Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ושבוע טוב.

ברשותי אלמרה 2003 1800.

היום ביקרתי אצל חבר שהוא בעל מוסך, בשביל הספורט ביקשתי ממנו לבצע בדיקת 4 גזים משום שהטסט מתקרב, הוא היה המום כאשר ראה את התוצאות.

co % vol. 7.196

co2 % vol. 10.6

HC ppn vol. 358

o2 % vol. 1.02

LAMBDA 0.839

COcorr. % vol. 7.20

כאשר הוא ניתק אחד מהאינג'קטורים ה-co התחיל לרדת, הוא טוען שהאינג'קטורים מטפטפים.

אשמח לחוות דעת.

תודה!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניתוק האינגקטור הפסיק זמנית את הטפטוף לכן רמת הCO ירדה.

תופעת לוואי , תצרוכת דלק גבוהה וחריגה, התנעה קשה במנוע חם, מצתים מפויחים, ועשן שחור בעת ההתנעה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כל מה שרשמת נכון, רק שעשן שחור בעת ההתנעה לא יצא לי לשים לב לזה.

האם ניקוי מזרקים באולטרה סוניק תפתור את הבעיה? או שהטיפול הנ"ל עוזר רק כאשר האינג'קטורים סתומים? (לפי הערכתי אצלי אם דולפים או יורקים) כמובן שזה כולל החלפת גומיות והחלפת המסננים.

האם מישהו יודע מי מייצר את האינג'קטורים לרכב הנ"ל?

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

לדעתי אין קשר לאינג'קטורים, אם הם היו דולפים אז ההתנעה הייתה קשה, וכדי לבדוק את האינג'קטורים צריך לחבר בטור שעון לחץ לקו החליל ולחסום את הכניסה לפני השעון כדי שהלחץ ישמר בין השעון לחליל, ולבדוק אם קיימת נפילת לחץ.

בדיקה נוספת שכרוכה בפירוק החליל, מפרקים את החליל עם המזרקים, משאירים את המזרקים מחוברים לחליל וקושרים אותם עם אזיקונים היטב לחליל כדי שלא יעופו, מפעילים את משאבת הדלק מבלי לנתק שום צינור, למשך כ10דקות ובודקים אם המזרקים מטפטפים.

אבל אם אין לך התנעה קשה אז אין צורך אפילו לבדוק את כל מה שרשמתי עד כאן.

יש להתחבר לסורק תקלות ולבדוק את הסינגל של חיישן החמצן, וסריקת שאר החיישנים.

פורסם
לדעתי אין קשר לאינג'קטורים, אם הם היו דולפים אז ההתנעה הייתה קשה, וכדי לבדוק את האינג'קטורים צריך לחבר בטור שעון לחץ לקו החליל ולחסום את הכניסה לפני השעון כדי שהלחץ ישמר בין השעון לחליל, ולבדוק אם קיימת נפילת לחץ.

בדיקה נוספת שכרוכה בפירוק החליל, מפרקים את החליל עם המזרקים, משאירים את המזרקים מחוברים לחליל וקושרים אותם עם אזיקונים היטב לחליל כדי שלא יעופו, מפעילים את משאבת הדלק מבלי לנתק שום צינור, למשך כ10דקות ובודקים אם המזרקים מטפטפים.

אבל אם אין לך התנעה קשה אז אין צורך אפילו לבדוק את כל מה שרשמתי עד כאן.

יש להתחבר לסורק תקלות ולבדוק את הסינגל של חיישן החמצן, וסריקת שאר החיישנים.

תליית החליל באויר עם לחץ היא בדיקה חובבנית ומסוכנת מאוד וראיתי מכונאי שנכבה גללה. לא מומלץ!

פורסם

עדכון:

ביצעתי היום בדיקה בסורק תקלות, משום מה הסורק לא קרא את החיישן חמצן, הראה 0.0, גם עם רב מודד לא היה מתח בחיישן חמצן.

לאחר שעקבנו אחרי הצמא, גילינו שהמכסה שסתומים היה סגור על אחד החוטים (אם אני לא טועה על החוט של החום) גם בדקנו מה המצב של הפיוז, התברר שהוא היה שרוף (למזלי) אחרי שסידרנו את הצמא מחדש והחלפנו פיוז לחדש, הסורק קרא את החיישן חמצן, אך התברר שהוא תקול, הוא היה קבוע על 0.68 אם אני זוכר נכון, ובגרף הוא גם הראה פס קבוע ללא שינויים של ירידה או עלייה.

כל שאר החיישנים ניראו כתקינים.

בדקתי שוב 4 גזים ואלו התוצאות החדשות לאחר שיפוץ הצמה.

אלה התוצאות:

CO2 % VOL 12.59

HC PPM VOL 279

O2 % VOL 0.05

CO %VOL 4.558

למבדה : 0.869

כאשר אחרי כמה שניות הנתונים התחילו לרדת בהדרגה.

ניראה לי שהחיישן חמצן תקול משום שכאשר המכסה שסתומים היה סגור עליו הוא קיצר אותו עם המינוס של הבלוק מנוע.

תקנו אותי אם אני טועה.

אני רוצה לבדוק כרגע בבית עם רב מודד את המתח של החיישן חמצן, רק שאני לא יודע מה המתח התקין שהוא אמור לתת, אשמח לקבל תשובה על זה.

תודה רבה.

פורסם

לענ"ד, על ידי ניתוק האינג'קטור אי אפשר לקבוע האם הוא מטפטף. האינג'קטור הוא סגור כל הזמן ורק כשהוא מקבל מתח הוא נפתח, כך שאם הוא מטפטף בגלל לכלוך, הוא יטפטף גם כשהוא מנותק.

לגבי פעולת חיישן חמצן

יש חיישן ללא חימום (2 חוטים)

http://clickit3.ort.org.il/apps/ww/page.aspx?ws=fa89cad4-b65b-42e4-927d-f897ddb77eb5&page=0a53cf94-38ff-4ed1-9c66-f2e33af6f052&fol=233a4b4f-9eac-4308-bd6c-3213010c2184

ויש חיישן עם חימום (4 חוטים)

http://www.autoshow.co.il/ivchun4_ho2_sensor.asp

בבקשה

• תוכן חדש...