Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי איביזה FR 2008 והקלאצ' שלה קשה מאוד - ברמה שעושה לי כאבים ברגליים בנסיעה של יותר מחצי שעה בתוך העיר.

אני לא יודע אם זה רעה חולה של האיביזות בכלל או משהו נקודתי אצלי ואשמח לשמוע דעות של בעלי איביזות ובעלי ניסיון בכלל.

שבדקתי את הקלאצ' במוסך, במחשבה שאולי הוא לקראת סוף חייו אמרו לי שהוא במצב טוב מאוד ורחוק מלהיות שחוק כך שברור שלא שם הבעיה.

מה ניתן לעשות?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

שלום.

אם הרכב באחריות יתכן שמוכרים לך לוקשים.

המצמד לא צריך להיות קשה!!!

יש שתי אפשרויות או המצמד בסוף הדרך

או המנגנו הפעלה לא תקין

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

זה לא משנה אם יש או אין אחריות לרכב, כי החלפת מצמד לא כלולה באחריות במילא.

יש רכבים על הפעלת יותר קשה באופן טבעי,של דוושת המצמד ולפני שגוזרים דין על המצמד, כדאי לבדוק להשוואה ברכב אחר תקין, רצוי חדש או אחרי החלפת מצמד.

אני מניח שלמוסך שמטפל בכלים כאלו יש ניסיון לקבוע זאת גם בלי לחפש רכב אחר תואם.

פורסם
שלום,

יש לי איביזה FR 2008 והקלאצ' שלה קשה מאוד - ברמה שעושה לי כאבים ברגליים בנסיעה של יותר מחצי שעה בתוך העיר.

אני לא יודע אם זה רעה חולה של האיביזות בכלל או משהו נקודתי אצלי ואשמח לשמוע דעות של בעלי איביזות ובעלי ניסיון בכלל.

שבדקתי את הקלאצ' במוסך, במחשבה שאולי הוא לקראת סוף חייו אמרו לי שהוא במצב טוב מאוד ורחוק מלהיות שחוק כך שברור שלא שם הבעיה.

מה ניתן לעשות?

נשמע באמת לא סביר, דעתי היא שאל תלך לתקן במוסך של הרשת ,אלא תלך למוסך שמתמחה ברכבי ספורט, כמו TIG, E&A, גי דאב וחבריהם.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...