Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לראות סרטונים של הנסיעה התרבותית שלהם מהיום

אני שמעתי שקרו דברים מאוד מעניינים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תקשיבו כל אלו שקוראים לחברה האלו "ערסים"במיוחד לגבי הבחור ה"ערס"שצעק.בוא נתחיל מזה שיאלה,הם באו לנהוג נהיגה ספורטיבית,ובואו נגיד שאיזה רוכב נבהל,אולי קרה אבל זה עדיין לא הופך אף אחד לרוצח.מהכרות שלי עם הרוכבי"אופנים"(רוכב כל חיי)מבחינתם כל רכב שסטה מהמסלול לכיוונם סיכן אותם אז שלא יבלבל במוח הבחור עם האופנים "כמעט הרג אותי,בנס אני פה".שמעתי את זה גם מהרוכבים האלו בסינגלים שרכבתי דאוןהייל והם היו באים ואמרים לנו"כמעט הרגת אותי,איך אתה נוסע"

לגבי השוטרים,שוטר ראשית אולי לא חייב כובע אבל לרדת לאזרח עם סיגריה ביד ולזרוק מילים"אתה יודע איזה כיף זה לגרוס רכב כזה"זה סוג של גזענות כלפי רכבים כאלו,ושוטר הוא מחויב לקוד לבוש,ותתפלאו,מזל ששופטים לפעמים גם מבינים שהמשטרה היא לפעמיים מין "כוח עליון עלק שיכולה הכל לעשות" וכל החמודים שהגיבו פה ל ה"ערסים" אני בטוח שיש פה הרבה יותר ערסים לפי התמונות שלכם.השוטר השחור התנהג בזלזול כלפי החבורה,הפך אותם בשנייה למשתמשים בסמים(ואל תגידו לי עילה,הוא הוציא 5 ניירות מהתא בצד ואם היה לו חשד באמת לגבי סמים הוא היה בצע חיפוש לפי החוק) ובנוסף אחרי שהוא ראה שהמגבניק פישל עם התקיפה(וכן,זה תקיפה לכל דבר!!!) שהוא בכלל

יכול להיתבע במישור האזרחי פלילי בגין תקיפת אזרח כמו כ- ל אזרח,כמו כל אחד ממכם.מיד שהשוטר עם הסיגריה והמכנסיים והדיבור של עבריין ראה את המגבניק משתולל(והוא לא ערס נכון,ערס ישר ידים בדר"כ)הוא פתאום נהיה קטן והוריד פרופיל,בושה לשוטרים האלו ואישית אני ינסה לשכנע את מי שצריך לתבוע אותם.

לגבי המצלמות,שירבו אמן כי זה ממחיש כמה קלה היד על ההדק אצל שוטרים מסוימים.

לגבי החבורה כולה,אולי הם התלהמו קצת(ובצדק)ואלי הם זילזלו בשוטרים אבל מי שיצא שם סרחנה זה השוטרים ואמן שהם

יקבלו את העונש המירבי בחוק כי הם כל כך אוהבים להשתמש במשפט הזה.

שנה טובה!!!

חבל שאין פה כפתור לייק, אני פשוט ראיתי את הסירטון הזה, והרגשתי את הזלזול הזה, והרגשתי כאילו זה עליי!!

כל מה שאמרת פשוט מסכים איתך 100%

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
אני אישית מאחל לך שיבוא שוטר ויציק לך על הלאון דיזל שלך ויענה אותך עד הבוקר עם שאלות וחוסר ידע

עוד אחד יפה נפש....

בשמחה שיבואו...

אני לפחות אדע להתנהג כמו בן אדם ולא אצמד לשוטר כאלו אני בא להרביץ לו

חבל שלא עצר אותך היית עושה קצת חשבון נפש עם עצמך בפנים

פורסם

"רגע, נו, שניה!"

"נשמה שלי, רגע!"

"רגע, מותק שלי"

"יש לו רבע שעה להגיע הנה (לבוחן)" (אולטימטום לשוטרים? ברצינות?) :roll:

לצחוק לשוטר בפנים ולהריץ צחוקים על העבודה שלו אלו לא אמירות של כבוד לשוטר, אלא אמירות של זלזול שמראות איך אתם רואים את המשטרה.

