Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לפאביה - 10 אלף שקל?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Psdd - שלחתי לך הודעה פרטית.

הבוקר התקשרו אלי מדן-מור סוכנות הביטוח שביצעה את הביטוח הקבוצתי לפאביה.

נשבע לכם שהייתי בטוח שמדברים איתי ממדינה אחרת בכל מה שקשור למחיר, תנאי מיגון, הש' עצמית.

אגב - תנאי הביטוח של הקבוצה עדיין נשמרים כך שניתן לפנות אליהם עצמאית ללא צורך בתיאום קבוצתי.

הקמפיין של 9מיליון כנגד סוכני הביטוח (שוקה) ביחס למקרה זה פשוט פתטי :evil:.

עדכון:

מסתבר שנהג צעיר מייקר, ובהרבה.

בגלל שחסרים לי כמה חודשים ל-21, המחיר עומד על 7300 שקל. אם היינו מבטחים רק את אבא שלי, המחיר היה 3450 שקל. אבסורד?!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אומר שוב, תבדוק בחברות שכתבתי.

אם חסרים לך כמה חודשים ל21, תבטח רק לכמה חודשים האלה ואז תחדש למעל גיל 21.

פורסם

חברים יש לי שאלה, האם זה חשוב בכלל מי רושמים כנהג העיקרי? איך בכלל חברת הביטוח אמורה לדעת מיהו הנהג העיקרי? והאם זה יוזיל את עלויות הביטוח במידה ונרשום את אבא כנהג העיקרי?

פורסם

כשתעשה את הביטוח לא איכפת להם , כשחס וחלילה יקרה משהו יש מצב שיבדקו את הנושא של מי הנהג העיקרי .

חברות הביטוח לא אוהבות לשלם ואם נותנים להם סיבה הם לוקחות בשתי ידיים .

אם אתה הנהג העיקרי לא הייתי עושה קומבינות אם אתה ואבא שלך נוהגים באותה המידה תבדוק את הנושא.

פורסם
כשתעשה את הביטוח לא איכפת להם , כשחס וחלילה יקרה משהו יש מצב שיבדקו את הנושא של מי הנהג העיקרי .

חברות הביטוח לא אוהבות לשלם ואם נותנים להם סיבה הם לוקחות בשתי ידיים .

אם אתה הנהג העיקרי לא הייתי עושה קומבינות אם אתה ואבא שלך נוהגים באותה המידה תבדוק את הנושא.

מודה לך, באמת לא כדאי להתעסק ולהתחכם.

פורסם

שלום

גם אני אמור לקבל בימים הקרובים סקודה פאביה (ספייס) חדשה.

מסקר השוק שעשיתי עד עכשיו אכן דן מור הזולים ביותר (בהפרש לא קטן), אבל אני אמשיך לבדוק...

ד"א ללא דרישות מיגון.

בכל מקרה סמדר מדן מור ביקשה שאפרסם את הטלפונים שלה בפורום (הייתי השלישי היום שדיבר איתה!)

052-5550024

04-8140102

מנהלים אם פירסום המספרים בעייתי, תרגישו חופשי למחוק. אני רק השליח :-) עוד לא סגרתי אפילו את הביטוח שם.

פורסם

בסוף זה לא הסתדר ביני ובין דן מור, למרות המאמצים של סמדר.

יש לציין שקניתי ספייס עם מנוע TSI ולא את הפאביה שהייתה במבצע, כמו כן יש לי איתוראן SAVE.

לטענת סמדר ההצעה שלה הטובה ביותר לפאביה במבצע ללא דרישות מיגון וכי יש הענות רבה מצד חברי הפורום.

אני באופן אישי סגרתי בסוכנות בשם שרגא הרץ.

פורסם

שלום לכולם.

לבסוף ביטחתי לכל נהג מעל גיל 20 ב-6500 שקל! אין שסקר שוק איכותי מצליח.

התחדשתי ב-Skoda Fabia Sport 1.2 TSI

פורסם

יש למישהו הצעה שקיבל על נהג פחות מ24? אני לא מצליח לרדת מ8200 ללא תאונות ללא תביעות

ויש עוד נהג בבית מעל 50 ללא תאונות ללא תביעות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יש למישהו הצעה שקיבל על נהג פחות מ24? אני לא מצליח לרדת מ8200 ללא תאונות ללא תביעות

ויש עוד נהג בבית מעל 50 ללא תאונות ללא תביעות

למה שלא תקרא את ההודעה שמעליך? :)

פורסם

נסה את שהם רונן.על 206 xs הוא היה הכי זול מתוך 3 ישירות ו 5 סוכנים.

הוא גם לא צריך עבר ביטוחי ונהג עיקרי לא משנה לו.

גם על מיאטה שהיתה לי הוא נתן הצעה טובה חוץ מהחרגה ענקית על גג כך שלבסוף לא ביטחתי שם.

וגם אני נהג צעיר.

• תוכן חדש...