Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי על הרכב כל מיני סטיקרים ומדבקות ששמו במשך הזמן(15 שנה אם נדייק), חלקם על החלונות, חלקם על הפגוש וחלקם על גוף הרכב.

רציתי לשאול איך אני מסיר את המדבקות מכל אחד מהמקומות?(אחרי שניסיתי לקלף אותם)

מהזכוכית אני מוריד בעזרת טינר?

מהפגוש גם אפשר בעזרת טינר?(הפגוש הוא פגוש ניקל)

ומגוף הרכב איך מורידים? טינר יהרוס את הצבע, ואין לי רעיונות איך אפשר להוריד, ויש גם מדבקות שירדו אבל השאירו דבק כזה על הפח.

אשמח להמלצות, אריאל

פורסם

פוליש יורד את שאריות הדבק ללא שום בעיה.

בקשר לשאר המדבקות נסה אולי לחמם קצת את האזור בעזרת פן לשיער, אני משער שזה יעשה את העבודה.

בהצלחה.

פורסם

חימום בכל השיטות עמור לעזור (פן,בלאוור,קיטור,מים רותחים)

חום מרכח את הניילון שהתייבש עם השנים

בברכה

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

מחלונות הרכב אתה יכל לנסות להסיר עם אצטון.

לגבי גוף הרכב, כדאי לנסות להסיר עם פוליש גס, ולא עם חומרים אלימים היכולים לפגוע בפח הרכב.

ולא לשכח למרוח וקס אחרי הטיפול של הפוליש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...