Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך נקרא הבחור הזה בפייסבוק ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

איזה כיף זה מריבה קטנה עם האישה יוצא לעשות סיבוב חוזר חדש הפסיכולוג הכי טוב בעולם :-D :-D :-D :-D

מעניין איפה הוא זורק את הזבל בסוף המסלול או תוך כדי סיבוב ?

פורסם
כי לרוב, בחו"ל, אין צורך בזה. כנס לאוטו סע כמה דקות ויש מסלול שיאפשר לך לעלות עליו בעבור תשלום סמלי. 8)

יש בחו"ל גם בריכות, מגרשי גולף, מגרשי כדורסל ובתי קולנוע, ובכל זאת אנשים בונים כאלה אצלם בבית.

נשמע לי מאוד הגיוני לבנות גם מסלול נהיגה בבית.

Auto Emoción

פורסם

מסלול מירוצים בגינה ?

הלוואי היתה לי גינה עם מספיק מקום להחנות את האוטו :D

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

פישש, חצר ביתו, זה כבר לא חצר, זה מגרש כדורגל אם לא יותר.

כל אחד והחלומות שלו ויפה שהוא מגשים אותם.

הלוואי על כל אחד מאיתנו, שיהנה לו!

Kia Sportage, 2014 

פורסם
גם אם הייתי מבין מה יש ב"ספורט" הזה (אני לא)

אני חייב לשאול אותך שאלה כנה בלי טיפת זלזול, באמת מסקרנות ותהייה נטו:

אתה לא אוהב ספורט מוטורי, אתה לא מבין מה יש בספורט הזה, אתה די סולד ממכוניות מעניינות ופרט לבקר אחרים על כך שהם כן אוהבים את זה לא ממש ברור מה אתה עושה פה.

אז חיימי, מה אתה עושה פה?

אני שואל ברצינות הרי אם אין לך פה עניין למה להיות פה ולתת תגובות שהן סותרות את רוח הפורום (קרי- זה פורום לחובבי התחום המוטורי ואתה ככל הנראה לא נמנה על אלה) במקום להצטרף לפורום בתחום שכן קרוב ללבך?

אני לא חובב מוזיקה קלאסית אז לא תמצא אותי חבר בפורום מוזיקה קלאסית וכל פעם מבקר את אלה שכן אוהבים מוזיקה קלאסית.

הגיוני, לא?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אהם אהם.

search%3Fq%3Ddon

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אם הייתי מבין מה יש ב"ספורט" הזה (אני לא) , האיש מהר יישתעמם. כולה 1 מייל, כמה פעמים אפשר להנות מלהסתובב כמו אוגר על גלגל ?

תגיד, זה לא אתה בתמונה הזאת: :lol:

AngryOldManDriver.jpg

אנחנו משחקים בDiRT, Forza, Need for speed ועוד משחקי מרוצים כאלו ואחרים, הוא יוצא לשחק בחצר בבית.

חלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...