Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזו משאבה? איזה מנוע? אני עוסק בזה ואני לא מבין למה אתה מתכוון.

אני מדבר באופן כללי על כלל משאבות טוריות ....

למשל מאזדה b2500 שנת 2006 מנוע 2500 טורבו

יש שם על משאבה למטה חיישן שהוא אחראי על תיזמון הזרקה בין 4 צלינדרים>אז איך הוא עובד?

פורסם

במזדה זו משאבה רוטורית ולא טורית. משאבות טוריות היו במנועים בינוניים ומעלה עד לפני כ10 שנים ולא היה להם חיישן כזה. אתה מתכוון לחיישן שנמצא בתחתית משאבה רוטורית אלקטרונית מנוהלת מחשב. תפקידו לשנות את מעלות ההזרקה במשאבה בהתאם לסיבבובי המנוע בהתאם ללחץ במשאבה.

פורסם
במזדה זו משאבה רוטורית ולא טורית. משאבות טוריות היו במנועים בינוניים ומעלה עד לפני כ10 שנים ולא היה להם חיישן כזה. אתה מתכוון לחיישן שנמצא בתחתית משאבה רוטורית אלקטרונית מנוהלת מחשב. תפקידו לשנות את מעלות ההזרקה במשאבה בהתאם לסיבבובי המנוע בהתאם ללחץ במשאבה.

אז איך זה בדיוק עובד?

לפי איזה עקרון ,אפשר הסבר מפורט? כי אני התחלתי ללמוד דיאגנוסטיקה של דיזלים וסורק תקלות הרבה פעמים מראה לי על החיישן ואני מחליף אותו אבל אני לא יודע איך הוא עובד(:

פורסם

אז איך זה בדיוק עובד?

לפי איזה עקרון ,אפשר הסבר מפורט? כי אני התחלתי ללמוד דיאגנוסטיקה של דיזלים וסורק תקלות הרבה פעמים מראה לי על החיישן ואני מחליף אותו אבל אני לא יודע איך הוא עובד(:

פורסם

בכל המשאבות הרוטוריות ישנו מקדם הזרקה מכני המחובר לטבעת זיזים שהיא מחוברת לציר מניע של המשאבה ובתנועה שלו הוא משנה את מעלות ההזרקה בהתאם לסיבובי המנוע ובהתאם ללחץ הפנימי במשאבה. במנועים מודרניים יש דרישה לדיוק יתר לכן קיים החיישן הזה שהוא נמצא ליד המקדם המכני. כשהמחשב נותן לו פקודה הוא פותח מעבר דלק לכיוון המקדם ולמעשה מווסת אותו. אין לי כרגע תמונה של המערכת אבל זה פחות או יותר צורת העבודה של החיישן.

פורסם

אתה מדבר על סולנואיד של פיקוד קידום הזרקה והוא שואל על חיישן קידום, ככה לפחות אני מתרשם.

חיישן שכזה הוא חיישן מהירות רגיל, על בסיס מגנטי, שיכול להיות ממוקם על אחד מהמרססים או על גוף המשאבה הרוטורית, ובהשוואה למהירות המנוע ותיזמונו יחידת הבקרה של משאבת ההזרקה מבקרת את הקידום הזרקה בצורה מדוייקת יותר.

פורסם

אז אם אתה יודע למה הוא מתכוון, אני יודע למה אתה מתכוון וזה ממש לא חיישן.

הנה איור לדוגמא של מערכת קידום במשאבה רוטורית.

sizeimage.php?photoid=15689&width=2

פורסם

למה שאני אקרא לו איך שאני רוצה? לכל חלק ברכב יש שם ויעוד ויש לספקו כמו שצריך על מנת שתהיה הבנה במה מדובר.

• תוכן חדש...