עשיתם כל טעות אפשרית ביחס לשוטרים.

הצורה שהתחלתם איתם כבר הייתה דבילית.

"אפשר לראות את התעודת שוטר שלך? ?:shock:

ככה מתחילים שיחה עם שוטר?

ככה אתה רק מראה לו שאתה מחפש לדפוק אותו. ברגע שככה התחלת, הוא כבר עם אנטי כלפיך (ויש לו סיבה!)

ואם הייתם בכל מדינה מתוקנת, ברגע שאתה מתחיל לצעוק על השוטרת ולהעיף את הידיים שלך ככה, היית מקבל שוקר חשמלי לצלעות עד שאתה משתין במכנסיים ואז כמה אלות לפנים.

אני הייתי מכניס אתכם ללילה מעצר על התחצפות כזו לשוטרים.

מה זה המשפט הזה "מי אתם בכלל"?

יש סמכות למדינה שנתנה את המונופול על אלימות למשטרה, וברגע שאתה לא מבין את זה, סביר להניח שאתה עושה מה שבראש שלך, תוך שאתה שם זין על כולם.

תשמעו, אני הייתי בכמה טיולים עם רכבים ספורטיביים, וישנה הסכמה לא מילולית, שברגע ששוטר עוצר אותך, אתה מוריד את הראש, משחק אותה "ילד טוב" ואז אפילו אם הוא דפק לך דו"ח לא לעניין, אתה עדיין אומר להתראות עם "יום טוב, המשך משמרת נעימה" או כל דבר בסגנון.

אחרי זה אתה מערער ומטפל בזה, אבל לא צועקים על שוטרים.

יחס גורר יחס!

אגב, אני מכיר כמה מהרכבים האלו *כחכוך בגרון* הAX *כחכוך בגרון* ויודע מה יש להם מתחת למכסה מנוע, אז אל תיתממו לי ותגידו שאתם לא עבריינים.

הורדתי את הסרטון למחשב שלי, למקרה שתהיה פה פעולה משפטית כלשהי ויבואו בטענות למי שכותב פה בשרשור.

(אני אמחוק אותו באיזשהו רגע, אבל בינתיים זה סתם מצחיק להראות לחברים איך אתם מתפרעים וצועקים על שוטרים)

לסיכום: יצאתם פיתה!

(ולצערי אתם רק תתעצבנו עלי ועל כל מי שסותר אתכם, כי אתם גאים מדי בשביל להבין מה כבר עשיתם. עברתם עבירה? תאכלו את זה כמו ילדים גדולים).

פורסם

העובדות הם : חברה שיצאו בשבת למפגש נהיגה , וברור כשמש שלא נסעו כחוק , אז מה ?

מי יש לו רכב ספורט ונוסע כחוק , יש מושג כזה ? למה הוא קנה רכב כזה מלכתחילה ?

מפגשי רכב מתקיימים כל הזמן ובכל הארץ , וזה כיף לא נורמאלי .

מפגשים כאלו לא מתבצעים בשכונות מגורים , ולא בכבישים סואנים , אלא בד"כ בכבישים ואיזורים הררים

שם יש מקום ושטח לנהיגה + תנועה דלילה , ולמקצי נהיגה קצרים בדרך כלל.

אין מה לעשות , לא הוקצו איזורים או מסלולים לנהיגה ספורטיבית וגם לא יהיו .

לשוטרים הרואים שיירת מכוניות ספורט ,ברור שמדובר במפגש נהיגת ראלי .

מה שאני לא מסכים הוא זה שאין לשוטרים הוכחה שהם נסעו כפי שנסעו והם נשענים על איזה רוכב אופניים

שאמר שהם נסעו מהר , אז מה ?

מה...כל אחד שיתקשר למשטרה ויאמר שנסעתי מהר או עברתי עבירה לדעתו , אז יעצרו אותי?

...אז כל שני וחמישי יעצרו אותי, ועם זה אנני מסכים כלל.

- בד"כ רוכבי האופניים ונהגי המכוניות תמיד נוסעים באותם מסלולים , ותמיד רוכבי האופנים רואים ברכבים

איום , ולכן תגובת רוכב האופניים זו ממש תגובה אוטומטית של רוב הרוכבים על רכבי הספורט .

