Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דריש, נראה לי שאין לך מושג על מה אתה מדבר. יש הרבה יותר מ-300 להיטים במוזיקה הישראלית לדורותיה. אבל יודע מה, בוא ניקח את ה-300 שירים. לפי 3 דקות לשיר ו-20 שירים לשעה, 300 שירים יספיקו לך ל-15 שעות, שהם בערך שלושה ערבים. אם ניקח מסיבה שרצה פעם בשבוע, קיבלת שיר שחוזר על עצמו פעם בחודש. לא אסון גדול ובטח הרבה פחות ממה שקורה במסיבות "לועזיות".

ואני מבטיח לך שאם הבחור משלם לי מספיק אני מוצא לו לפחות 600 להיטי עבר.

איפה אתניקס של שנות ה-90 שטרם הוזכרה (תותים, ג'סיקה), איפה כל להקות הרוק של פעם (איפה הילד, ברי, פורטיס, החברים של נטאשה), איפה כל שירי הפופ-המזרחיים שצצו כאן בעשור האחרון (כן, זאת מוזיקה ישראלית וכן, אין מסיבה טובה בלעדיהם. תרצה או לא תרצה).

תזכיר לי איזה רדיו ישראלי קולטים אצלך בפורטוגל?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שירים של צביקה פיק כמובן!

האם ידעת שהוא הזמר שזכה הכי הרבה פעמים לתואר "זמר השנה" של רשת ג'?

+1.

ללא ספק, צביקה פיק הקדים בהרבה את זמנו, והעביר את המוסיקה העיברית מעידן הלהקות הצבאיות לעידן הדיסקו והמוסיקה האלקטרונית - הוא היה האומן הישראלי הראשון שהשתמש בסינטיסייזר, ובנוסף רוב שיריו היו שירי דיסקו, סגנון שלעולם לא יצא המאופנה, ע"ע להקת אבבא, שגם אחרי למעלה מ 30 שנה שיריה נשמעים עדכניים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איפה כל שירי הפופ-המזרחיים שצצו כאן בעשור האחרון (כן, זאת מוזיקה ישראלית וכן, אין מסיבה טובה בלעדיהם. תרצה או לא תרצה).

לא יודע מה איתך, אבל מבחינתי, מה שגרם לי לסגור חוזה עם התקליטן שיהיה בחתונה שלי זה שהוא סיפר לנו שפעם בא אליו לקוח שביקש חתונה על טהרת המזרחית, והתקליטן בתגובה שלח אותו לקולגה שיעשה לו את האירוע.

מבלי להסיט עכשיו את מהות הדיון, הגל החדש של מוזיקה מזרחית פשוט חוטא לשמו ומוציא שם רע לז'אנר הקרוי מוזיקה מזרחית, שאגב מאוד מוערך בעיניי.

אם זמרים מזרחיים אמיתיים, כאלה מהדור הישן, יוצאים נגד הזילות הזאת, כנראה שבאמת יש כאן משהו.

מוזיקה ישראלית-ים תיכונית-מזרחית של פעם? בשמחה!

מוזיקה "מזרחית" יללנית, רדודה ומחורבנת של משה פרץ, יוסי פרץ אבי פרץ ושיראללללללל? בחתונה שלך! :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש המון שירים ישראלים שאשפר לנגן בליין ישראלי

אם זה ברי סחרוף,מוש בן ארי,אתניקס,כוורת,מוקי,סנרגיה,כנסיית השכל,בית הבובות-סיגפו,אברהם טל,הדג נחש,שירים מסויימים של דודו טסה,משינה כמובן,מופע הארנבות של ד"ר קספר,שירים כמו בת ראש הכפר של אהוד בנאי, אקסום, הקרטל כמובן ועוד רבים וטובים.

בגדול יש לך פשוט המון אתה יכול להגיע למאגר עצום של שירים ישראלים אתה יכול להוריד בנתיים את כל הדיסקאוגרפיות של הזמרים שכתבתי למעלה תסנן מכל השירים את מה שמתאים לך, ועוד יש את הדור היותר מבוגר שזה צביקה פיק, להקת תמוז,תיסלם יש גם כמה שירים של שלום חנוך שיכולים להתאים.

אתה רק צריך להשקיע זמן בחיפושים.

באמת שרשמית השירים מאוד ארוכה לכן פשוט תוריד את הדיסקים המלאים של זמרים אלה ותסנן את מה שמתאים.

