Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היות ונמאס לי להיות תקוע בפקקים .

מצאתי קיצור דרך מרעננה להרצליה פיתוח.

הקיצור עובר בשטח כורכר בעל מעט קפיצות [לא משהו קריטי אבל עדיין לא כביש סלול].

ביום יום נסיעה של 11 ק"מ לוקחת לי 30 דקות ועד שעה כאשר ממוצע נורמאלי נוטה לכיוון ה40 דקות.

אם אני נוסע בקיצור, ספציפית למי שמעוניין לדעת הקיצור מתחיל בפארק רעננה ומסתיים בכפר שמריהו לאחר פסי הרכבת.

אם אני נוסע דרך הקיצור הזמן שלוקח לי נע בין 20 דקות ל30 גג כאשר יש פקק קליל בכפר שמריהו.

בהתחלה חשבתי שהדבר כדאי אבל לאחר ששמתי לב שבגלל הקפיצות והבורות אני נוסע במהירות של 20 קמ"ש הקיצור לא כזה כדאי.

האם אתם הייתם נוסעים שם או לא ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ביומיום, ממש לא!

לא שווה את הבלאי לרכב וגם את האפשרות שפעם אחת תיתקע עם פנצ'ר ותאחר ביותר משעה, במקום בכמה דקות.

אבל רק מדי פעם, כשבא לך טיפה אדרנלין ברמות לא משמעותיות אבל שיכולות לשפר לך את היום, למה לא?

פורסם

שקלתי לתזמן עם סטופר ולראות.

אבל כשאראה ממש פקקים רציניים בWAZE אז אולי אני אסע משם,

הבעיה שכל שטות מדווחת כפקק למרות שלפעמים די זורם.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...