהיה מסע פרסום לרכב 'יוקרתי' : עולה יותר מאחרות - תראה להם שאתה יכול.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
או שבקרוב יהיה מסע פרסום לרכב 'יוקרתי' : עולה יותר מאחרות - תראה להם שאתה יכול.

רק בישראל, מותג שנחשב לסופר עממי מתומחר אצלנו במחיר פרמיום.

כבר יש כמה כאלה בארץ (הונדה, VW)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה לא מבין כלום בכלכלת שוק ואני אסביר לך למה!

קויאר בלוגה קונים בכלל ברובל, על נסיעות ברחבי העולם במחלקה ראשונה משלמים בדולרים וגם הוא עלה, על הסוויטות ברבירה הצרפתית משלמים בכלל אלפי אירו ללילה והאירו מאוד עלה והכי חשוב, את ההר של הזהב ששומרים בכספת גם צריך לממן והזהב כבר הגיע ל 1700$ לאונקיה בזמן שאת שכר המינימום שמשלמים לעובדים בכלל משלמים בשקל שגם הוא התחזק.

אז מה בכלל השייכות של הין היפני לעלות הרכב?

יש הרבה הוצאות כבדות מאוד שלא כולן קשורות למחיר הרכב.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התחזקות היין..מעניין מאוד.

דוקא הדגמים שהמחירים שלהם הועלו לא מיוצרים ביפן.

אאוטלנדר לשוק האירופאי מיוצרת בהולנד ולנסר ספורטבק אאל"ט מיוצרת בבריטניה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

או, בדיוק מוכיח את מה שאמרתי, אתה יודע כמה עולה היום סוויטה מלכותית וארוחה אצל גורדון רמזי בלונדון? וזה עוד בפאונדים! :twisted:

(וסליחה מראש שהארס שלי יוצא בצורה רנדומלית לחלוטין בשרשור שקשור למיצובישי, כל היבואנים מתנהלים באותה דרך וכולם בלי יוצא מהכלל נמנים על העשירון העליון, שלא להזכיר המאיון העליון)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא דגמי הלחם והחמאה (ליסינג) אינם מתייקרים. האין זה כך שדווקא דגמים אלה מיוצרים ביפן?

כלומר, במקום לייקר את הרכבים אשר מיוצרים ביפן ונקנים ביין מייקרים רכבים אחרים כדי לא לפגוע בליסינג. תקנו אותי אם אני טועה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
או, בדיוק מוכיח את מה שאמרתי, אתה יודע כמה עולה היום סוויטה מלכותית וארוחה אצל גורדון רמזי בלונדון? וזה עוד בפאונדים! :twisted:

(וסליחה מראש שהארס שלי יוצא בצורה רנדומלית לחלוטין בשרשור שקשור למיצובישי, כל היבואנים מתנהלים באותה דרך וכולם בלי יוצא מהכלל נמנים על העשירון העליון, שלא להזכיר המאיון העליון)

אם אינני טועה עסקית אצל רמזי עולה בימינו 45 פאונד, החארות האלה בטח מפוצצים שם ארוחות ערב a la carte :evil:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אתם לא מבינים, מיצובישי היהלום היפני, שוק היהלומים נפגע קשות מהמשבר האחרון.

יבואן מיצובישי פשוט לא מתקדם עם כולם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...