Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה

אתמול חיברתי את המגבר והסאב ושמשכתי את הרדיו דיסק ראיתי פתאום חוט אפור חשוף

חשבתי שהוא התנתק מאחד החיבורים אבל זה היה מוזר כי החיבור היה דיי חדש כאילו הורידו את החתיכה של הגומי שלו(חידשו אותו למעשה עם קטר) אז פשוט חתכתי אותו כדאי שלא יעשה קצר או משהו...

עכשיו אחרי שחיברתי את המגבר והפעלתי את המערכת הכל עבד תקין חוץ מהרמקול הימני קדמי.

חשבתי שזה יכול להיות החוט האפור שהתנתק ניסיתי לחפש שוב מאיפה הוא יכל להתנתק ולא מצאתי.

פירקתי את הרמקול מהדלת כדאי לראות איזה צבע החוטים של הרמוקלים והם היו שחור ואדום(מוזר) ובסוף התייאשתי

ואמרתי שאני יעזוב את זה החזרתי את הרמקול למקום וסתם בדקתי שוב עם המערכת עובדת ופתאום פעל לי הרמקול

הימני קידמי(מה שלא עבד קודם),אבל יש פה בעיה ברגע שאני מדליק את המערכת אני שומע כמו "פאק" קטן כזה מהרמקול

זה משהו שלא נראה לי הגיוני אבל לא היה לי כבר מה לעשות ואמרתי שאני יעלה את הבעיה לפורום לשמוע אנשים שיותר מבינים...

דבר נוסף היה שחיברתי את הרמקול והברגתי את הברגים היה קטע ששמעו שהרמקול עובד וקטע שלא שמעו כאשר הברגתי טיפה יותר מידה

מישהו יודע למה הרעש יכול להיות?אני חוזר שוב הרעש נוצר כאשר אני מדליק את המערכת וזה רעש כמו " פאק" קטן כזה...

פורסם

יש לך 2 בעיות

הראשונה זה שהחיווט של הרמקול עצמו רופף

השניה זה רעשי הדלקה\כיבוי , חפש בפורום נאמר רבות על זה

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני ממש אבל ממש לא מבין בזה... אבל אני יכול להגיד לך שהיה לי את זה לפני כמה ימים לאחר התקנה והמתקין כינה את זה "ספייק" והוא החליף את החוט פיקוד מאחורי הרדיו וזה נפתר לחלוטין.

• תוכן חדש...