Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמל פורד RS2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי כול הזמן בעיות חשמל מוזרות עם הרכב הזה.

אתמול הרכב ניכבה לי באמצע נסיעה (משהוא שלא קורה אף פעם) אני בא להניעה רואה שהאורות שנידלקים כששמים חצי סוויץ לא נדלקים, הסטרטר עובד אבל האוטו לא מניע.

הבעיה הזו קראתה לי פעם אך בפעם הקודמת נתתי שתי סטרטרים האורות שוב נדלקו והנעתי כרגיל.

אתמול ניסיתי לתת סטרטרים לסירוגין במשך 15 שעה לא עזר...

הזמנתי איזה חשמלאי דרך כי הייתי חייב להגיעה לעבודה, עשה איזה קומבינה קיצר לי בין שתי פיוזים והאורות שוב נדלקו, הנעתי אך אם הייתי מוציא את החוט הזה שהוא חיבר בין הפיוזים המנוע נכבה.

הגעתי לבית הוצאתי את החוט המנוע נכבה, סתם אבמרתי בוא ננשסה להניעה כרגיל...

האוטו תיפקד כמו שצריך כאילו הבעיה הזו לא היית מעולם...

רק החלונות והאיתות לא עבדו אך זה הסתדר אחרי שהחלפתי את הפיוזים שלהם (כנראה נישרפו).

מישהוא יודע אולי מימה יכול לגרום לכזה בעיה מוזרה?

ואם למישהיא יש חשמלאי שמבין ברכב שיכול לשפץ את כול המערכת חשמל המוצלחת הזו של פורד?

שימנע לי את התקלת חשמל הבאה.

תודה רבה מראש.

פורסם

כבעל פורד אסקורט 92 אני יכול לכוון אותך: בעיית חשמל יחידה שהיתה לי היא בעיה בקופסת הנתיכים - היא הוחלפה לפני שנה ומאז נעלמו כל בעיות החשמל. קופסת נתיכים חדשה מהחברה - המחיר (אם אני זוכר טוב) יגיעה לאיזור ה-2000 ש"ח (כולל משלוח ומיסים). אני את שלי הזמנתי ב-EBAY (בסביבות 200ש"ח כולל משלוח)

פורסם

תודה על ההכוונה השאלה שלי היא האם כול הבעיות באמת נובעות מהנתיכים או שזה גם כבלים שמומסים באוטו...

ובאוטו שלי עשו כול מיני קומבינות עם החשמל יש לך פיוזים כימעט בכול מקום יש לך איזה המלצה למישהוא שיכול לסדר את כול הקומבינות האלו ואולי גם על הדרך להחליף בית פיוזים כמו שאתה אומר.

פורסם

אני מציע לך לעבור על כל המקומות , שבהם מחוברים חוטים , ומלופפים על ידי איזולירבנד , ולהלחים את כל החיבורים הללו עם בדיל

, דבר זה יחסוך לך הרבה בעיות.

ןבמיוחד באזור של הסוויץ , תפרק את הפלסטיקים שם , ותלחים את כל החיבורים.

בהצלחה!.

פורסם

כמובן, כמו שהמגיב מעלי המליץ, צריך לבדוק את צמות החשמל ובמקומות שבוצעו חיבורים עם איזולירבנד יש להלחים או להשתמש במוצרי לחיצה (שכחתי את השם). אצלי פשוט זה לא רלוונטי מכיוון שכל חיבורי האזעקה והמערכת נעשו על-ידי.

לגבי הבית פיוזים - צריך תחילה לנתק את כל הכבלים ,את כל הנתיכים, והממסרים ולבדוק ויזואלית שאין מקומות "שרופים", או מקומות שהפלסטיק נמס עקב חום רב שנוצר.

במידה ועד כאן הכל תקין אך עדיין ישנה בעיה צריך לבדוק לעומק.

• תוכן חדש...