Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לך שהייתי משלם 112000 על האיביזה? אין מצב כי הייתי הולך על הפולו TSI.

השיקול בין הפולו לאיביזה היה ההנחה שנתנו לי ובגלל הפרש של 10K שקל הלכתי על האיביזה וכמובן בגלל האיבזור.

ראוי לציין שלאחר מכן ראיתי את המבצעים שנירו ציין (יש על זה תיעוד בשירשורים מהעבר :-) ) ורתחתי מזעם :evil: אבל זה עבר.

שורה תחתונה להישאר עם הרכב לפחות 3 שנים לפי דבריו של הסוכן בשחר מוטורס ואז לעשות טרייד אין במחיר טוב במידה והרכב שמור.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הייתי רוכש רכב מיבואן שבכל יום יוצא במבצע חדש וחותך מחירים בצורה פראית.

קודם היו את דוגמאות האיביזה ועכשיו נכנסה לתמונה גם פולו, ליאון וגולף.

זה ממש מבאס לגלות חודש-חודשיים אחרי שקיבלת את הרכב שפתאום ירדו להם עוד 10-15K ש"ח מהמחיר (וזה ממש לא משנה אם שינו במקצת את רמת האיבזור).

תחשבו על זה, אתה הולך לרכוש רכב חדש, מתמקח עם המוכר בסוכנות שעות ולבסוף משיג הנחה ענקית של 10K ומרגיש על גג העולם.

לאחר מספר חודשים אתה מקבל את הרכב ופתאום מגלה שיש מבצע חדש ורכב זהה לשלך (או כמעט זהה) נמכר במחיר של 10K פחות מהמחיר שאתה "הצלחת" להוציא...

אני גם לא אוהב את שיטת הבאסטות שיש אצל יבואני הרכב, לפי השיטה אני צריך להתמקח בכדי להוריד במחיר המחירון (שפעם היה חקוק בסלע), דבר שנותן הרגשה שתמיד יש מישהו שרכש את הרכב במחיר נמוך יותר..

אני הייתי מעדיף שיהיה מחיר הוגן ואחיד לכולם ללא צורך להפעיל כישורי מו"מ.

כל האמור מעלה מוריד את רמת הביטחון בקניה של רכב מהמותגים הנ"ל ומעלה את רמת האי וודאות לגבי מחירון עתידי כמשומש.

אתה מפסיד פעמיים, גם קנית יקר יותר וגם תמכור בזול יותר.

להזכירכם, לובינסקי התחייבו לרכוש את ה-C1 במחירון של 107 כאשר עלה חשש לנפילת מחירון עקב הפסקת היבוא.

צ'מפיון חותכים מחירים וע"י כך מפילים את המחירון בעשרות אחוזים ולא שמים קצוץ על ההשלחות.

ולאור כל זאת עוד יש אנשים שאומרים:

"מתישהו צריך לעבור "קו פרשת המים" כאשר מוזילים את המחיר, ותמיד מי שקנה לפני ירגיש פגוע - השאלה כמה לפני.

הנה, הוזילו את ה- GTI ב- 10K, חודשיים אחרי שקניתי אותה. אתה שומע אותי מתלונן? להיפך - כן ירבו." :shock:

"קו פרשת המים" צריך להיות כאשר מחליפים דגם או הכנסת דגם שרמת האבזור שלו נמוכה מהותית מרמת האבזור הקודמת!

אגב, כאאשר מורידים 10K מרכב שהמחירון שלו הוא 190K (שהם 5%) וזאת לאחר שכבר קיבלת הנחה של 10K זה לא משמעותי כמו להוריד 20K מרכב שהמחירון שלו הוא 110K (כמעט 20%)!

אני מניח שאם היו חותכים מהמחירון של ה-GTI כ- 40K היית חושב אחרת.

פורסם

אגב, כאאשר מורידים 10K מרכב שהמחירון שלו הוא 190K (שהם 5%) וזאת לאחר שכבר קיבלת הנחה של 10K זה לא משמעותי כמו להוריד 20K מרכב שהמחירון שלו הוא 110K (כמעט 20%)!

