Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב, מדובר ברכב מסוג רובר 216 שנתון 98 ידנית (הוסבה לידני, במקור אוטו':-) ). , אני רוכש בקרוב מנוע חדש והייתי מעוניין לשפר ברכב יתנהגות ווביצועים, השאלה מאיפה להתחיל?.

בנוסף רציתי לדעת אם מישהו שמע אי פעם אם קיים בשוק צ'יפ\תוכנה\מחשב מנוע לרכב הנ"ל?

עריכת הודעה:

אם אני מוצא מנוע של הונדה (עד שנת 96), ולא מנוע מסדרת K של רובר האם הוא יתאים?

תודה מראש:)

פורסם

כדי להתאים מנוע של הונדה תאלץ לבצע התאמות יקרות.

שיפורים מומלצים יהיו בולמים, בלמים, צמיגים וקורס נהיגה. אל תגע במנוע ובטח שלא בניהול שלו אלא אם יש לך תקציב לא מוגבל ונטיות הרס עצמי .

Peugeot 208GTI

פורסם

כל מחשב ניהול מנוע יכול להתאים השאלה למה אתה צריך את זה מחשב לבד זה גם נחמד אבל הוא לא תן לך יותר מדי אלה אם אתה רוצה להמשיך לשפר.

אל תתעצבן אם יעצרו אותך פה האנשים מלשפר פשוט אתה צריך לשאול שאלות ענייניות.

כי מי שבאמת רוצה לעשות משהו בא אם שעורי בית שהוא הכין ובאם הוא שואל שאלות כלליות מדי רואים שאינך בשל עוד ולכן אינך מבין את כול כובד העניין בשיפורי מנוע (אם זה בפן כספי, החוקי והכי חשוב בטיחותי)

המלצה שלי אישית ויש הרבה מאד שלא עושים זאת (אני מנסה גם להמנע אבל לא תמיד מצליח) - אנא תכירו את רכביכם תמצאו לפחות 80% מהיכולת שלו ואז תבדקו טוב מאד מה ברצונכם לשנות או להוסיף או להוריד.

אני יסביר: מי שמכיר את סגנון הכתיבה שלי יודע שאני מכבד כל רצון של כל אדם להפוך את רכבו למשהו מיוחד אבל אם באתה לשאול פה אנשים אז גם תקשיב להם וגם תחכים ואם תראה שיותר מדי אנשים אומרים לך אל תעשה אז תנסע למצוע פיתרון אחר בכל זאת לא לרעתך אבל אך תהיה בטוח שזה מה אתה צריך.

בילבלתי אותך אקצר

1. לבדוק את הרכב ולעשות ישור קו.

2. לדאוג לצמיגים לפחות בטיחותיים.

3. למצאות לפחות 80% מיכולת הרכב.

4. לבדוק בדיוק מה אתה רוצה לשנות.

5.לשאול שאלות כמה שיותר ענייניות (בהנחה שעשיתה שעורי בית).

# אם לא תעשה כך אתה תראה שגם התשובות שתקבלו בדרך כלל יתקרבו ל"תעשה ישור קו" "לך תעשה קורס נהיגה"

או בכלל תשובה של "אל תגע" "לא כדי לך".

תפגין רצינות ועומק תדע מה אתה צריך ואתה תקבל את מה שאתה צריך.

לעניין הספיציפי אם אתה אמיץ ויש לך תקציב ואתה מוכן להשקיע על רכב ששווה היום כמה??? טוב אתה יודע יותר טוב ממני

אז בהחלט שים מנוע הונדה וגם מחשב ניהול (השקע רצינית מאד) ממילא אתה תצתרך לעבוד על החשמל כאשר תחליף מנוע כך גם תוכל לעבוד למחשב ניהול מנוע!!

חברים לא לקפוץ זו היא דעתי האישית אוהב את כולם תודה!!

פורסם
כל מחשב ניהול מנוע יכול להתאים השאלה למה אתה צריך את זה מחשב לבד זה גם נחמד אבל הוא לא תן לך יותר מדי אלה אם אתה רוצה להמשיך לשפר.

אל תתעצבן אם יעצרו אותך פה האנשים מלשפר פשוט אתה צריך לשאול שאלות ענייניות.

