Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר והפורום מונה קהל מגוון בכל הגילאים בני 20 ל-50, רציתי לשתף אתכם קצת.

אחרי הקיץ אני מתחיל ליין חדש של מסיבות עבריות ישראליות.

בתוכנית- להיטים עבריים- החל משירים של כוורת ועד לב אחד, באה מאהבה ו-אין מקום אחר.

רציתי לשמוע את דעתכם- איזה שירים (ספציפים) הייתם רוצים לשמוע במסיבה ישראלית ? כמובן שמדובר בשירים שמחים ולא בשירים שקטים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שירים של צביקה פיק כמובן!

האם ידעת שהוא הזמר שזכה הכי הרבה פעמים לתואר "זמר השנה" של רשת ג'?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שירים של צביקה פיק כמובן!

האם ידעת שהוא הזמר שזכה הכי הרבה פעמים לתואר "זמר השנה" של רשת ג'?

עכשיו בוא ותתן דוגמאות חוץ מ"אהבה בסוף הקיץ" ו"מעלה מעלה"

על איזה קהל יעד מדובר?

זה בדיוק הרעיון- שגם אנשים בני 50 וגם אנשים בני 25 יוכלו להגיע ולהנות.

שירים כמו "אשליות", "באה מאהבה", "אורה היאחזות", "אהבה בסוף הקיץ" מדברים לכולם.

יש לכם עוד דוגמאות לתת ?

פורסם

לדעתי כדאי לרחרח קצת ו"להרגיש את השטח" לפני שאתה סוגר על מקום וכל ההוצאות הנילוות.

חישוב גס ומהיר מעלה:

שיר אחד- 3 דקות ממצוע

שעה אחת- 20 שירים

כמה שעות הערב שלך?

האם הערב הוא חד פעמי או ליין שירוץ קבוע? או רק בקיץ?

בתור DJ אתה צריך להחזיק בכל השירים העיבריים שאתה רק יכול לחשוב/להשיג

ובזמן הערב עצמו להרגיש את הקהל. (למה הם מגיבים טוב יותר יותר)

בקיצור,

תתחיל למלא את מאגרי המוזיקה ואם יש לך כמות נכבדת של חברים בפייס תוכל להעלות לדיון את סוג המוזיקה המועדף.

בהצלחה איש !

פורסם
לדעתי כדאי לרחרח קצת ו"להרגיש את השטח" לפני שאתה סוגר על מקום וכל ההוצאות הנילוות.

חישוב גס ומהיר מעלה:

שיר אחד- 3 דקות ממצוע

שעה אחת- 20 שירים

כמה שעות הערב שלך?

האם הערב הוא חד פעמי או ליין שירוץ קבוע? או רק בקיץ?

בתור DJ אתה צריך להחזיק בכל השירים העיבריים שאתה רק יכול לחשוב/להשיג

ובזמן הערב עצמו להרגיש את הקהל. (למה הם מגיבים טוב יותר יותר)

בקיצור,

תתחיל למלא את מאגרי המוזיקה ואם יש לך כמות נכבדת של חברים בפייס תוכל להעלות לדיון את סוג המוזיקה המועדף.

בהצלחה איש !

אני מתעסק בחיי לילה מאז שאני מכיר את עצמי, עלויות וקריאת קהל זו לא הבעיה שלי.

פתחתי במקביל גם דיון בפייסבוק, אבל שם אין לי חברים בטווח גילאים שבין 35-50.

לכן חשוב לשמוע מה אומרים האנשים פה שבגילאים האלה, ומעדיף שיהיו ספציפים.

פורסם

זה עניין של טעם.

כשהייתי DJ מועדונים בגיל 16, ניגנתי פשוט את כל מה שהקהל אהב,עם נגיעות אישיות שלי. למדתי לקרוא ולהבין מה הקהל אוהב לשמוע ולרקוד. פידבק זה דבר חשוב שלא כל DJ שם אליו לב.

לכן אני אומר,

גם אם תקבל פה תשובות לגבי שירים כאלה ואחרים,זה לא ממש יעזור,כי אתה מתקלט להמון אנשים ,עם טעמים שונים.

פורסם
זה עניין של טעם.

כשהייתי DJ מועדונים בגיל 16, ניגנתי פשוט את כל מה שהקהל אהב,עם נגיעות אישיות שלי. למדתי לקרוא ולהבין מה הקהל אוהב לשמוע ולרקוד. פידבק זה דבר חשוב שלא כל DJ שם אליו לב.