אני חושב שזו בדיוק הנקודה. כל דבר צריך לעשות במידה. 5% לכאן ולכאן זה לא כזה קריטי, 20% זה כבר מוגזם.

בהנתן שלא הרבה אנשים קנו את הרכב במחיר הראשוני הגבוה, ניתן לפתור את הבעיה של הכעס שלהם די בקלות ע"י סבסוד ההפרש בטרייד אין לרכב חדש. חבל שיבואנים בארץ לא חושבים לטווח ארוך.

emotion of motion

פורסם
תחשבו על זה, אתה הולך לרכוש רכב חדש, מתמקח עם המוכר בסוכנות שעות ולבסוף משיג הנחה ענקית של 10K ומרגיש על גג העולם. לאחר מספר חודשים אתה מקבל את הרכב ופתאום מגלה שיש מבצע חדש ורכב זהה לשלך (או כמעט זהה) נמכר במחיר של 10K פחות מהמחיר שאתה "הצלחת" להוציא...

אלון אתה ממש מצחיק. לגישתך, גם אם שער המטבע זז, גם אם היצרן נותן הנחות, גם אם פתאום יש תחרות בשוק מונופוליסטי במדינת הקודש, ליבואן אסור להוריד את המחיר והוא חייב (אבל ממש חייב) להרוויח יותר, כי הוא עשוי לפגוע ברגשות מי שקנה רכב שבוע קודם. לו הייתי יבואן הייתי לוקח אותך לעבוד אצלי...

לגבי הוזלה של 40K ב- GTI, כבר כתבתי שזה היה מעצבן אותי. אבל לידיעתך, הרבה פעמים סוכני המכירות בכלל לא מודעים למה שמתכנן היבואן לעוד חודשיים. ולזכות צ'מפיון אני חייב להגיד שברכב הקודם שלי אמרו לי לחכות שבוע שבועיים, ותהיינה הנחות כלשהן. יותר הוגן מזה אני באמת לא מכיר בשוק הרכב הישראלי, שבד"כ אפילו מסתיר ממך מתי צפוי להגיע הדגם החדש... לא שצ'מפיון בסדר בכל התחומים, אבל פה אין לי תלונות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מבין את התלונות של כולכם.

קניתם אוטו חדשד? תתחדשו, מה אתם בוכים על חלב שנשפך!!!

אם קניתם את הרכב במחיר ששילמתם עליו כנראה שחשבתם שהוא שווה את הכסף, אם יצא מבצע אחרי זה אין לכם מה לבוא בתלונות.

נ.ב גם אני מחזיק באיביזה SC 2011, שנקנתה ב 92K.

בעוד שהיום יצא מבצע ל 88600 וגם חבילת מולטימדיה שלי אין!

אז אני מתלונן? ממש לא, האוטו מעולה אני נהנה מכל רגע איתו הוא לדעתי שווה את המחיר ששילמתי עליו!!!

מי קונה אוטו בשביל להרוויח במכירה?! בכל מקרה סיאט זה לא המקום לעשות רווח בקניה ומחירה, כל אחד יודע שלסיאט בכל השנים השוק חלש מאוד!

פורסם

אם קניתם את הרכב במחיר ששילמתם עליו כנראה שחשבתם שהוא שווה את הכסף, אם יצא מבצע אחרי זה אין לכם מה לבוא בתלונות.

אז אני מתלונן? ממש לא, האוטו מעולה אני נהנה מכל רגע איתו הוא לדעתי שווה את המחיר ששילמתי עליו!!!

מי קונה אוטו בשביל להרוויח במכירה?! בכל מקרה סיאט זה לא המקום לעשות רווח בקניה ומחירה, כל אחד יודע שלסיאט בכל השנים השוק חלש מאוד!

עוד לא הבנת שאנשים פשוט לא רוצים לצאת פראיירים? זה הכל.

