Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Head Unit עם Bluetooth/USB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

האם HU שתומך ב- Bluetooth מאפשר לדפדף (דרך ה- Bluetooth) בקבצים של המכשיר אליו הוא מתחבר (למשל, הטלפון הסלולארי) ולהפיעל אותם (זאת אומרת - המידע שעובר בין המכשירים הוא הקובץ עצמו וה- HU יודע לפתוח את הקידוד ולהפוך אותו לצליל) או שהדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לשדר את האודיו עצמו שיוצא מהסלולארי אל ה- HU?

במקרה שרק האפשרות השנייה נתמכת, האם זה פוגע בסאונד, בהנחה שמדובר בטלפון סלולארי רגיל? (תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהטלפון משדר בעוצמה נמוכה יחסית ליציאת קדם מגבר ב- HU, למשל, של 4V והתוצאה - בהתאם).

אני מחפש HU עם התכונות הבאות:

Bluetooth

כניסת USB מובנית

Preout של 4V ומעלה

ורצוי גם:

שלט מלא

Aux מובנה

אשמח לקבל המלצות.

מה שהכי חשוב, מבחינתי, הוא שהממשק מול ה- USB יהיה דומה לממשק של טלפון סלולארי/נגן MP3, כלומר יאפשר דפדוף בעץ הספריות, יתייק שירים לפי זמר, אלבום וכד' ומאוד חשוב - ידע לנגן שירים מתוך Playlist (קבצי M3U).

נכון לעכשיו, המכשיר שהכי קרוב לנ"ל שמצאתי הוא Pioneer DEH-P8350UB:

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=586

מה דעתכם?

• תוכן חדש...