Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים נסעתי באוטו שלי שהוא רכב חברה ביחד עם חבר שלי...אני שתיתי אלכוהול לכן לא נהגתי ואילו חבר שלי נהג במקומי...במהלך הנסיעה חבר שלי עבר באדום על מהירות של 120 וקלטנו את הפלאש של המצלמה...השאלות שלי הן:

1) כמה זמן ייקח לדו"ח להגיע לבעל הרכב שבמקרה זה הוא אבי? והאם יש השפעה לעניין שהרכב הוא רכב חברה?

2) האם יש אפשרות להודיע על המקרה הנ"ל לרשויות כדי שיתחשבו ושאבי לא יקנס אלא מי שנהג ברכב?

3) מה העונש של עברה זו?

4)האם כלול בעברה זו משפט ויש סכנה לשלילת רשיון או שזה דו"ח והורדת נקודות?

אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלות אלו בתודה מראש...

פורסם

הדו"ח יגיע לחברה - והיא תעביר אותו לאביך, סביר שגם תרצה להסב אותו על שם אביך שכן אם לא יוצהר מי הנהג הקנס שיושת על החברה יהיה פי 4 מהקנס על נהג מזוהה.

לאביך יהיו שתי ברירות:

1. לקבל על על עצמו את העבירה כולל קנס ונקודות.

2. לדווח מי הנהג האחר - שזה יכול להיות אתה או חברך. הבעיה במצב זה היא למי מותר לנהוג, לפי הכתוב בחוזה ההשכרה. סביר מאוד שלחברך אסור לנהוג כך שאם יוצהר שהוא הנהג אביך יצטרך לתת הסברים לחברה, מצב אוד לא נעים. גם לגביך - צריך לבדוק אם הסכם השכירות מתיר לך לנהוג או לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במידה ואני לוקח את האחריות עלי ואני נחשב נהג צעיר (נהג מיוני2008 ) ואין לי עבירות קדומות מה העונש שאני מקבל? האם אני מסתכן בשלילת רשיון?

פורסם

אם סעיף העבירה שיתקבל יהיה 6528 (שזה רוב הסיכויים) ,אתה תקבל 1000 ש"ח ו 10 נקודות.

אבל כנראה תצטרך לחתום על התצהיר אצל עו"ד, כדי שהעבירה תירשם עליך.

במידה והסעיפים יהיו 6739 או 6741, אתה מסתכן בהזמנה לדין בנוסף ל 10 נקודות.

מתוך חנ"א (חוברת נוסחי אישום):

תיאור סעיף קנס בש"ח ניקוד

נהיגה כשברמזור אור אדום בצומת

נהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לאור אדום שהיה ברמזור בכיוון נסיעתך, בכך שלא

עצרת את רכבך לפני קו העצירה/לפני מעבר חצייה/סמוך לרמזור הקרוב ונכנסת

לצומת בניגוד לאור האדום, בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה.

10 1000 6528

נהיגה כשברמזור אור אדום בצומת (נסיבות מחמירות-הפרעה לעובר דרך)

נהגת ברכב הנ"ל, ולא צייתת לאור האדום, שדלק ברמזור בכוון נסיעתך, בכך שלא

עצרת את רכבך לפני קו העצירה / לפני מעבר החצייה / סמוך לרמזור הקרוב

ונכנסת לצומת בניגוד לאור האדום תוך גרימת הפרעה או סיכון לעובר דרך אחר -

עבירה בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה תשכ"א 1961

6739 הזמנה לדין 10

נהיגה כשברמזור אור אדום בצומת (נסיבות מחמירות-הימצאות רכב אחר)

נהגת ברכב הנ"ל, ולא צייתת לאור האדום, שדלק ברמזור בכוון נסיעתך, בכך שלא

עצרת את רכבך לפני קו העצירה / לפני מעבר החצייה / סמוך לרמזור הקרוב

ונכנסת לצומת בניגוד לאור האדום, בשעה שבצומת היה רכב אחר, שהגיע מכוון

אחר - עבירה בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה תשכ"א 1961

6741 הזמנה לדין 10

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

2 הסעיפים האחרונים שציינת יכולים להינתן ע"י שוטר בלבד שהיה עד לעבירה ולא מדוח שמופק מצילום.

פורסם

כנראה שאתה צודק, ולכן גם כתבתי שרוב הסיכויים שהסעיף יהיה 6528( ללא נסיבות מחמירות), פירושו 1000 ש"ח +10 נקודות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...