Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כעקרון, יש לי שתי דרישות שבל יעברו מהרכב החדש - שיהיה אמין ובטיחותי (בעצם שלוש, הוא גם לא יכול להיות ידני...), מעבר לזה, אני סטודנט ירושלמי, אז יהיה זה נחמד מאוד אם הרכב יהיה חסכוני ובעל מספיק כח בכדי לטפס במהירות סבירה את העליות לעיר (אני נוסע נסיעות בין עירוניות לא מועטות, שיתכונן לקסטל...)

כרגע, לאחר שיטוט לא קצר בארכיון הפורום, אני נוטה לכיוון הגרנדה פונטו. האם יש סיבה לחשוב על אפשרות אחרת?

בנוסף,

הבנתי את עקרון התיבה הרובוטית, אבל לא הבנתי איך בדיוק הדבר בא לכדי ביטוי במהלך הנסיעה, איך אני מרגיש את החלפת ההילוכים בצורה שונה מבגיר אוטומטי?

גודל הרכב פחות רלוונטי.

התקציב, כאמור כ 45-50 אש"ח.

תודה רבה על העזרה,

ערן.

• תוכן חדש...