Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו ילדה בת שנתיים + 1 בדרך :-)

עקב מעבר לב"ש אנחנו מחפשים לקנות רכב שני (יש לי רכב מליסינג i30 inspire 1.6).

אשתי תצטרך ליסוע למרכז בערך פעמיים בשבוע (מצד שני, עוד חצי שנה התדירות תרד משמעותית לפחות לכמה חודשים).

1. האם כדאי לקנות רכב משפחתי קטן או רכב סופר מיני?

2. ספציפית ראינו במגרש יבואן i30 premium 2.0 במחיר 80000, יד ראשונה מפרטי, ~60000 ק"מ.

את הרכב עצמו אנחנו מאוד אוהבים, אבל לא בטוחים אם אנחנו לא קופצים מעל הפופיק בלהוציא 80 אלף על רכב שני (יש לנו את הכסף, אבל זו הוצאה מכובדת מאוד מבחינתנו).

מה דעתכם?

תודה,

פורסם

אם אתם חוששים מהרכישה בצעו חישוב חודשי כמה יעלה לכם להחזיק את הרכב. אם אתם רוכשים בהלוואה תכלילו אותה בתחשיב, חשבו כמה קילומטרים הרכב יסע בשנה ולמנוע ה-2 ליטר קחו בחשבון צריכה בנסיעה משולבת של בין 9 ל-11 ק"מ לליטר, בררו מחירי ביטוח שבעיקרון סבירים למדי לדגם הזה, חשבו את מחיר אגרת הרישוי וגם טיפול שמתבצע אחת ל-20 אלף קילומטרים.

הייתי מוסיף בצד 3000 שקלים שיהיו ביטחון לתקלה אם תקרה או להחלפת צמיגים שבטח תזדקקו לה מתישהו.

יש כאלה המחשבים בהוצאות האלה גם את ירידת הערך אבל זה כבר פחות מהותי כשאתם רוצים לדעת כמה כסף מההכנסה החודשית שלכם ילך אל הרכב.

היונדאי רכב מוצלח, גם לי הייתה כזאת מהעבודה, למעשה 2 והן שירתו אותי נאמנה בנסועה של סביב 60 אלף קילומטרים בשנה ללא תקלות. צריכת הדלק ב-1.6 הייתה מספקת בהחלט ונעה סביב 11.5 קילומטרים לליטר בנסיעות משולבות רובן בין-עירוניות וללא הקפדה על נסיעה חסכונית.

בהצלחה וסוף שבוע נעים.

פורסם

היא לא זקוקה למנוע גדול כ''כ ,גם מנוע 1500 סמ''ק וצנומים ממנו יעשו את העבודה בנסיעות הללו.

רכב שני שיתפקד לא מעט,יהיה יחסית חסכוני,נוח(נסיעות ארוכות) וכמובן בטוח לקטנטנים(מזל''ט על הרכש שבדרך).

הייתי מתמקד בכיוון קטגוריית המיני.

סוזוקי סוויפט,ניסאן נוט\מיקרה,הונדה ג'אז.

לפני יומיים פורסם כי הרנו קליאו החזקה והמאובזרת תומחרה מחדש וכעת עלותה 90 אלף ש''ח לחדשה(כלומר אחריות,פריסת ומימון),בטיחות ונוחות.

מה תקציבכם?

האם עבודתך בב''ש (תוכל לנהוג על הרכב ה"שני" והיא תיקח את הI30 ותחסוך בדלק בנסיעות למרכז).

בהצלחה

פורסם

תודה למגיבים (לא יצא לי להיכנס לפורום בסופ"ש)

החלטנו באמת לרדת מה-i30 וללכת לכיוון הקטגוריה של הסופר מיני. אני אתחיל מחקר לראות איזה רכב מתאים לנו ולטווח המחירים שלנו.

אני עובד במרכז גם כן, והליסינג ישמש אותי לנסיעה יומית.

תודה,

• תוכן חדש...