Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידני לא בא בחשבון בשום פנים.

פיג'ו- זה לא אני נכון, פיג'ו זה יצרן מכוניות אירופאי :)

אני מסכימה איתך בעניין המימון.

בסופו של דבר, כל אפשרויות המימון מציעות ריבית כזו או אחרת שאחרי כל החישובים שעשיתי, יוצא כמעט אותו הדבר.

לדוגמא

חב' צ'מפיון מוטורס, החברה שממנה אני אמורה לקנות את הפביה, מציעה לי לתת להם 40K במזומן, לאחר מכן לשלם במשך שנתיים וחצי 550 ש"ח ואז משלמת 50K.

בבנק אם אני קונה רכב ב 100K אני מחזירה אחרי 6 שנים 120 ומשהו אלף.

פשןט טירוף

ההודעה הזו נראית קצת מנותקת, יש מצב שכתבת אותה כתגובה להודעה שלי אשר מחקתי משום ששמתי לב רק באיחור שדרישותייך הן לרכב אוטומטי?

בכל מקרה, דירוג נכון של חלופות המימון צריך להביא בחשבון את עיתוי ההחזרים ולא רק את סכום הריבית המוחלט, האם גם בהלוואה הניטלת בבנק את צריכה לשלם 40K מראש?

במידה ולא, הדבר עשוי לשנות את התמונה בדבר כדאיות ההסדר שמציע הבנק (משום שלמשל ניתן להשקיע את אותם 40K ולהניב תשואה שתקזז את הפרשי הריביות). עקרונית, החלטת מימון צריכה להתבצע לפי הריבית האפקטיבית הגלומה בעסקה ולא לפי סכום ריבית נומינלי לתשלום. אני מניח שעשית שיעורי בית אך במידה ואת לא בטוחה יש כאן כמה אנשים שישמחו לעזור :-)

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

מכיוון שאת אחת, את רוצה רכב אוטומאטי חסכוני, גם חדש מהיצרן, וגם יחסית זול

למה שלא תקחי את אחת ממכוניות המיני שיש היום בשוק?

יש המון אופציות, תעשי בהן נסיעת מבחן ותחליטי מה הכי מתאים לך.

אגב, חברות ההשכרה קונות רכבים בהנחה גדולה. מהרגע שהרכב מתחיל לשרת את חברת ההשכרה היא מציעה אותו למכירה. אם ימכרו - יהיה להם רווח (מחיר הקניה שלהם מול מחיר המכירה שלהם), אם לא ימכרו - הרכב ישמש בתפקידו.

לא הייתי מוותר על ההנחה שאמורה להגיע לך מחברת ההשכרה. כשאת תמכרי את האוטו, ויהיה כתוב ברשיון שהרכב שימש להשכרה, ידרשו ממך את אותה ההנחה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הקיה פיקאנטו יכולה להתאים לך.... מאובזרת נפלא יחסית לאחרות בקטגוריה עולה 72 אם אני לא טועה.

מנוע 1.2 , 85כוחות סוס ונראת לא רע (לטעמי)

נ.ב.

יש בצבע אדום 8)

מבחן דרכים

פורסם
ההודעה הזו נראית קצת מנותקת, יש מצב שכתבת אותה כתגובה להודעה שלי אשר מחקתי משום ששמתי לב רק באיחור שדרישותייך הן לרכב אוטומטי?

בכל מקרה, דירוג נכון של חלופות המימון צריך להביא בחשבון את עיתוי ההחזרים ולא רק את סכום הריבית המוחלט, האם גם בהלוואה הניטלת בבנק את צריכה לשלם 40K מראש?

במידה ולא, הדבר עשוי לשנות את התמונה בדבר כדאיות ההסדר שמציע הבנק (משום שלמשל ניתן להשקיע את אותם 40K ולהניב תשואה שתקזז את הפרשי הריביות). עקרונית, החלטת מימון צריכה להתבצע לפי הריבית האפקטיבית הגלומה בעסקה ולא לפי סכום ריבית נומינלי לתשלום. אני מניח שעשית שיעורי בית אך במידה ואת לא בטוחה יש כאן כמה אנשים שישמחו לעזור :-)

תודה לך שי!

למי צריך לפנות על מנת לקבל יעוץ בעניין מימון שיוצא הכי משתלם?

אני בכוונה לא כותבת "זול" כי אין דבר כזה זול.

בהלוואה בבנק, לא יהיה לי את ה 40K ולכן בבנק, יש רק את האופציה לקחת 100K, ל 6 שנים, כשכהסכום הכולל שאחזיר הוא קצת יותר מ 120,000.

מקווה שהראלה תתקשר אליי יום אחרי שאעשה את העסקה.. :lol::lol::lol:

• תוכן חדש...