אם אני מסתכל מהצד של רוכבי האופניים אז הם צודקים מבחינתם כי זה מפחיד כשכמה רכבים מאחוריהם עושים

חראקות , אז מה עושים בנדון ? הרי הכביש הוא לא בדיוק מסלול אופניים ובטח לא שייך בלעדית לרוכבי האופניים

שלוקחים סיכון במודע , וברור להם שהם נמצאים על כביש שנועד ונסלל תכלס למכוניות בלבד !

ככה שאני במקום השוטר היתי מזהיר ויורד גם על רוכב האופניים ואולי נותן לו דו"ח על זה שהוא מסכן את עצמו

ואת המכוניות מאחר והוא חד משמעית לא נוסע במסלול לאופניים כלל......

איך נהרג רוכב האופניים ז"ל " חשין" ? עיי אימפרזה טורבו , או מיצובישי איבו , לא ! עיי רכב פרטי רגיל !!!

עובדה היא שרוב רוכבי האופניים המעורבים בתאונות , מעורבים בתאונות מול רכבים רגילים לחלוטין.

מעניין....אם רוכב אופניים מעורב בתאונה עם רכב על כביש המיועד לרכב בלבד , בד"כ יאשימו את הרכב

בתאונה .

במקרה של רוכבי האופניים המשטרה עוצמת עין מכיוון שאין מסלולי אופניים ולכן הם מתמזגים בתנועה

ומי שצריך להזהר שבעתיים , הם הנהגים ברכב הפרטי.

ולא אין לי שום דבר נגד רוכבי האופניים , זו פשוט הצגת עובדות

כפי שאמרתי , אין דבר כזה רכב ספורט שנוסע כחוק ! בעל הרכב יודע זאת , וגם המשטרה יודעת זאת .

ושהמשטרה יוכיחו שעברתי על החוק תרתי משמע , ואחכ שיעצרו אותי , ולא כל אימת שהמשטרה רואה

איזה רכב עם ספויילר , הוא נעצר באופן אוטומטי, מה אתם רוצים שחובבי הרכב הללו לא יצאו מהבית !!??

דבר נוסף , ושנאמר כאן עיי רוב החברים היא התנהגות הנהגים שכניראה לא מבינים שלשחק אותה "גברים "

על השוטרים ( שממילא כבר מלאים על בעלי מכוניות הספורט אוטומטית ללא קשר למה שיעשו ) זה היה

ממש לא חכם בעליל.

הנהגים היו צריכים להיות שקטים , להכחיש ,ולומר שהם בטיול מפגש חברים חובבים , לעמוד בצד , ולדבר בנימוס ,

בקיצור , לשחק אותה "אשכנזים ממושקפים" ואני מתערב אתכם שהם היו יוצאים בזול פי כמה וכמה , במיוחד כשלמישטרה אין שום הוכחות חותכות .

עצם הויכוחים , הקללות , בקשת תעודות ( כאילו שלא היה ברור לחברה שאלא שוטרים אמיתיים) וההתנהגות

הגברתנית , כל אלא עשו את ההפך תדמיתית , וגרמו לשוטרים לחפש כל סעיף אפשרי להרשיע את החברה הללו

במשהו...

שנה טובה

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
והרגשתי את הזלזול הזה, והרגשתי כאילו זה עליי!!

אז אולי תלך לפסיכולוג? ועל הדרך גם תספר לו שיש לך בעייה להבחין בין "טוב" ל"רע", כי מה שכתבת כאן בשרשור זו בושה לאינטיליגנציה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נדיר שאני יגיד את זה, אבל אין פה שום התנהגות עוינת מהשוטרים ואם אני יגיד את דעתי, אז כל הכבוד להם על האיפוק משהו.

wtf???

איפה התג שלך איפה הכובע שלך, למה אין לך תחתון כחול לבן עם תג שם. נו בחייאת, תנו להם לעשות את העבודה שלהם וסעו לשלום, מה ניסיתם להוכיח פה בכלל?