לכן אני אומר,

גם אם תקבל פה תשובות לגבי שירים כאלה ואחרים,זה לא ממש יעזור,כי אתה מתקלט להמון אנשים ,עם טעמים שונים.

ההבדל היחיד (שאני מנסה להסביר לך) שלא מדובר כאן במסיבת מיינסטרים לקהל שבא לשמוע להיטים עכשווים.

קהל שבא למסיבה ישראלית רוצה מוזיקה ישראלית שמחה.

לא מזרחית, לא לועזית- ישראלית.

ככמו שכולם יודעים להגיד פה אחד - באה מאהבה, ארץ חדשה, אין מקום אחר, אני מצפה לשמוע מאנשים עוד דוגמאות.

מה נכון ומה לא, אני אחליט אחרי שאני ארכז את מה שכולם כתבו.

הבהרתי שמדובר במוזיקה ישראלית שמחה, כי אין פה יותר לאן להתפזר.

סך הכל ציפיתי שאנשים ירשמו איזה שירים ישראלים שמחים הם היו רוצים לשמוע במסיבה. סיווגים כאלה או אחרים אני אעשה עם עצמי.

פורסם

אתה "קורא קהל" ולא קראת שאנשים מעל גיל 35 שיוצאים קבוע למסיבות (בלי להכליל, לא מדובר על היוצאים לבלות פעם ב) זה לא בדיוק האנשים שבני ובעיקר בנות 25 היו רוצים לפגוש.

פורסם

אבי טולדנו - תרקדי את הלילה

ללדין - יעקב

רגב - חבל שחור

אדם - סוד

חדווה עמרני - סאלם עליכום

קורין אלאל - תן לי קצת ממך

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שיר השיירה (אריק איינשטיין או כל ביצוע אחר)

ברי סחרוף, כמעט כל האלבום חם על הירח .נגיעות, כמה יוסי .

הנביא יחזקאל החלונות הגבוהים. (שמעתי פעם גירסה ממש קופצנית)

איפה הילד, השמיים הגבול, ציפור גן עדן (ועוד מלא)

מתי כספי, שירים פשוטים, לעד יצחיק אותי לראות אנשים רוקדים את השיר הזה בלי להבין שהוא בעצם בדיחה בדיוק עליהם...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בלי לזלזל במורשת, נראה לי שאתם שוכחים על מה מדובר פה. במוזיקה הישראלית לדורותיה יש אולי 300 להיטים ובערך מספר שווה של שירים שהושמעו ברדיו יותר מפעם אחת או ליותר מתקופה קצרה. מזה לא תעשו הרבה מסיבות. אם תתעקשו להשתמש ב-600 שירים האלה בכל המסיבות שלכם, תמצאו את עצמכם באותו מצב כמו התכניות של שישי אחה"צ בגל"צ - מנגנים את אותה מוזיקה כל פעם. הרשימה תלך ותצתמצם עוד יותר בהתאם לפופולריות של השירים עם הקהל, ובסוף אתם עלולים להישאר עם מבחר מוגבל של מוזיקה והרבה תמלוגים לאקו"ם. לא בטוח שזה ישתלם לכם.

השאלה היא איך תשווקו את העניין. אם תעשו מסיבה כזאת אחת לחודש או לרבעון, זה עשוי לעבוד. אם תעשו את זה כל שבוע, סביר להניח שזה לא ילך רחוק.

לבסוף, כפי שציין Z4, כדאי לכם להתמקד באנשים קצת יותר מבוגרים שנהנים יותר מ"חיי ערב" מאשר חיי לילה. יש להם יותר כסף מאשר לצעירים, ואם תשקיעו בנישה הזאת ותעשו ארועים איכותיים זה עשוי לבסס קהל לקוחות יציב ונאמן.

פורסם

ראשית, אני מברך על הליין ואשמח אם תעדכן כאן כשהוא יתחיל. ממה שאתה מכוון, אני מבין שאתה בעיקר מתמקד ברוק, אני צודק?

מבחינת שירים, לא לשכוח כמובן גם את בנזין, איפה הילד ומוניקה סקס. בנוסף, אני מציע לך להאזין לתוכנית של ירון אשבל שמשודרת מידי יום ברדיוס 100FM בשעות 12:00-15:00. מעבר לזה שהוא שם מוזיקה מצויינת, הוא גם משלב מוזיקה ישראלית בדיוק מהסוג שבו אתה מתעניין, ותוכל לקבל רעיונות ממנו.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...