כמו שלדוגמא ההוא מעלי כתב, הוא קנה במחיר X אחרי מיקוח, אחרי הקנייה הרגיש טוב לגבי עצמו, לאחר כמה חודשים

מוכרים את הרכב במבצע במחיר X-10, אז האם התלונה היא על ירידת הערך הנוספת עקב המבצע או כי אם הלקוח

היה מחכה את החודשים האלה הוא היה "מרוויח" יותר?

וכן, רכב זה לא משהו להשקעה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

הרכב שלך זה 1.6 והמבצע החדש זה על 1.4 ככה שאין לך באמת על מה "לבכות" , אבל אני בטוח שאם היית רוכש את האיביזה ב2009 כשהיא הושקה ב112000 אז היית כועס ואם לא אז אתה אדם מיוחד :wink:

זה ידוע שרכב זה לא השקעה אלא הפסד, אין לי בעיה עם המבצעים (גם אני קיבלתי הנחה) אבל נוצרת בעיה לאחר מכן שאתה רוצה למכור או לעשות טרייד אין.

לצורך העניין איביזה 2009 שווה 82K לפני שקלול ואיביזה חדשה 1.4 במבצע 86600 כולל מערכת קנווד, מה אתם הייתם קונים? אני הייתי הולך על המבצע וגם אתם אבל בתור בעל רכב משומש שרוצה למכור אני נפגע למרות הרצון שלי שכל עם ישראל ירויח מהוזלות מחירים. מדוע למאזדה 2 או סוזוקי סוויפט לא מוציאים מבצעים לכול הקהל כל שני וחמישי?

אלתשכחו שהסיבה שפתחתי את השירשור היא בגלל מחיר הטרייד אין המגוחך שמציעים לאחר שהם אשמים בכל המבצעים

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

משה -מסכים איתךבהחלט!!!

בכדי לא לפגוע במוניטין(שגם ככה נהרס) סיאט צריכים לחשוב על פתרון בכדי למזער את הפגיעה ברוכשים

אולי אפילו לתת טרייד במחיר טוב:evil:(בכוונה לא אמרתי מחירון-אין כזה בסיאט)

נקודת האור היחידה בסיפור-דגמי האיביזה יוכיחו את עצמן בשנים הקרובות

אולי אז יתמתנו ירידות המחירים ויהיה יותר ביקוש.......:)

פורסם

נירו רק שתדע היום ראיתי גם פרסומת של פולקסווגן על המבצעים וגם פגעו בלקוחות שרכשו את הפולו 1.4 DSG קומפורטליין , לפני שנה המחיר היה 110000 והיום 99800, פשוט ביזיון, תאוות בצע של הרגע בלי לחשוב על המחר גם במותג פולקסווגן!

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אתם פשוט הזויים (או הוזים) ברמות.

א. מחיר מחירון לא שווה כלום במציאות. משנה כמה מישהו בחוץ היה מוכן לשלם לך אל מול מה מציע לך הטרייד אין. פייר? הצעת הטרייד נשמעת לי סופר-הוגנת במקרה שלך. אני היית מציע לך פחות בתור אדם פרטי.

ב. זה שיבואן מוריד מחירים זה טוב. חבל שאתם לא מוסגלים לקלוט את זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה שיבואן מוריד מחירים זה מבורך!

אבל הורדת מחירים דרסטית מרסקת שוק יד שנייה לאותם הדגמים.

מקרה דומה היה עם פנדה אשר נמכרה במבצע ללקוחות מועדון 365 ב-68K, כאשר לפני המבצע אנשים רכשו חדשה ב-77K.

אז מי שרכש ב-77K, בכמה יכול למכור אחרי שנה, אם חדשה עולה 68K?

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

המבצעים האלה לא פוגעים בלקוח רק אם ימכור לאחר 4 שנים ממועד הרכישה, כשהרוחות נחלשות והמבצעים מעט נשכחו, והמחירונים פחות או יותר מתאזנים.

• תוכן חדש...