לא דרך טובה לפתוח את השנה אבל נו שווין... שתהיה שנה טובה לכולכם ותנסו להנות יותר ופחות להתעסק בקקה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בקיצור , לשחק אותה "אשכנזים ממושקפים"

במקום "מרוקאים טיפוסיים".

(איזה מגעילה צורת ההתבטאות הזו, נכון?)

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אני ראיתי את הסרטון בלי לשמוע.

בסופו של יום, כששוטר לבוש מדים, הוא חייב ללבוש כובע. הוא גם חייב להזדהות בתעודת שוטר טרם דיבור בכלל. ובמצב כזה שאין לו תעודה, אני אישית הייתי נוסע מהמקום. ממש ככה. לא כי אני גיבור, כי זה החוק. אחרת מבחינתי הוא מתחזה. והשופט יהיה אתכם (כי זה קרה לי לפני 3 שנים כש"סמוי" עצר אותי בלי תעודה. בתחנת המשטרה שחררו אותי (זה אחרי שהוא הקפיץ ניידת מתנ"ע אחריי).

יש חוק.

לגבי עבירות נוספות, אסור היה לו לחסום נתיב. אסור היה לו לגשת לאוטו מצד הנהג, ואסור היה לו לאפשר לאנשים לעמוד מחוץ לרכב שלהם.

לגבי המגבניק, אם תגישו תלונה, והוא לא סדירניק, אני משוכנע שהוא יפונה מתפקידו. אני במקומכם הייתי מגיש תלונה. המגב"ניקים חשים כוח, ואסור שהוא יפול על אזרח.

לגבי השוטרים עם הסמים, וחיפוש ברכב, על פי חוק, זכותכם לנעול רכבכם, ולא לאפשר לשוטר לפתוח או לגעת בו, עד להגעת שוטרים אשר תפקידם לבדוק סמים ופעילות עויינת ברכב. במידה ואין כזה בסביבה, זכותם לעכב אתכם, אך לרוב ישחררו אתכם לדרכיכם (היה בזמנו סרטון הדרכה כזה במשטרה).

בקיצור, אולי הייתה התנהגות ברברית מצדכם (אני לא שמעתי כי הרמקולים כבויים וזה לא עניין אותי) אבל זה עניין של המשטרה באם להגיש תלונה לאחר מכן. אני הייתי מתלונן כנגד רוב השוטרים שם, גם המתנדב עם המדים הישנים וגם אנשי הסיור (שלא קשורים לתנועה).

לגבי הבחור על האופניים, הוא גם כן לא צריך לעניין, ובמצב של דוח, גשו למשפט, הוא חייב להיות נוכח מול שופט ואני משוכנע שהוא לא יעשה זאת. לכן הדוח יבוטל.

לא כל מי שנוסע ברכב ספורט הוא עבריין. אחרת לא היו מוכרים אותם. ואין להניח מצורת הדיבור שהנהגים ביצעו עבירה כלשהי. אני במצב דומה הייתי פשוט נוסע ונותן להם לדלוק אחריי עד שיוכיחו שהם שוטרים אמיתיים. גם אם הדבר היה מגיע למשפט.

ההפסד שלכם במצב הזה היה זמן, של השוטר היה הגו'ב שלו במשטרה. זה היה פוגע באישתו שהייתה עוזבת אותו ובילדים שלו שהיו צריכים לוותר על הטיול השנתי כי לא היה כסף. בסוף הוא היה משלם יותר.

פורסם
אז אולי תלך לפסיכולוג? ועל הדרך גם תספר לו שיש לך בעייה להבחין בין "טוב" ל"רע", כי מה שכתבת כאן בשרשור זו בושה לאינטיליגנציה.

איתמר.

בושה למשטרה, שהשוטר מדבר ככה.

אזרח יכול לדבר איך שבא לו, אבל שוטר, מן הסתם הוא שוטר, אז הוא אמור לדעת איך לדבר, ולא להגיד, אם צריך אני גם יוריד את המכנסיים, ויגיד מזה, יש פה גראס גראס?

ואו איזה כיף לגרוס רכבים כאלו אתה יודע?

זאת צורה זאת?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

הבעיה שהייתם קבוצה ולכן אפשר היה לחשוב שקיימתם מירוץ,לדעתי לגימיטי לחשוב כך בתור שוטר,לא מזמן פורסם בוידיאו על מירוץ שנעשה בכביש.

