Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקטביה חדשה, שאלתי את איש המכירות לגבי מערכת השמע שלהם, ממה שאני הבנתי

שהמערכת שלהם נקראת בולרו, הוא אמר שאין כבר מערכת כזו או משהו בסגנון ואמר

שהם מתקינים כיום מערכת מולטימדיה חדשה כוללת הכל בערך(שמע, ג'יפיאס...)

כמה שאלות:

האם משהו יודע איך נקראת המערכת הזו?

האם היא איכותית?

מה היא מכילה בתוכה? פונקציות כלומר.

וכמה היא עולה בחברה(למרות שאני יכול לשאול) ואם אפשר להתקין במקום אחר אם זול יותר, כי הם מתקינים בארץ.

אם יש למשהו עוד משהו להוסיף או להמליץ על משהו יותר איכותי(עם מחיר) אשמח לשמוע

תודה רבה מראש

פורסם

האוקטביה (הישראלית) מעולם לא הגיע עם Bolero כסטנדרט, זאת תמיד הייתה אופציה בתוספת תשלום.

הר"ד המקורי שלה (של היטי הבסיסית ושל הפביה / רומסטר) הוא ה-Swing, ואיתו היא מגיע מאז שהוסיפו לרשימת האיבזור הסטנדרית את הר"ד המקורי.

לדעתי אתה מדבר על ה"שדרוג" לר"ד קיים (Swing). נסה לבדוק זאת שוב מול הסוכן מכירות.

ואגב, כך או כך, הייתי מתרחק מכל ה"שדרוגי" ר"ד המקומיים, ומעדיף להזמין (ולהמתין) לאחת עם Bolero.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
האוקטביה (הישראלית) מעולם לא הגיע עם Bolero כסטנדרט, זאת תמיד הייתה אופציה בתוספת תשלום.

הר"ד המקורי שלה (של היטי הבסיסית ושל הפביה / רומסטר) הוא ה-Swing, ואיתו היא מגיע מאז שהוסיפו לרשימת האיבזור הסטנדרית את הר"ד המקורי.

לדעתי אתה מדבר על ה"שדרוג" לר"ד קיים (Swing). נסה לבדוק זאת שוב מול הסוכן מכירות.

ואגב, כך או כך, הייתי מתרחק מכל ה"שדרוגי" ר"ד המקומיים, ומעדיף להזמין (ולהמתין) לאחת עם Bolero.

ידוע שהיא לא הגיע עם הבולרו כסטנדרט, אך האיש מכירות אמר שהאופציה כרגע היא מערכת

מולטימדיה חדשה שמתקינים במקום ולא הבולרו משום מה.

אם ידוע משהו אז השאלות שלי הן למעלה.

פורסם

אף אחד לא יוכל לענות לך על השאלה - יש עשרות דגמי מערכות אפטרמרקט, חלקן סיניות וחלקן לא. לך תדע מה ומי...

שאל את סוכן המכירות. אם זה לא מספיק טוב לך, אז נסה לצור קשר עם המתקינים המורשים (רדיו מילאנו ו-CLASS A), אולי מהם תבוא העזרה והתשובות המדוייקות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה זה ה swing הזה ? היא מערכת טובה ? או מערכת רגילה ביותר ?

תודה

פורסם

ה-SWING היא המקבילה השקודאית ל-RCD310 של פולקסווגן.

מדובר באותה המערכת רק בשינוי אדרת (סידור כפתורים שונה וגוון שונה לתאורה).

ה-SWING היא לא הבסיסית ביותר, יש (לפחות) אחת בסיסית יותר שהיא 1DIN והיא פחות "מאובזרת" מבחינת הפונקציות והמראה שלה.

אני מוכרח לציין שה-SWING די סבבה, ובכלל, אין לי יותר מידי תלונות לגבי איכות השמע.

בסדר בהחלט בשביל OEM. אין ספק שלפעמים בא להשתדרג קצת (בעיקר כשיושב לי בבית קומפוננט וסאב מהרכב הקודם).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

להוסיף על נתוני אוראל לגבי ה-SWING- מדובר במערכת עם איכות סאונד טובה למדי מתוצרת Blaupunkt.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שאילה לפותח שרשור :

מה זמני הספקה של OCTAVIA נכון להיום ?

כאשר שאלתי את המוכר בחנות הוא דיבר אל יוני יולי וגם זה לא בטוח ...

תודה

• תוכן חדש...