Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עם איזה כלי עדיף יותר להשתמש לשמירה על ברגים יקרים שלא יפצעו או התחבלו במשך הזמן עד כמה שניתן לפתיחה וסגירת ברגים?

או שלא קיימת חשיבות לסוג הכלי?

כמובן שההשוואה לאותה רמת כלי עבודה.

מה עדיף?

1) מפתח רינג פתוח

2) מפתח רינג סגור

3) בוקסות

אם קיימים אופציות יותר טובות נוספות שאני לא יודע על קיומן אשמח לשמוע על כך.

אשמח לידע מקצועי בנושא.

תודה לעוזרים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק בסדר הפוך למה שרשמת.

בוקסה במקומות שאפשר,

אם אין גישה עם בוקסה -מפתח רינג.

אם אין גישה עם מפתח רינג - מפתח פתוח (אין דבר כזה רינג פתוח)

מפתח פתוח הכי הרסני לראשי בורג, כי שטח המגע שלו עם ראש הבורג הוא הקטן ביותר והעומס הנקודתי שהוא מפעיל הוא הגדול ביותר.

פורסם

לפתיחה ראשונית של בורג או אום תמיד עדיף להשתמש ברינג סגור. שים לב לרכוש כלים איכותיים העשויים פלדת כרום וונדיום מייצרנים מוכרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בוקי צודק, מפתח גביע (בוקסה) תמיד תהיה הבחירה הנוחה והעדיפה ואחריה מפתח רינג.

שימוש בכלים איכותיים ולא שחוקים יבטיחו שלא יפגעו הברגים/אומים בזמן פתיחה/סגירה.

פורסם
מרק, למה לדעתך מפתח רינג עדיף על בוקסה ?

שילוב של בוקסה המולבשת על ראצ'ט לא מתאימים לפתיחה ראשונית של ברגים או אומים מכיוון שברוב המקרים מנגנון הראצ'ט לא מתוכנן לפתיחה ראשונית של ברגים כאשר דרוש מומנט פתיחה גבוה.

כמובן כול מה שכתבתי נכון לברגים או אומים התפוסים או מהודקים במומנט גבוה.

פורסם

הבנתי, אבל אף אחד לא דיבר על ראצ'ט. דיברו על בוקסה מול מפתח רינג.

אם כבר, קיימים מפתחות רינג ראצ'ט. אותם יש להשוות לידית ראצ'ט עם בוקסה.

אפשר להשתמש בבוקסה על ידית רגילה, וזה גם מאפשר להפעיל מומטנט גדול בהרבה ממה שאפשר עם מפתח רינג.

פורסם

לברגים סגורים חזק משתמשים בבוקסה עם ידית כוח, יותר טוב ממפתח רינג פי כמה. האמת שגם ראצ'ט יעשה עבודה יותר טובה מפתח בגלל הידית הארוכה שלו.

פורסם
הבנתי, אבל אף אחד לא דיבר על ראצ'ט. דיברו על בוקסה מול מפתח רינג.

אם כבר, קיימים מפתחות רינג ראצ'ט. אותם יש להשוות לידית ראצ'ט עם בוקסה.

אפשר להשתמש בבוקסה על ידית רגילה, וזה גם מאפשר להפעיל מומטנט גדול בהרבה ממה שאפשר עם מפתח רינג.

לי נראה שפותח האשכול התכוון לבוקסה המולבשת על ראצ'ט ולא על ידית מומנט.

פורסם

לא לא נראה.. בכל אופן גם אם ראצ'ט אפשר לפתוח ברגים סגורים חזק וכלי איכותי לא יפגע מהמכות הדרושות לפתיחת הברגים.

מפתחות רינג (במיוחד הפתוח אבל גם הסגור) הם הכלים שהכי הרבה גורמים לנזקים לראשי הברגים והאומים.

פורסם

הכי חשוב וטרם צויין: התאמה מלאה בגודל. לא להשתמש בכלי אינטשי לראש מילימטרי ולהיפך.

לא הוזכרו פה מפתחות פייפ - פחות מומנט מידית מומנט בשילוב עם בוקסה, אבל הם גם כלים מהרמה הגבוהה ביותר לשמירה על ראש הבורג.

פורסם
הכי חשוב וטרם צויין: התאמה מלאה בגודל. לא להשתמש בכלי אינטשי לראש מילימטרי ולהיפך.

לא הוזכרו פה מפתחות פייפ - פחות מומנט מידית מומנט בשילוב עם בוקסה, אבל הם גם כלים מהרמה הגבוהה ביותר לשמירה על ראש הבורג.

שלום Eily

איך מזהים אם הבורג הוא אינצ' או מילימטרי? ואיך יודעים עם איזה דרייב מומלץ לעבוד איתו בחיבור לבוקסה?

תודה על התגובות

פורסם

הרוב המכריע מילימטרי ואם תשים בוקסה או מפתח מילימטרי על ראש אינטשי אתה תרגיש שאין שילוב הדוק למרות שבהרבה מקרים, גם אין התאמה מלאה, לא נגרם נזק.

• תוכן חדש...