Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח ...

אני מעניין ברכישת טויוטה קורולה רובוטי מן ליסינג (אוויס) דגם 2009

אני רוצה לדעת אם , החלפת מכסה בגאג' בחדש וצבעו אותו ,והחלפת טמבון אחורי בחדש וצבעו אותו , ועשו בחחות וצבע לכנף ימיני ( הפגיעה בקכנף לא משמעותי קלה ולא מגיעה בשלד רכב ) .

תהיה שינויי ( הבדיל ) בצורת הרכב החיצוני בין הצבע המקורי ( אוריגינאל ) לרכב ובין הצבע החדש ואם הצבע החדש עומד לזמן כמו הצבע המקורי ( הצבע על בסיס המימ מה אמרו לי באוויס וצבע הרכב הו כסף מיטאלי ) ואמ בחברת אוויס יעסו הצבע בצורה איכותית .

תודה

פורסם

היי מודי,

ברכב משנת 2009 לא אמורה להיות בעיה בצביעה של חלקי מרכב (אולי, כשמביטים בזווית מאד מסוימת יראו הבדל גוון קל מאד). אך צביעה איכותית מתבצעת באופן שגרתי כל הזמן כשיש פגיעות פח, ואתה לא רואה בכבישי ישראל מכוניות עם שינוי גוונים.

בהצלחה,

גיל מאוויס

שלום וחג שמח ...

אני מעניין ברכישת טויוטה קורולה רובוטי מן ליסינג (אוויס) דגם 2009

אני רוצה לדעת אם , החלפת מכסה בגאג' בחדש וצבעו אותו ,והחלפת טמבון אחורי בחדש וצבעו אותו , ועשו בחחות וצבע לכנף ימיני ( הפגיעה בקכנף לא משמעותי קלה ולא מגיעה בשלד רכב ) .

תהיה שינויי ( הבדיל ) בצורת הרכב החיצוני בין הצבע המקורי ( אוריגינאל ) לרכב ובין הצבע החדש ואם הצבע החדש עומד לזמן כמו הצבע המקורי ( הצבע על בסיס המימ מה אמרו לי באוויס וצבע הרכב הו כסף מיטאלי ) ואמ בחברת אוויס יעסו הצבע בצורה איכותית .

תודה

פורסם

תלוי מאוד מי ביצע את עבודת הצביעה, ואיך הותאמו הצבעים החדשים לצבע המקורי של הרכב.

לפעמים תוכל להבחין באי התאמת גוונים (כזו שלאחר צביעה מחדש של חלקים) בקלות יתרה, ולפעמים יהיה קצת קשה (וכמו שצויין - זה יבלוט רק במבט בזווית מסויימת מאוד).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...