Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בן 17 וחצי, אני מחפש רכב שיעלה 2000-3000 ש"ח,

אין לי כרגע תקציב מעבר לזה כי הביטוח עולה הרבה מאוד לצעיר..

אשמח לקבל המלצות לרכבים..

השימוש העיקרי הוא בעיקר נסיעה לבית הספר, בערב קצת, וקצת עבודה.

פורסם

ביטוח נהג צעיר לרכב ב-2000 ש"ח עולה בדיוק כמו ביטוח לנהג צעיר ברכב של 10,000 ש"ח. אין הבדל.

חוץ מזה, ב-2000 ש"ח אין ממש המלצות. חפש משהו נוסע עם טסט כמה שיותר ארוך ותקווה לטוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מציע לך לחסוך אחרת זה בזבוז כסף-רכב במחיר הזה יעשה לך הרבה בעיות והטסטים יהיו פעמיים בשנה ככה שתשקול את זה שוב :) בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לפני הכל, מה התקציב שתוכל לפנות כל חודש עבור הרכב?

דרך אגב: אם זה פחות מ-1500 בחודש אפילו על תחשוב.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

כמו שאמר המאסטרו- בסכום כזה אין הרבה המלצות. לא תמצא מציאות מלהיבות בסכום שנמוך ממה שהמדינה משלמת על גריטה.

חפש לך פיאט אונו 1.4 וספר היינס תואם. אם אתה מתכוון לטפל בה במוסך, קח בחשבון סכום זהה לסכום הרכישה מידי חודש-חודשיים.

החלפים של פיאט זולים יחסית. אם תטפל לבד תוכל לצמצם נזקים.

אגב- טסט פעמיים בשנה לא יהיה לך, כנראה. רכבים שזקוקים למבחן כפול יכולים להיגרט ביותר ממה שאתה מוכן לשלם.

אם אינך יכול לטפל ברכב בעצמך כדאי לך להמתין עד שיהיה ברשותך סכום של לפחות 15,000 ש' לרכישה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני יכול רק להמיץ לבחור במודלים 90-93 עם קרבורטור. הרבה יותר קל לתקן לבד וגם במוסך יותר זול.

בגדול, אם יש לך כסף לביטוח וכמה שקלים לתחזוקה שותפת - לרוב זה הרבה פחות מהסכומים שנרשמו כאן- אתה יכול לנסות את זה

הסיפוק מבעלות על רכב פרטי משלך ולא של ההורים הוא גדול וזה גם יקנה לך ניסיון וידע בסיסי במכונאות וחשמל.

את הדברים האלו אי אפשר לרכוש בכסף.

אל תשכח שרכב ישן מחייב יחס עדין ונהיגה מתחשבת ורגועה.

תעדיף דגמים פשוטים ללא איבזור חשמלי כלשהו. תחבת הילוכים ידנית ורצוי מאוד מאוד מזגן תקין.

דגם הרכב לא משנה.

אל תפסול גם מכוניות גדולות יותר מאונו, הן לעיתים נמצאות בבעלות אנשים מבוגרים יותר ומורות יותר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...