כי מי שבאמת רוצה לעשות משהו בא אם שעורי בית שהוא הכין ובאם הוא שואל שאלות כלליות מדי רואים שאינך בשל עוד ולכן אינך מבין את כול כובד העניין בשיפורי מנוע (אם זה בפן כספי, החוקי והכי חשוב בטיחותי)

המלצה שלי אישית ויש הרבה מאד שלא עושים זאת (אני מנסה גם להמנע אבל לא תמיד מצליח) - אנא תכירו את רכביכם תמצאו לפחות 80% מהיכולת שלו ואז תבדקו טוב מאד מה ברצונכם לשנות או להוסיף או להוריד.

אני יסביר: מי שמכיר את סגנון הכתיבה שלי יודע שאני מכבד כל רצון של כל אדם להפוך את רכבו למשהו מיוחד אבל אם באתה לשאול פה אנשים אז גם תקשיב להם וגם תחכים ואם תראה שיותר מדי אנשים אומרים לך אל תעשה אז תנסע למצוע פיתרון אחר בכל זאת לא לרעתך אבל אך תהיה בטוח שזה מה אתה צריך.

בילבלתי אותך אקצר

1. לבדוק את הרכב ולעשות ישור קו.

2. לדאוג לצמיגים לפחות בטיחותיים.

3. למצאות לפחות 80% מיכולת הרכב.

4. לבדוק בדיוק מה אתה רוצה לשנות.

5.לשאול שאלות כמה שיותר ענייניות (בהנחה שעשיתה שעורי בית).

# אם לא תעשה כך אתה תראה שגם התשובות שתקבלו בדרך כלל יתקרבו ל"תעשה ישור קו" "לך תעשה קורס נהיגה"

או בכלל תשובה של "אל תגע" "לא כדי לך".

תפגין רצינות ועומק תדע מה אתה צריך ואתה תקבל את מה שאתה צריך.

לעניין הספיציפי אם אתה אמיץ ויש לך תקציב ואתה מוכן להשקיע על רכב ששווה היום כמה??? טוב אתה יודע יותר טוב ממני

אז בהחלט שים מנוע הונדה וגם מחשב ניהול (השקע רצינית מאד) ממילא אתה תצתרך לעבוד על החשמל כאשר תחליף מנוע כך גם תוכל לעבוד למחשב ניהול מנוע!!

חברים לא לקפוץ זו היא דעתי האישית אוהב את כולם תודה!!

מיציתי את הרכב ומתחתי איתו גבולות, אני איתו 4 שנים באמת שרוב החלקים ברכב הוחלפו כבר ועשיתי שינוי של הגיר מאוטו' לידני והתוצאות מדהימות.

אני מאמין שאחרי החלפת המנוע אני יעבוד על שיפור יתנהגות כי באמת יש מקום לשיפור בתחום הזה ברכב (אוהב לתקוף פניות ).

אחר כך נעבור על מערכת הפליטה, שלב שלב:).

פורסם

שלום

שים מנוע 1.8 Vvc של רובר 160 כ״ס בשילוב עם גיר ידני נוסעת חזק מאוד

אם תרצה דבר איתי אני יפנה אותך לבן אדם שיש לו כזאת בארץ תתרשם תרצה תמשיך בכיוון!!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
שלום

שים מנוע 1.8 Vvc של רובר 160 כ״ס בשילוב עם גיר ידני נוסעת חזק מאוד

אם תרצה דבר איתי אני יפנה אותך לבן אדם שיש לו כזאת בארץ תתרשם תרצה תמשיך בכיוון!!

המנוע יתאים לתושבות מנוע של ה216?, אני אשמח לקבל פרטים בהודעה פרטית:).

פורסם

המנוע יושב בול אחד לאחד מבחינת תושבות.

רק צריך גיר מנוע צמת חוטים במחשב עדיפות למנוע משנת 98 של BRM.

ותאמין לי הרכב יסע חזק מאוד

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

הרכב במקור שנתון 98, גיר לדעתי בדרך לשבוק חיים אפשר להביא אחד מMG25 או אחד אחר (אם אתה יכול לכוון אותי), חשמל לא תיהיה בעיה:)

• תוכן חדש...