לאזרח מותר לדבר איך שבא לו? ממש לא! זה שהוא שוטר אז אפשר לתת לו עקיצות?

מן הסתם כשיש חבורה שצוחקת,לועגת לדעתי השוטר לא צריך להיות ילד טוב ירושלים,יחס גורר יחס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מרבה להגיב בפורום אבל תמיד קורא ואני מרגיש צורך להגיב לדיון הזה.

טוב אז כך... יש מספר דברים שיוצרים בעיה בסרט :

צד שוטרים-

א. לא להציג תעודה של שוטר לא תקין.

ב. לקחת רשיון נהג ולנסוע איתו לרבע שעה כי ... ? מה זה ארון הקסמים ? באמת לא ברור לי (יש דרכים לבדוק רשיון נהג גם כאשר הנהג עומד ליד רכב המשטרה).

ג. דיבור של זילזול וחיטוט ברכב בגלל "חשד" לגראס נישמע מוזר אבל אולי יש לו אף של כלב זאב והוא יכול לזהות את הריח באוויר.

ד. אני מעדיף לא להגיד את דעתי על שוטר מגב (אני חושב שהוא מגב) אשר נהג ללא חגורה, ירד מהרכב ודחוף את אפו למקום אשר לא לו, קללות והדבר הנהדר של לזרוק את המצלמה מהיד.

ה. "לא ראיתי לא שמעתי" לא תקין, שוטר אמור להגן על אזרח גם עם זה אמור משוטר אחר אשר פועל בצורה לא חוקית של אלימות פיזית.

צד נהגים-

א. מתחילת הצילום נישמע סוג של "עוקצים" אשר מתפרשים מאוד מהר בתור זילזול לשוטר ואני בטוח שזה לא תורם.

נכון אני יכול להבין שמרגשים שהשוטרים מנסים את מזלם אבל אני מקווה (ובאמת מאמין) שלא כל שוטר הוא רע או מנסה "לדפוק" ל נהג אשר הוא רואה/בודק רשיון.

ב. המשך זילזול בשוטרים בעמידה של "ראש בראש" זה זכור לי אקט שראיתי פעם אחרונה ביסודי בכיתה ג' ששתי בנים רבו "למי יש יותר גדול" מה שאומר שזה חסר טעם כי כן לשוטר יש יותר גדול.

ג. צילום כל התהליך מעולה, לטוב ולרע זה מעולה.

ד. מה נסגר על רוכב האופניים אשר אומר דברים קשים ? (טוב דבר אחד קשה אבל עדין).

ה. אני מבין את רגשות הבחור אשר קיללו אותו אבל עדין לא צריך להגיע למצב זה צרחות כמו עז חולת כלבת.

ו. הגיוני לי שאתם עשיתי טיול יחד וכל הכבוד על זה אבל גם הגיוני לי שאף אחד פה לא נוסע לכזה דבר ונוסע על 30קמ'ש כל הדרך אז לא להגיד שאתם גור תמים אבל עדין אני בהחלט יכול להבין. כן מה חסר איזה מסלול מסודר לעשות "יום מרוצים" כמו שיש בהרבה מדינות.

לסיכום, שתי הצדדים לא היו בסדר על זה אין ויכוח אבל בוא נחשוב מה ניתן לעשות בעתיד (דעתי כמובן) :

לדבר בצורה נחמד וידידותית תאמיני לי ניתן להשיג הרבה יותר בצורה טובה מאשר בריב (מנסיון) להמשך לצלם תמיד

לתת לשוטר רשיון כי הוא ביקש ולהשאר לצד הרכב לא לגשת לרכב שלו (במידה והוא אמר לבוא איתו כמובן ללכת איתו...)

להיות רגוע וקר מזג גם שזה לא ב"ראש שלך" כי זה החיים ובמידה וכל דבר נקבל קשה מה יקרה שבאמת משהו רע יקרה לנו ?

כמובן אחת הסיבות לבעיה כזו אני חושב נובעת מגישת "שאני יהיה פראייר למה מי מת" ופה מתחילות הבעיות אבל אני לא חושב שזה ישנה משהו כי זה הגישה של עם ישראל בשנים האחרונות.

