Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גבי בן 18 וחצי מחולון אני "חולה הגה"

יש לי פג'ו 205 כבר שנה וחצי כמעט האוטו הראשון שלי

אוהב את כל העיניין של מוטוריקה וספורט ומרבה לבוא למפגשים!

פורסם

שלום לכולם שמי אלון אני בן 37 מכרמיאל בצפון אני מחזיק בשני רכבים פרטי יונדאי סונטה 16v מודל 2001 שאני מאוד מרוצה מהרכב ובגללו למען האמת הצטרפתי לפורום.

פורסם

שלום קוראים לי וניה

בן 18

golf mk1 cabriolet

פתחתי את המישתמש הזה ממזמן ולא הישתמשתי בו, וניתקלתי שוב בפורום הזה.

מקווה להנות:)

פורסם

שמי אסף, אני מבאר-שבע, בענף הרכב-14 שנים ( 10 בפולקסווגן וכעצמאי במרצדס ומיצובישי)

פריק של מוטוקרוס-אופנועים וטרקטורונים-מתחרה בליגה סדירה, נשוי ואב ל-2, רוכב על DVX 06 מהמשופרות ביותר, בעבר נהגתי באיביזה טורבו(שפרילינג שיפר ומתלים ופליטה אני)ואח"כ ליאון טורבו..כיום אני נוסע על "הרכב הטוב בעולם"-רכב עבודה.

אני מנהל פורום של NAZZIMA(אתר לחולי-נפש בתחום האופנועים-טרקטורונים)ונמנה על "רוכבי-נזימה".

בני ראם, נדבק במחלה כמוני..מצ"ב תמונה

לינק לגלריה של טיול מדהים שהיינו חברי "הגרעין הקשה":

http://nazzima.com/viewgallery.php?gall_dir=%EE%F4%E2%F9%E9%ED_%E5%E8%E9%E5%EC%E9%ED/%E8%E9%E5%EC_%F2%E9%EF_%FA%EE%F8%402.12.06&gall_name=%E8%E9%E5%EC_%F2%E9%EF_%FA%EE%F8%402.12.06

10518.jpg

140175.jpg

527369.jpg

פורסם

שלום לכולם

מי אני -שמי אורי גר בנהריה יליד המקום,בדרכי לפנסיה! מודל 22.01.43

בין יתר התחביבים שלי-קטנועים ישנים (ברשותי ראבייט s-601c מודל67בתהליך שיפוץ מתקדם)

פיאסטה 87 בתהליך שימור. נוסעת יום יום כמו פנתר

כמו-כן אוספים שונים של דברים ישנים מצלמות,שעונים, סה"כ נהנה מהדברים

פורסם

שלום לכולם

שמי גיל הרוש בן 21 מראשל"צ חייל משוחרר

כרגע לומד מכונאות רכב וחשמל

ונוסעה על פולו 16V

פורסם

שלום,

אני אורן. עוד קצת בן 18.

נוהג על פג'ו 206 שנת 2001 ידנית (תמונה מתחת לשם).

נרשמתי לפני יותר משנה ואני קורא באופן קבוע בפורום, מקווה להיות פעיל יותר בעתיד.

פורסם

שלום לכל חולי ההגה... :onfire:

שמי שי, בן 28 עצמאי מתל אביב.

בתור חולה רכבים מיוחדים ויפים (בהתאם לתקציב כמובן...)

ברזומה שלי היו: דייהטסו קורה 88' (בייבי), דייהטסו שרייד 88' (כוסית), פיאט אונו 90' (קוביה נוסעת...), דייהטסו אפלאוז 93' (חמודה +), דייהטסו פרוזה 93' (ג'יפ אגדי), יונדאי קופה 97' (זאב עם לב של כבש...), קאווליר קופה 96' (מומלצת בחום), מיצובישי פאג'רו 99' (ספק ג'יפ, ספק טרקטור..), שברולט אלרו 00' 3400 סמ"ק (אמריקאית שרירית טיפוסית...), ב.מ.וו 528 98' (אגדה על גלגלים) וכיום נוהג על מלכת הכביש פיג'ו 406 קופה 3000 סמ"ק (מ-ו-ש-ל-מ-ת !!!) אופנועים לא מדברים אלי (אולי בעתיד...) אשמח לדבר, לעזור ולהתייעץ עם "חולים" כמוני, ואשמח לשמוע ולהגיע למפגשים.

[email protected] המייל שלי.

www.peugeot406coupe.com מומלץ בחום.

פורסם

מטר... אני מאיזור הצפון חי ליד עיר כרמיאל אני נוהג פיגו 206 XT 2003

אני אוהב לעשות תחרות אבל לא באוטו קטן כמו הפיגו שלי אני אוהב אוטו סובארו אימפריזה

WRX STI אני מתכונן לקנות האוטו הזה

אני מת על מירוצים

פורסם

שלום אני מיכאל מאשדוד השנה גומר י'ב נוהג על 3 חמודה בת שנתיים ויש לה איזה 2 ליטר נחמד עם טורבו בגדישה נמוכה חולה הגה מכור מקווה להתקבל למועדונים וכ'ו.

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

• תוכן חדש...