Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מנסה להתקין רדיו דיסק חדש של סוני (מצורפת תמונה אחורית שלו) על רנו קליאו B מודל 2003

חיברתי בהצלחה את החוטים האדום, שחור וצהוב של החשמל, והדיסק אכן פועל

הבעיה שלי היא עם הרמקולים - אני חושב שחסרים לי חוטים

לפי כל התרשימים שראיתי אמורים להיות לי לפחות עוד 4X2=8 חוטים של ארבעת הרמקולים ועוד הדימר\רימט\אנטנה ועוד

אבל כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי, יש לי 4 חוטים עבים (שמאל) ו 3 חוטים דקים(ימין)

לנוחיותכם הוספתי עיגולים צבעוניים שיעזרו לי להסביר מה אני רוצה.....

ניסיתי לבדוק את הרמקולים עם סוללה 1.5 , וכשחיברתי את החוט הסגול והורוד בתמונה שמעתי רעש סטטי מהרמקול הקדמי מימין

השילוב של ירוק וחום לא עשה שום רעש. לא הבנתי איזה חוטים אלו. כנ"ל לגבי החוטים מימין.

השאלה שלי היא - עושה רושם שיש לי רק 4 חוטים של רמקולים במקום 8, איפה הם מתחבאים?? ומה הם החוטים שמימין?

תודה רבה

אריאל

DSCF2789.jpg

DSCF2790.jpg

פורסם

בדקתי את זה ברכב ואין רמקולים אחוריים, רק הכנה לרמקולים אחורים. לכן התבלבלתי.

אז השאלה שלי מצטמצמת לכדי:

1. אני לא שומע רעש סטטי בחוטים ירוק וחום (ככל הנראה הם רמקול ימני שמאלי) כשאני משחק עם הבטריה. מה יכולה להיות הסיבה? איך אני מסדר את זה?

2. מה אני עושה עם שלושת המוסקטרים (חוטים דקים בצד ימין תכלת לבן אפור) ?

3. לחיבור של האנטנה (בתמונה שמאל) אין כניסה מתאימה ברדיו (תמונה ימין) - מה אני יכול לעשות בנידון

פורסם

גש למתקין

כל הסיפור 70-100 ש"ח למה אתה מסתבך ?

לגבי האנטנה אתה צריך מתאם אנטנה (עיניין של שקלים בודדים)

לגבי הרמקול השני שאתה לא מוצא אז פשוט תמשיך לחפש צמדים של חוטים עד שהוא יקשקש לך (זאת במידה ותחליט לא לגשת למתקין)

דרור

פורסם

אכן מתקין זו האלטרנטיבה הפשוטה, אבל אני אוהב ללמוד דברים חדשים :wink:

בקשר לרמקול השני, לא אמרתי שאני לא מוצא, אלא שזה לא "מקשקש" - כנראה התנתק מבפנים, אני צודק?

מתאם אנטנה קונים בחנויות חשמל רגילות או בחנויות לאביזרי רכב?

רק שאלה האחרונה - לגבי החוטים הדקים שנותרו, (לא חשמל, לא רמקולים) , הכי טוב יהיה פשוט לבודד אותם שלא יגעו בכלום וזהו?

תודה

אריאל

פורסם

יכול להיות שהרמקול התנתק או שהוא לא תקין או שאתה בחוט הלא נכון (פתח דלת ותבדוק את הרמקול זה לא בעיה)

מתאם אנטנה אתה צריך מה שנקרא מתאם צרפתי זה לא עולה יותר מ 10 ש"ח

אם אתה לידי אתה מוזמן לבוא לקחת מתאם במתנה

וכן את שאר החוטים עדיף לבודד

דרור

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...