Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

היום עשיתי קצת סדר בחדרי וגיליתי כרטיס גיפט קארד ברשת רנואר של 200 ש"ח.

תוקפו של הכרטיס היה עד סוף יוני.

האם יש סיכוי שיתנו לי להשתמש בו למרות שתוקפו פג לפני יומיים?

(אני מקווה שרשתות הבגדים של היום לא קטנוניות).

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה מאוד תלוי במנהל הסניף שאליו תלך, ובמצב הרוח של הסופרוויזר שאליו הוא יתקשר, אולי גם אם אתה תצעק הם יזיזו משהו ותקבל הנחה כלשהי (לא בטוח מלאה).

בעבודה אצלנו הוזמנו קופונים בBUY2, וכל יום אחרי שנגמר התוקף באו לפחות שני אנשים עם הקופון שביקשו לקבל את המגיע להם, אך המחשב פשוט לא הסכים לקבל את קוד הקופון לאחר גמר התוקף.

פורסם

כרטיס גיפט קארד הוא ככרטיס אשראי לכל דבר, כאשר פג תוקפו הכרטיס לא יתקבל בקופה. לבעל החנות או עובדיו אין שליטה על כך והסירוב לכרטיס יתקבל דרך מסוף האשראי.

גם אם מי מהעובדים ינסה לתחמן את המערכת בדרך כל שהיא כדי שהכרטיס יעבור, אזי במקרה של בעיה הוא יצטרך לכסות את הכסף מכיסו. אינני חושב שתמצא עובד שיעז להסתכן.

הפתרון צריך להיות בפניה לחברה המנפיקה ולבדוק מולם אם ניתן להחליף את הכרטיס בכזה שתוקפו לא פג.

פורסם

מנסיון בכמה מקרים, תבוא בגישה חיובית לסניף, תדבר עם המוכרנית\מנהל סניף ותבקש שמקסימום יבקשו אישור מיוחד משירות לקוחות להארכת הכרטיס.

ודאי וודאי לא לבוא בגישה הישראלית הטיפוסית של "מגיע לי".

בהצלחה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מנסיון בכמה מקרים, תבוא בגישה חיובית לסניף, תדבר עם המוכרנית\מנהל סניף ותבקש שמקסימום יבקשו אישור מיוחד משירות לקוחות להארכת הכרטיס.

ודאי וודאי לא לבוא בגישה הישראלית הטיפוסית של "מגיע לי".

בהצלחה

כמובן שלא. טעות שלי אחרי הכל ואני מודה. הם אחרי הכל צריכים לעשות לי טובה.

אני פשוט יודע שאם זה היה הפוך והיה נתון לשיקולי, הייתי מאשר לפנים משורת הדין, כולה יומיים מה קרה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
כמובן שלא. טעות שלי אחרי הכל ואני מודה. הם אחרי הכל צריכים לעשות לי טובה.

אני פשוט יודע שאם זה היה הפוך והיה נתון לשיקולי, הייתי מאשר לפנים משורת הדין, כולה יומיים מה קרה.

אני מקווה שאין לך את הגישה הזאת גם לתוקף של תרופות.:wink:

פורסם
בדיוק חזרתי משם. נתנו בלי בעיה!

:)

שמח לשמוע שעוד יש עסקים שההרגשה שהלקוח יוצא איתה מהחנות עוד חשובה להם.

תתחדש :-)

פורסם

בזמנו היה לי מקרה זהה עם ZARA, הפנו אותי למשרדים הראשיים ואחרי שנה של צעקות, ויכוחים, מכתבים ואיומים הסכימו לתת לי שובר חדש בהפחתה (שערורייתית) של 10%.

אני חולק על כל מי שכתב כאן שהוא כמו כרטיס אשראי לכל דבר, זה פשוט לא נכון.

מדובר במקרה מובהק של גזל!

הם קיבלו את הכסף ולא מוכנים לתת את התמורה עבור הכסף, לא יעמוד במבחן שום בית משפט בארץ.

אם יש להם טענות (לגיטימיות) שבינתיים מחיר הבגדים עלה, אז שיחזירו את הכסף אבל גם לשמור את הכסף וגם לא לתת תמורה?

זה גזל פר-אקסלנס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז כנראה שזארה למדו מהמקרה שלך, כי כשאני באתי לפני כמה שנים עם כרטיס פג תוקף בשבועיים הם זיכו אותי ללא בעיה, הגם שלא במיידי אלא במשלוח כרטיס חדש בדואר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בגלל שאני מפוזר זה קורה לי מדי פעם, ועד היום תמיד פניתי למשרדים ותמיד קיבלתי כרטיס / קופון חדש.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...