*כל הנאמר למעלה זו דעתי הבלעדית ואין לי רצון או כוח ליצור ריב, מצטער מראש על דברים ששכחתי ועל שגיאות כתיב כן יש לי דיסלקציה בכתיבה*

המשך חג נעים וסוף שבוע נהדר מי יתן והכול יהיה לטובה.

הנהגים היו צריכים להיות שקטים , להכחיש ,ולומר שהם בטיול מפגש חברים חובבים , לעמוד בצד , ולדבר בנימוס ,בקיצור , לשחק אותה "אשכנזים ממושקפים"

כל כך עצוב שלהיות נחמד לדבר בנימוס זה "אשכנזי ממושקף" בגלל זה אנו ניראים כך...

המשך יום נעים!

פורסם
העובדות הם : חברה שיצאו בשבת למפגש נהיגה , וברור כשמש שלא נסעו כחוק , אז מה ?

מי יש לו רכב ספורט ונוסע כחוק , יש מושג כזה ? למה הוא קנה רכב כזה מלכתחילה ?

מפגשי רכב מתקיימים כל הזמן ובכל הארץ , וזה כיף לא נורמאלי .

מפגשים כאלו לא מתבצעים בשכונות מגורים , ולא בכבישים סואנים , אלא בד"כ בכבישים ואיזורים הררים

שם יש מקום ושטח לנהיגה + תנועה דלילה , ולמקצי נהיגה קצרים בדרך כלל.

אין מה לעשות , לא הוקצו איזורים או מסלולים לנהיגה ספורטיבית וגם לא יהיו .

לשוטרים הרואים שיירת מכוניות ספורט ,ברור שמדובר במפגש נהיגת ראלי .

מה שאני לא מסכים הוא זה שאין לשוטרים הוכחה שהם נסעו כפי שנסעו והם נשענים על איזה רוכב אופניים

שאמר שהם נסעו מהר , אז מה ?

מה...כל אחד שיתקשר למשטרה ויאמר שנסעתי מהר או עברתי עבירה לדעתו , אז יעצרו אותי?

...אז כל שני וחמישי יעצרו אותי, ועם זה אנני מסכים כלל.

כפי שאמרתי , אין דבר כזה רכב ספורט שנוסע כחוק ! בעל הרכב יודע זאת , וגם המשטרה יודעת זאת .

ושהמשטרה יוכיחו שעברתי על החוק תרתי משמע , ואחכ שיעצרו אותי , ולא כל אימת שהמשטרה רואה

איזה רכב עם ספויילר , הוא נעצר באופן אוטומטי, מה אתם רוצים שחובבי הרכב הללו לא יצאו מהבית !!??

דבר נוסף , ושנאמר כאן עיי רוב החברים היא התנהגות הנהגים שכניראה לא מבינים שלשחק אותה "גברים "

על השוטרים ( שממילא כבר מלאים על בעלי מכוניות הספורט אוטומטית ללא קשר למה שיעשו ) זה היה

ממש לא חכם בעליל.

הנהגים היו צריכים להיות שקטים , להכחיש ,ולומר שהם בטיול מפגש חברים חובבים , לעמוד בצד , ולדבר בנימוס ,

בקיצור , לשחק אותה "אשכנזים ממושקפים" ואני מתערב אתכם שהם היו יוצאים בזול פי כמה וכמה , במיוחד כשלמישטרה אין שום הוכחות חותכות .

עצם הויכוחים , הקללות , בקשת תעודות ( כאילו שלא היה ברור לחברה שאלא שוטרים אמיתיים) וההתנהגות

הגברתנית , כל אלא עשו את ההפך תדמיתית , וגרמו לשוטרים לחפש כל סעיף אפשרי להרשיע את החברה הללו

במשהו...

שנה טובה

אמיר

אמת,הייתי היום באזור מצפה ושמע,כל צומת שוטרים(במיוחד על אופנועים)והמבטים עלי היו כאילו גנבתי תרכב(ולא,לא הייתי בנהיגה ספורטיבית,אני האישה והילדה)ועדיין הרגשתי שלפי המבטים אני נוסע בשיירה של 20 אימפרזות,סטיגמה כבר אמרתי!!!

