Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במגבר טוב אבל

כחדש הוא עולה 3000 שח ,וישן ביד שניה הוא מתומחר באזור 1500 שח

במחירים הנ"ל למשומש\ישן ניתן למצוא לדעתי מגברים הרבה יותר טובים ,מניסיון איתו

לא התרשמתי שהוא מתעלה ביכולות שלו על מגברי מונו שעולים חצי ממנו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב 3 אלף שקל זה כמובן הגזמה מטורפת, אבל במחיר של 400 דולר זה כבר סיפור אחר.

אגב יש לרוקפורד דגם חדש בסיומת CP שמוצהר יותר, ויש להם איזה הנפצה של טכנולוגיה שנקראת CONSTANT POWER.

פורסם

המחיר הכי נמוך שמצאתי ב EBAY לחדש על JL500\1 הוא 425 דולר כולל משלוח

שזה יוצא 2000 שח ,את ה -T500 אתה מביא חדש ב 320 דולר כולל משלוח שזה יוצא 1500 שח

אגב אם גודל משחק תפקיד אז ה-JL גדול לכול כיוון ב-5 סמ יותר מהרוקפורד.

פורסם

יבגני, ראוי לציין לטובת רלוונטיות ההמלצות שהמונובלוק הקודם שלך היה קיקר 750.1 שלפי תעודת לידה הפיק כמעט 500RMS ב- 4 ואתה מחפש מונובלוק שייתן תוצאה מדויקת יותר באופן ניכר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יבגני יש למתנאל מגבר JL 500.1 אם אי זוכר נכון, מה הבעיה קח את הסאב שלך ותחבר אותו אצלו תראה איך הוא מתפקד על המגבר ה-JL וגם יהיה לך אותו יחידת ראש בקרוב.

רד מאלפין האלה לא שווים גרוש, כל המגברים ששמתי שלהם במיוחד ה-PDX חלשים מאוד ולא נותנים את התמורה למחיר.

פורסם

יבגני- אין לי בעיה להשאיל לך את המונו שלי לתקופה מסוימת בתנאי שתדאג לי למונו חליפי שיכול להתמודד עם הDD

שלי: ) לא יכול לסוע בלי סאב.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

כך את המונו שלי עד שאני אמכור אותו . תבדוק אופציות של קלאס AB פירלס אוהבים אותא :-) מנסיון . היתי גם שוקל במקומך על בוסתון אקוסטיקס . יש להם סחורה טובה .

פורסם

רומן

הצעתי לייבגני מגבר מצויין ביד 2 שהוא קלאס AB אבל הוא לא מעוניין בגלל החשמל שהוא צורך.

אצלי זוג סאבי הגנסיס שלי מחוברים על P2 (בגישור).התוצאה יפה אבל לטעמי האישי מעדיף קלאס D.

ליאור

פורסם

הוא לא מגיע לאותם ההספקים כמו שאתה מגיע. מה שכן, כיף לראות את חברי הפורום נרתמים ומוכנים להשאיל ציוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...