Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן II 2008 - שאלות בנוגע לבדיקה ולטיפולים

חגי7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מתכנן לרכוש רנו מגאן II 2008 עם קצת פחות מ-60,000 ק"מ מפרטי.

טופל רק במוסך מורשה.

הרכב נראה מצוין, אבל יש לי כמה שאלות:

1. ברכב הוחלפה נורה קדמית שלוש פעמים במהלך השנים, בערך פעם בשנה. סביר לדגם הזה?

2. ברכב בוצעה החלפת זרוע מומנט מנוע/גיר. מה זה אומר? (למה משמשת הזרוע, מה משמעות ההחלפה)

3. בבדיקה בקומפיוטסט התגלה כי הספק המנוע הוא 88 (נתוני יצרן 110) וכן מומנט המנוע הוא 11.4 (נתוני יצרן 15.4). סביר? החלשות רצינית? מה זה אומר?

4. בבדיקה בקומפיוטסט התגלו הבעיות הללו: סרן קדמי ומערכת היגוי - מתלה קדמי לתקן/לכוון זוויות מתלה, רעשי יתר, נקישות יתר; העברת כוח: תיבת הילוכים אוטומטית - החלף תומכים. יש מה להתרגש מהדברים הנ"ל או שביקור קצר וזול במוסך יתקן אותם?

5. עלות הרכב - 60,000 ש"ח. לפי מחירון לוי יצחק העלות היא 67,600 (אחרי שקלול קילומטראז' וחודש עלייה לכביש). 60,000 זה סביר?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בפורום הרבה התייחסויות לסוגיית רכישת רנו מגאן.

אני מניח שלקחת בחשבון את הדיעות החלוקות לגבי רכב זה.

צריך להפריד בדו"ח הבדיקה את החלק שקשור לכיסוי המשפטי של מכון הבדיקה, לליקויים ממשיים

רצוי לקחת את הרכב למוסך מורשה של רנו ולקבל חו"ד על הליקויים.

מבחינה עסקית המגאן מכונית בעייתית למכירה וניתן להשיגה בכ-38000 שקל דרך חברות ליסינג.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. נורה יכולה להישרף בתדירות גבוהה מכל מיני סיבות, לאוו דווקא בגלל תקלה ברכב. לדוגמא, ברכב שמרבה לנסוע בדרכים משובשות עם אורות דולקים ישרפו נורות מהר יותר.

4. בדרך כלל אלו לא הערות יקרות לתיקון.

5. יש מגאן זולות יותר ויש גם יקרות יותר. צור איתנו קשר אם תרצה לקבל הצעת מחיר נוספת לשם ההשוואה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנחם קליין - ב-38,000 ש"ח רכב עם פחות מ-60,000 ק"מ?

בחיפושים באתרי האינטרנט לא מצאתי רכב כזה בפחות מ-55,000 ש"ח, בטח שאם הוא בלי תאונות.

במקרה שלי גם הרכב הוא מפרטי ובדרגת גימור EX, אבל זה פחות רלוונטי.

קרסו טרייד אין - הרכב אכן מוצע על ידכם. :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אההה, מצוין :-D

לגבי המחיר - אני מתאר לעצמי שבחברות אחרות תוכל למצוא מגאן קצת יותר זולות, אבל שים לב שחבילת ההטבות שאנחנו נותנים שווה לא מעט כסף. אני, וגם רוב הלקוחות שלנו, חושבים שעדיף לשלם קצת יותר במעמד הרכישה כדי לקבל שקט נפשי בעתיד.

אני לא יודע באיזה סניף קיבלת את ההצעה, אבל בכל מקרה אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית עם פרטים נוספים (שם, טלפון והסניף ממנו קיבלת את ההצעה) ואני אנסה לתת מילה טובה גם מהצד שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384212

חגי7 אני לא המצאתי את המחיר המגוחך זו עובדה, תפנה אל מתחיל שירשור זה ותאושש את הנתונים

על מגאן די דומה לזו שאתה רוצה לקנות כמעט בכפול כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384212

חגי7 אני לא המצאתי את המחיר המגוחך זו עובדה, תפנה אל מתחיל שירשור זה ותאושש את הנתונים

על מגאן די דומה לזו שאתה רוצה לקנות כמעט בכפול כסף.

אולי מהשכרה או עם פגיעת שלדה או משהו דומה?

בכל מקרה שלחתי לבחור הודעה, נראה מה יגיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, נקנה ונוסע יופי :)

מה שכן - חסר ספר נהג.

ראיתי באתר של שירות רנו/ניסאן שני ספרי נהג מתאימים בגרסת PDF, אני לא יודע מי מהם הנכון... http://www.nissanservice.co.il/CostumerService.aspx?tid=4

אני מקווה שיהיה אפשר להשיג ספר פיזי... התקשרתי לשירות, אמרו שיארגנו משהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רוצה לבאס אבל המוכר עשה פשוט יופי של עסקה.

אני מקווה בשבילך שאתה קונה את הרכב להרבה מאוד זמן, אחרת תכין את עצמך נפשית לשחיטה מטורפת במחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, לפי המחירון המחיר ירד בערך בחצי בשלוש השנים הקרובות, לזה אני מוכן.

אני לא יודע מאיפה הדיווחים על מכוניות דומות ב-20,000 שקל פחות, אני לא הצלחתי למצוא כאלה (ותאמין לי שחיפשתי) - מה שראיתי היה שכל 20,000 ק"מ נוספים (על ה-60,000 שיש לי) מורידים בסביבות 5000-7000 שקל מהמחיר, וכל שנה נוספת בסביבות ה-10,000 שקל.

מה גם שבסופו של דבר סגרנו על קצת פחות מ-60,000 ש"ח, ביטוח מקיף חינם, צמיגים חדשים וחיישני רוורס, כך שבסך הכל יצא לי אפקטיבית לשלם בערך 55,000 ש"ח על האוטו (ולא לשכוח אחריות יבואן 3 שנים), אז נדפקתי טיפה פחות ממה שאתה חושב. :)

בכל מקרה אני אומר - לא חשוב המחיר, העיקר שאהנה מהאוטו, ועד עכשיו אני נהנה ממנו (אמנם רק 100 ק"מ אבל בדרכים שאני מכיר ורואה את השיפור מהרכב הקודם).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...