Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2.5 זה עוד עם כריות אויר, להאצ'בק אין כריות אויר בכלל. גבר אמיתי לא צריך כריות אויר.

זה אחד המשפטים הכי דביליים שראיתי בדפי הפורום בפרט ובאינטרנט בכלל. ש "גבר אמיתי" יתנגש במישהו, בין אם באשמתו או לא, הוא יצטער שלא הייתה שם כרית אוויר שתמנע מהפרצוף שלו להימרח על ההגה.

הפונטו, לטעמי האישי בלבד, רכב מאוד ספרטני ורועש מבחינת תא נוסעים. לא מרגיש כמו רכב אמיתי, אלא שלב ביניים ופשרה... אך המון צעירים רוכשים כאלה עקב חסכוניות..

נסעת אי פעם בפונטו דור שני בכלל? ("ספייס") על מה אתה מדבר עם "ספרטני"? אני לא אגיד שבידוד הרעשים בתא הנוסעים מושלם, אבל הוא רחוק שנות אור מלהיות "רועש מאוד", או אפילו רק "רועש". במיוחד בהתחשב בעובדה ש 100 קמ"ש מגיעים כבר ב 2700 סל"ד בערך.

בנוסף, מבחינת אבזור ותכנון, בדגם ה ELX תוכל למצוא 2 ח"ח, מושב והגה מתכווננים לגובה, מחשב דרך מפורט, בלוח השעונים קיים מד סל"ד ומד חום מנוע, בדגם ה ELX גם תמצא ריפודים טובים מאוד.

-אני לא מדבר על דגם ה young של הפונטו שאכן מגיע לא מאובזר, עם ריפודים פשוטים, בלי ח"ח, מחשב דרך רק ברכבים מ 2002 והלאה, בלי פסי קישוט בדלתות, ובלי פגושים בצבע הרכב. ההבדל במחירון בינו לבין גרסת ה FUN המאובזרת (שיש בה כל מה שיש ב ELX חוץ מכיוון מושב והגה לגובה, והריפודים, שפחות טובים ממה שיש ב ELX, אבל טובים יותר מב FUN)

פורסם

זה היה בצחוק, כן? אפשר להירגע.

כרית אויר זה נפלא. יתרונותיה ברורים. העובדה שלרכב בן 10 היא תפתח כמו שצריך, אם בכלל, לא ברורה. זה מה שניסיתי להגיד.

האמת שנסעתי בפונטו, אמנם לא נהגתי, לכן לא אמרתי דבר לגבי ההגה המת.

הכוונה שלי כשאמרתי ספרטני, הייתה, שהפלסטיקים בכל פנים הרכב מרגישים זולים ולא נעימים למגע, עיצוב פנים הדלתות נראה זול, צבע הרכב בדרך כלל דהוי, גימור בינוני, ובכלל כל הרכב מרגיש כמו פשרה, ואתה רואה בו המון חיסכון. אולי זה חלק מהעיצוב ש"קורץ" לסטודנטים ולצעירים, אבל אני לא אוהב.

ברור שלא התכוונתי לרעשי מנוע, התכוונתי לבידוד מהכביש.

Pika007, זו היא ההתרשמות האישית שלי מהרכב. אם יש לך אחד כזה ואתה מרוצה- זה מצוין!

פשוט אני אישית לא התרשמתי, ובוא נגיד שלא הייתי רוכש אחד כזה לעצמי.

מקווה שלא לקחת שום דבר אישית, זה שטויות.

Honda civic EJ6

פורסם

אני לא לוקח אישית, למרות שיש לי רכב של פיאט אין לי מניות אצלם או משהו.

אבל יש דברים שאני פשוט לא מבין בפוסטים שלך, רוב מה שאתה אומר לא ממש מתיישב עם מה שנמצא בשטח:

בנוגע לפלסטיקים אני לא אגיד דבר, צריך ללכת ולהרגיש לבד בשביל לפתח דעה באמת

בנוגע לדלתות- מוזר לי מה שאתה אומר. מבין הרכבים בשנים האלו, רכב שמציע מעט מאוד פלסטיק חשוף על הדלת והרבה בד הוא דבר די יוצא דופן.

אתה בטוח שהסלון של הרכב בו ישבת נראה ככה:

SX_inside.jpg

?

• תוכן חדש...