Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה .

לפני כמה ימים שאלתי פה האם ללכת על פונטו או על פיג'ו 206. בסוף אני הולך על הפיג'ו 206 כי אחרי שראיתי את הפונטו לא כל כך אהבתי ודווקא הפיג'ו ממש נראתה מדהימה.

אני הולך על הדגם של ה1.4 ידנית מודל 2005.

יש לי כמה שאלות ..

1) מה היא צריכת הדלק האמיתית של הרכב הזה ?

2) על איזה רמת גימור ללכת XT או XL ? מה ההבדל ביניהם ?

3) ראיתי דגמים שיש בהם פנסי ערפל ודגמים שאין להם .. וזה מאוד יפה מבחינתי .. איזה דגם זה ? ובמקרה שאין האם אפשר להוסיף מבלי לחתוך ?

והשאלה הכי חשובה מבחינתי היא האם ללכת על רכב שנסע מעט או על רכב שנסע בממוצע ? כלומר ראיתי רכבים שבשנת 2005 נסעו 60 אלף שזה ממש מעט ואחרים שנסעו להם 110 .. אז מה יותר כדי ? כי אמרו לי שזה גם לא בריא שהאוטו לא נוסע הרבה .

תודה רבה !

פורסם

בקצרה 206 XT זה הדגם שאתה מחפש, יותר בטיחותי יותר מאובזר כולל פנסי ערפל

בהרחבה, תריץ חיפוש קצר, יש המון מידע בנושא

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אהלן eid101,

תצרוכת הדלק נעה בין ה 1-14 בעירוני, ל 1-16 בין עירוני (ב206 משנתון זהה של חבר)

מדובר ברכב קטן וקל יחסית, שהתצרוכת יכולה להשתנות בהתאם לאופי הנהיגה שלך, ותחזוקה שוטפת של הרכב.

תתחדש! :wink:

פורסם

ה-206 רכב מקסים. רך ונעים וביצועים סבירים בהחלט.

אשתי נוהגת כעת ברכב הזה. קשה לי לומר מה צריכת הדלק.

היה לי בעבר הרחוק פונטו. אין בכלל מה להשוות, ה-206 עדיף משמעותית בכל פרמטר.

ולבסוף.. בימים הקרובים ביותר, אני מוציא למכירה את ה-206 של אשתי. מדובר ברכב מודל 2002, יד 2 עם 107,000 ק"מ מדגם 1.4 XT אוטומטי (כן... עם פנסי הערפל.... וקטיפה בדלתות ובטח עוד כמה דברים שאין לי מושג :) )

צור קשר בפרטי אם רלוונטי.

פורסם

התוספות ברמת גימור XT - פיג'ו 206 1.4 שנת יצור 2006.

בטיחות - 6 כריות אויר.

התראה לדלתות פתוחות

כל 3 החגורות מאחור נגללות (בדגם ברגיל רק הצידיות).

נוחיות - ריפוד מושבים וציפוי דלתות קטיפה מפואר,

כיסי אחסון בגב המושבים הקיימים.

3 משענות ראש מאחור,

מושב אחורי מתקפל בחלוקה 1/3 ו - 2/3.

מערכת שמע - רדיו דיסק RDS אינטגראלי עם שליטה ממנוף ליד ההגה.

6 רמקולים (2 טויטרים).

מחשב דרך - (בדגם 1.6 בלבד).

רשת לעיגון חפצים בתא המטען.

חישן תאורה - הדלקת תאורת דרך (בהתאם לעוצמת האור).

עם תחילת החשיכה או כניסה למנהרה או חניון תת קרקעי.

יש פנסי ערפל.

אפשרות השהיה לאורות ל- 45 שניות לאחר ניתוק המנוע (עקוב אחרי הביתה).

מראות חיצוניות מתכוונות חשמלית (בדגם הרגיל כוונון ידני ע"י ידית).

חישן גשם - מפעיל את המגבים ברגע שמופיעות טיפות גשם ראשונות / שינוי הקצב בהתאם לכמות הגשם ומהירות הנסיעה.

(לדוגמא בעמידה ברמזור המגבים עובדים לסרוגים במרווחים גדולים עם התחלת התנועה מוגבר קצב פעילות המגבים בהתאם לכמות הגשם ומהירות הנסיעה).

מראה חיצוני - פס ניקל מסביב לגריל הקדמי.

נסיעה בטוחה ומהנה

איל

• תוכן חדש...