לגבי עוד דבר תכלס,לצעוק אף פעם לא עוזר(זה לא צבא שאומרים לך אתה כזה קטן)ולפעמיים לשבת ברכב בשקט אולי לזרוק שאלה פה שם הכי הרבה.אבל מעבר לזה מה שהלך שם מצד השוטרים היה פשוט ניצול שמדים שניתנו בשבועה.

ועוד דבר קטנטן (רמיזה),מכירים תשיר "או או,איך שגלגל מסתובב"..

פורסם

מאיפה כל העויינות הזו?

למה אתם מאחלים שלשוטרים יהיה את הכוח ואת הסמכות "לרתק לקרקע" אזרח שמתלונן בקול רם, גם אם מניף ידיים במרחק של כמה מטרים מהשוטר?

חסר לכם אלימות? מזמן לא חטפתם אגרוף? תבקרו באחד ממגרשי הכדורגל.

לשוטרים יש את הסמכויות שלהם והם מספיקים בידיוק כדי למלא את תפקידם ללא הצורך למלא את החשק שלהם לאדרנלין. ובואו נשאיר את זה ככה.

היום הם מרתקים ערסים נרקומנים ועברייני צעצוע ומחר הם שולפים אקדחים (כדוגמת ארה"ב).

האם הייתם רוצים שיעצרו אותכם בצד הדרך בעזרת ניפנופי אקדח דרוך ולא נצור?

הפאקים שאני מזהה הם אלו:

השוטר מחוייב עפ"י חוק להציג תעודת שוטר באם נדרש ע"י האזרח.

וחייב להודיע למה הוא מעכב את האזרח. - למרות שנשאל כמה פעמים הוא לא הציג תשובה לשאלה זו.

בנוסף מותר לשוטר לעכב אזרח עד 3 שעות, מעבר ל3 שעות רשאי לעכב באישור קצין משטרה בלבד וזה עד 6 שעות.

משחק הקופים (לא ראיתי לא שמעתי לא דיברתי) על עניין התקיפה מצד שוטר המג"ב.

כמו שכבר ציינו פה לפני הפאקים של ה"חברה הטובים" היו השיעמום והלחץ החברתי שגרר תגובות לא רצויות מ2 הצדדים.

הלעג והזלזול כלפי השוטרים שלא היה קיים עם תחילת העיכוב והזלזול כלפי המעוכבים עם משחקי כבוד ומשיכת זמן מצד השוטרים (ביצוע "[אלפי מרכאות] חיפוש [אלפי מרכאות]" והערות מזלזלות כלפי הצעצועים, סליחה רכבים)

פורסם

שוטרים לא מסתמכים על רוכב אופניים או מה היה או לא היה.

אם הם מקבלים מידע על מירוץ או מתפרעים בכביש הם חוסמים את הכביש ועוצרים את הרכבים וזה כנראה מה שהיה הם

השוטרים לא היו שם במיקרה.

השוטר אמר לבחור שהרכבים שלהם מצולמים מתפרעים ואני מניח שהוא לא יאמר את זה סתם.

וגם אם אמר את זה סתם ואין להם הוכחה שהם התפרעו בכביש הנוסעים לא יקבלו דוח על כך אבל מה שכן

אם השוטרים האלה רוצים למצוא על מה לתת לך דו"ח תאמין לי שהם יהפכו לך את הרכב וימצאו על מה.

זאת כבר בעיה אחרת. ואני לא מדבר על זה בכלל אם היה מירוץ או לא היה מירוץ, אם הרכבים כשרים או לא.

אני מדבר על התנהגות הנהגים כלפי השוטרים. אני לא מדבר על מי שהעיף לבחור את הפלאפון (זה היה המגנביק או הרוכב אופניים?)

מי שזה לא היה ואני מניח שזה היה המגבניק...אז טוב מאוד שצילמתם אותו וטוב מאוד שרשמתם את מספר הרכב.

אך אין לזה שום קשר לזה שהשוטרים עצרו אותכם בצד. תנו להם לעשות את העבודה שלהם ושבו בשקט בצד בלי להפריע להם

זה רק יעשה את זה יותר גרוע אם תפריעו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...