מקווה שיהיה לך בהצלחה אפשר רק לשאול באיזה איזור מדובר? האם מדובר על ליין במועדון או פאב?

פורסם

שירים ספציפיים? שכשנבוא/ אריק אינשטיין

מחרוזת שירים של כוורת

משינה/ אין מקום אחר

עכשיו אני של נטאשה

סאלם עליכום/http://www.youtube.com/watch?v=zh14ZIlkAI0&feature=related

סיגל של אריס סאן

זהו לבינתיים בשלוף

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם זמרים מזרחיים אמיתיים, כאלה מהדור הישן, יוצאים נגד הזילות הזאת, כנראה שבאמת יש כאן משהו.

מוזיקה ישראלית-ים תיכונית-מזרחית של פעם? בשמחה!

מוזיקה "מזרחית" יללנית, רדודה ומחורבנת של משה פרץ, יוסי פרץ אבי פרץ ושיראללללללל? בחתונה שלך! :wink:

קודם כל, אני מאוד מקווה שאישתי לעתיד (מי שלא תיהיה) תוותר לי על כל הווג'ארס המיותר הזה של חתונה באולם חתונות.

אבל אם במקרה אאלץ להגיע למצב הזה, אז אני מבטיח לך שבחתונה שלי יהיה פופ מזרחי. לא כל הזמן, לא בכמות מוגזמת, אבל יהיה. מה לעשות, זאת מוזיקה קלילה שעושה שמח וזה בדיוק מה שאתה צריך בחתונה. היה על זה מערכון נחמד בארץ נהדרת וגם אחת מחברות הביטוח צוחקות על העניין בפרסומות שלהם. עכשיו נזכרתי שגם ברמזור צחקו על הנושא הזה בעונה הקודמת, בחתונה של טלי ואמיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אוסיף קצת משלי:

על הרצפה (כמובן, מוניקה)

מכה אפורה (אפשרי)

המיסטיקנים הסינים - גלרון ארצי

מילים יפות - גזוז

טבריה - שיטרית

תפילה - עפרה חזה

הבא בתור הוא סוס - נושאי המגבעת

בצהרי היום - ברי

עבדים

חלליות (אפשרי)

הכל או כלום

שועל במנוסה - פורטיס

אמריקה

אין קץ לילדות

חלום כחול

אינך יכולה - החלונות הגבוהים

(יחזקאל נרשם)

אוהב להיות בבית - איינשטיין

טינטן - הרמיקס של דנה

גשם בעיתו - רותי נבון

חשמל בכפות ידיך

היא לא יודעת - ארצי

נבראתי לך או תחת שמי ים התיכון - ארצי

זה מה שנשאר או ירח

ארץ חדשה

האונס - מאמי

עבודה שחורה - אהוד בנאי

זמנך עבר

טיפ טיפה

עטוף ברחמים - ריטה

מחלק מוסר השכל (אגדת עם מקסיקנית) - בביצוע של שוטי הנבואה

עיר מקלט - ברי או בנאי

יום שישי- בנזין

24 שעות

לראות אותה היום - תיסלם

חצבים פורחים

פרצופה של המדינה

רדיו חזק

מחכים למשיח - חנוך

שלושה ימים- פוליקר

הדפוק הזה - קפלן

גשם - הביצוע של לוזון

זה היה ביתי - הביצוע של הילה הררי

מחבואים - טאטו או רבעיית מסנר

נאמר כבר הכל - נטאשות

עוד נגיעה - חובה

לא רוקד כשעצוב - אפשרי

באנו לכאן - ברוזה

הרקדן האוטומטי - פיק

מה שיותר עמוק יותר כחול - שבלול

אין מוצא - אדם

לא נרדמת תל אביב - הביצוע של עדי כהן

בדרך אל האושר - רובס

איך הוא שר

רכבות

תמונה אימפרסיוניסטית - כרמלה גרוס

לעתים - ג'וני שועלי

גברים מקצוענים - בלגן

מכונית - משינה

המכונה

החדר האינטימי שלי - תערובת אסקוט

זהו לבינתיים

פורסם

פותח השרשור ביקש שירים שמחים שאפשר לרקוד. איך "ירח" של שלמה ארצי, "גשם בעתו" של רותי נבון או "באנו לכאן" של דייויד ברוזה (שהשם של השיר הוא בכלל "מתחת לשמיים") עונים על ההגדרה הזאת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני גם מציע לך לעשות חלוקה גסה לפי עשורים, ולמצוא את השירים הכי מקפיצים, מוכרים ושמחים:

60- בעיקר להקות צבאיות, קצת אריק וחלונות גבוהים, שלושרים וגשר הירקון

70- שבלול, כוורת, קצת תמוז, גזוז ודודה

80-בנזין, תיסלם, משינה

90- שלל הלהקות הצעירות

2000- שוטי הנבואה, מוש, אינפקטד, סינרגיה ושלל גרסאות מקפיצות של כוכב נולד

+ לינק תקין

http://www.youtube.com/watch?v=zh14ZIlkAI0&feature=related

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לאף אחד לא מפריע אם יש שירים שמנוגנים שבוע אחרי שבוע.

