Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד זה לא המצב,אז הכל בסדר.

http://www.youtube.com/watch?v=ZVBJEV6jO2M&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המצב שלך אינו שונה מהרבה משל אחרים פה.

רק תדע לתעל את זה למקומות חיובים ולא לכאלה שיכולים לפגוע בך.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

רק אל "תגמור" כמו זה

asagoren.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה יודע מה משגע אותי? אני לא יודע איך להזניח את הרכב.. נראה אותך נותן לחרא של יונה להשאר לך על הפגוש!

אתה מוזמן לבדוק את המכוניות שלי מתי שתרצה, אני ממש לא רץ לצחצח ולהבריק אותן וכבר היו לא מעט מקרים שלשלשת יונים נשארה על הרכב במשך ימים ארוכים מבלי שהנדתי עפעף.

זה שאני משתתף בפורום לא הופך אותי לפריק מכוניות, יש בחיים דברים הרבה יותר חשובים.

נכון שהתחום מעניין אותי אבל זה תופס גם לגבי הרבה דברים אחרים.

אני בטוח שהדבר נכון גם לגבי הרבה חברים אחרים בפורום הזה. אם קיבלת את הרושם שכולם כאן משועבדים למכוניות שלהם ואובססיביים לגבי כל דבר ועניין ברכבם, אני חושב שהרושם שקיבלת מופרך.

ואגב כך, למקרה שאני טועה - אל תשכח שאומרים "צרת רבים, נחמת טיפשים" {בלי לפגוע חלילה}.

אתה בחור צעיר.. Get A Life

פורסם
אתה מוזמן לבדוק את המכוניות שלי מתי שתרצה, אני ממש לא רץ לצחצח ולהבריק אותן וכבר היו לא מעט מקרים שלשלשת יונים נשארה על הרכב במשך ימים ארוכים מבלי שהנדתי עפעף.[/color][/color]

זה שאני משתתף בפורום לא הופך אותי לפריק מכוניות, יש בחיים דברים הרבה יותר חשובים.

נכון שהתחום מעניין אותי אבל זה תופס גם לגבי הרבה דברים אחרים.

אני בטוח שהדבר נכון גם לגבי הרבה חברים אחרים בפורום הזה. אם קיבלת את הרושם שכולם כאן משועבדים למכוניות שלהם ואובססיביים לגבי כל דבר ועניין ברכבם, אני חושב שהרושם שקיבלת מופרך.

ואגב כך, למקרה שאני טועה - אל תשכח שאומרים "צרת רבים, נחמת טיפשים" {בלי לפגוע חלילה}.

אתה בחור צעיר.. Get A Life

ממש לא באתי להתנחם או לוודא שאנשים כאן כמוני, אבל אני בטוח ב100% שהרוב כאן היו כמוני איי פעם ועל זה אני מסתמך

אגב כל אלה שכתבו "אתה בחור צעיר" זאת בדיוק התשובה שאני אומר לעצמי..

הביטוי השני לעומת זאת קצת לא ברור לי

• תוכן חדש...