Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 409
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגחמות הן שהתוכנית לא תחזור לעולם.

לדעתי האישית - גם אם התכנון הוא להחזיר את תוכנית הגריטה בתחילת 2012, ואין לי מושג האם זהו התכנון, עולה השאלה הרטורית ממתי משהו קורה כאן במועד המתוכנן?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהניסיון הדל שלי זה קורה בדיוק בזמן ובמועד כשזה לרעתך, אבל כשזה לטובתך זה יכול להתעכב המון זמן.:|

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איפה הפיג'ו? יש פרטים או מספר טלפון?

למה, מה אתה צריך? -יש לחבר אחת כזאת גרוטאה לגמרי חלודה, לא ניתנת לשיפוץ אך אולי יש חלקים שימושיים עדיין...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למה, מה אתה צריך? -יש לחבר אחת כזאת גרוטאה לגמרי חלודה, לא ניתנת לשיפוץ אך אולי יש חלקים שימושיים עדיין...:roll:

את הג'אנטים שלה, שלח לי מס' טלפון בפרטי.

תודה

פורסם

אופל קורסה סווינג מנוע 1.4 סוס יחסית למשקל של הרכב לגבי שנה 90-91 יוצאת מדי פעם מהחניה אבל בכללי לא נוסעת הרבה ו

Honda civic hatchback Si גם אם אני לא טועה 90-91 עומדת כבר כמה שנים לפני מה שידוע לי הלך לה המנוע

251020111036.jpg

251020111037.jpg

251020111038.jpg

פורסם
אופל קורסה סווינג מנוע 1.4 סוס יחסית למשקל של הרכב לגבי שנה 90-91 יוצאת מדי פעם מהחניה אבל בכללי לא נוסעת הרבה ו

Honda civic hatchback Si גם אם אני לא טועה 90-91 עומדת כבר כמה שנים לפני מה שידוע לי הלך לה המנוע

איפה נמצאת ההונדה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
הסייויק , היא לא 1500 , מודל 88-89 ידני, שהייתה עד לפני שנתיים שלוש למכירה בלוח פוקוס ??

אני מעוניין להוסיף את ההאצ'בק לאוסף למישהו יש יותר פרטים???

קו---------------------------------------

פורסם
אני מעוניין להוסיף את ההאצ'בק לאוסף למישהו יש יותר פרטים???

מושיק, פרה פרה נחלוב את כל העדר :)

מה שכן להחזיק אותה ואת הוואגון ביחד יהיה להיט ..

אבל חכה יש תור :D

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...