גם במסיבת מיינסטרים רגילה אתם תמצאו במשך חצי שנה- שנה את אותם להיטים.

אף דיג'יים בעולם לא יכול להחליף את הפלייליסט שלו כל שבוע\חודש, בטח לא כשמדובר במוזיקה נוסטלגית.

פורסם
פותח השרשור ביקש שירים שמחים שאפשר לרקוד. איך "ירח" של שלמה ארצי, "גשם בעתו" של רותי נבון או "באנו לכאן" של דייויד ברוזה (שהשם של השיר הוא בכלל "מתחת לשמיים") עונים על ההגדרה הזאת?

מודה לך על ההבנה, חלק מהמגיבים לא הבינו שמדובר במסיבה ישראלית, ולא ב"שעה של מוזיקה עברית" בגלגלץ.

אודה לך אם תוכל למחוק תגובות לא רלוונטיות.

הדיון מיועד לאנשים שמוכנים לתרום, לפתוח את הראש ולחשוב איזה שירים היו עושים להם שמח וגורמים להם לרקוד במסיבה.

אין צורך בחוות דעת על הגילאים, סוג הקהל, סלקציה, מבצעים בבר או עלויות שיהיו.

ביקשתי את דעתם של אותם אנשים שמוכנים לתרום מהידע שלהם.

מי שלא יכול\מוכן\רוצה- לא חייב להגיב.

פורסם

חבוב, אתה בפורום ציבורי, ויש לזה השלכות. כל מה שאנשים אומרים לך פה מבוסס על נסיון, ובא מכוונה טובה ובמגמה לעזור.

לא רוצה? לא צריך. אבל גסות רוח לא תתקבל היטב, ובוודאות עוד תחזור אליך בהפוכה. זאת לא דרך להתנהל, בפורום ובחיים בכלל.

אודה לך אם תוכל למחוק תגובות לא רלוונטיות.

אם כבר פתחנו פה פינת "סנקציות לבקשתך", אז אני משווה ומוסיף: אשמח אם תוכלו לתת לטרנספורטר אזהרה/התראה/תשלחו אותו לעמוד בפינה, בגלל שהוא מתנהג כמו שמוק כפוי טובה.

פורסם
חבוב, אתה בפורום ציבורי, ויש לזה השלכות. כל מה שאנשים אומרים לך פה מבוסס על נסיון, ובא מכוונה טובה ובמגמה לעזור.

לא רוצה? לא צריך. אבל גסות רוח לא תתקבל היטב, ובוודאות עוד תחזור אליך בהפוכה. זאת לא דרך להתנהל, בפורום ובחיים בכלל.

אם כבר פתחנו פה פינת "סנקציות לבקשתך", אז אני משווה ומוסיף: אשמח אם תוכלו לתת לטרנספורטר אזהרה/התראה/תשלחו אותו לעמוד בפינה, בגלל שהוא מתנהג כמו שמוק כפוי טובה.

זה לא גסות רוח, זה סינון הודעות שלא תורמות לאשכול.

שירים שקטים לא מתאימים למסיבה, ואין לי שום דבר נגד מי שהמליץ עליהם, זה פשוט לא מתאים ולכן לא אמור להיות כאן.

כנ"ל המלצות של אנשים לגבי האוכלוסיה שתגיע למסיבות, ביקשתי המלצה על שירים ספציפים, כשאני יודע לאיזה אוכלוסיה אני מכוון את זה ואיך אני מתכנן לחלק את הגילאים- כל ויכוח בנושא הגילאים\קריאת קהל לא תורם לשירשור ולכן ביקשתי למחוק את התגובות האלה.

אם יש לך רגשות כאלה או אחרים שגורמים לך לחשוב שסידור האשכול מתפרש ככפיות טובה, זו בעיה רצינית.

• תוכן חדש...