Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול נכנסתי ברכב שנסע לפני בגלל שלא הספקתי לבלום (אני יודע שאני אשם התעסקתי עם הgps ולא הייתי מרוכז בכביש)

הנזק לרכב שפגעתי בו הוא לא רציני- היה שם איזה חלק מאחור שקצת התעקם (מצורפת תמונה)

הרכב שנהגתי בו גם נפגע קלות- המכסה מנוע והלוחית רישוי נפגעו מעט..

הרכב שנהגתי בו הוא לא שלי

הוא שייך לבוס שלי שאני עובד כטכנאי שטח בעבורו

התקשרתי לבוס שלי והוא אמר לי שדמי ההשתתפות העצמית הם 1800 ש"ח שאותם הוא ינכה לי מהמשכורת ):

בגלל שזו פעם ראשונה שאני מעורב בתאונה אין לי מושג איך הדברים מתנהלים מול חברות הביטוח ואשמח אם תעזרו לי

לדעתי הנזק שגרמתי הוא מסתכם בפחות מ1800 ש"ח

אז למה אני צריך לשלם את מלוא הסכום?

כמו כן הבוס שלי אמר שהביטוח אמור לתקן את הנזק שנגרם לרכב שאני נהגתי בו (הוא אמר משהו על ביטוח "פגוש לפגוש")

אני מצרף תמונה של הרכב שבו פגעתי

אשמח לעזרתכם ולחוות דעתכם

zngqnzwgnliy.jpg

פורסם

ראשית עפ"י התמונות גם ברכב שפגעת יש צורך בהחלפת רכיבים. האמן לי הנזק יהא מעל לסכום ההשתתפות העצמית.

ובכל מקרה ההשתתפות העצמית כוללת גם את תיקון הרכב בו פגעת וגם את תיקון הרכב הפוגע (שבו נהגת) !!

הבדיקה היחידה שעליך לערוך היא - מה מערכת היחסים בינך לבין המעביד. משמע, אם היית בשעות העבודה ובאם בכדי לעבוד אתה נדרש לעשות שימוש ברכב מטעם העבודה - יש לבדוק האם יכול/צריך המעביד להשית עליך את מלוא הנזקים שנגרמו לו (במקרה זה השתתפות עצמית) עקב עבודתך/נסיעתך לעבודה?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
ראשית עפ"י התמונות גם ברכב שפגעת יש צורך בהחלפת רכיבים. האמן לי הנזק יהא מעל לסכום ההשתתפות העצמית.

ובכל מקרה ההשתתפות העצמית כוללת גם את תיקון הרכב בו פגעת וגם את תיקון הרכב הפוגע (שבו נהגת) !!

הבדיקה היחידה שעליך לערוך היא - מה מערכת היחסים בינך לבין המעביד. משמע, אם היית בשעות העבודה ובאם בכדי לעבוד אתה נדרש לעשות שימוש ברכב מטעם העבודה - יש לבדוק האם יכול/צריך המעביד להשית עליך את מלוא הנזקים שנגרמו לו (במקרה זה השתתפות עצמית) עקב עבודתך/נסיעתך לעבודה?

תודה על התגובה

והנהיגה היתה לא בזמן העבודה אלא בנסיעה פרטית בסופ"ש..

שאלה נוספת- האם תאונות מסוג זה נרשמות במשרת הרישוי/התחברה? דבר שיכול "להכתים" את רישיון הנהיגה שלי?

פורסם

לפי מה שנראה, ברכב שבו פגעת יצטרכו להחליף פגוש, וחיישני רברס, ברכב שלך יתקנו (או יחליפו) מכסה מנוע (ופגוש, לא הגיוני שמכסה המנוע נפגע והפגוש לא). קשה לי להאמין שהנזק יהיה פחות מ1800 ש"ח, מה גם שזה נראה רכב חדש יחסית(לפי הלוחית, פג'ו 3008? או 5008?)

הבוס שלך ישלם לביטוח את ההשתתפות העצמית, ובגלל שזאת לא הייתה תאונה בזמן העבודה, הוא סתם נתן לך את הרכב (כמו חבר) אתה תצטרך להחזיר לו את הסכום הזה.

זה לא יכתים לך את רשיון הנהיגה בשום צורה, אבל זה כן יעלה לבוס שלך את מחיר הביטוח שנה הבאה אם הייתה לו הנחת היעדר תביעות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לפי מה שנראה, ברכב שבו פגעת יצטרכו להחליף פגוש, וחיישני רברס, ברכב שלך יתקנו (או יחליפו) מכסה מנוע (ופגוש, לא הגיוני שמכסה המנוע נפגע והפגוש לא). קשה לי להאמין שהנזק יהיה פחות מ1800 ש"ח, מה גם שזה נראה רכב חדש יחסית(לפי הלוחית, פג'ו 3008? או 5008?)

הבוס שלך ישלם לביטוח את ההשתתפות העצמית, ובגלל שזאת לא הייתה תאונה בזמן העבודה, הוא סתם נתן לך את הרכב (כמו חבר) אתה תצטרך להחזיר לו את הסכום הזה.

זה לא יכתים לך את רשיון הנהיגה בשום צורה, אבל זה כן יעלה לבוס שלך את מחיר הביטוח שנה הבאה אם הייתה לו הנחת היעדר תביעות.

איזה באסה 1800 ש"ח- חצי משכורת על שניה אחת של חוסר ריכוז

ואתה צודק לגבי העלאת מחיר הביטוח

הוא אמר לי שבפעם הבאה הוא יצטרך לשלם יותר לחברת ביטוח

• תוכן חדש...