Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי טל ואני חדש פה. (נקודה אחת, לא שלוש בבקשה)יש לי מס' שאלות לפני רכישת אאודי S3:

* מהם ההבדלים בין דגמי 09, לדגמי 08, חוץ מהפנסים הקדמיים? (שוב, לא צריך נקודות)

*איזו חברת ביטוח מומלץ לבטח את הרכב ? (כבר התקשרתי ל2 חברות שלא הסכימו לבטח את הרכב !!!)

* יש עוד חברות של צ'יפ לרכב חוץ מ APR שמומלץ לS3 ???

תודה מראש טל

פורסם

נראה לי ששאלות 1 ו-3 תפורות על גיסינו גוגל...

לגבי ביטוח - אם סירבו לך אז כנראה זה רכב לא פשוט" מבחינת ביטוח.

תמשיך לחפש - בסוף תמצא מישהו שיעשה לך ביטוח. חברות גודולת כמו AIG או 900000000 לא מתעסקות עם דברים כאלו.

חפש אצל סוכנים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה על העזרה, דיברתי עם המון סוכנים, אף אחד לא מוכן לבטח נהג צעיר ל S3 . ידוע לך על חברות או סוכנים שמבטחים רכבים מסוג זה לנהג צעיר ?!

*אשמח אם מישהו יעזור לי מהם ההבדלים בין השנים 08, ל09 לא הצלחתי למצוא.

תודה טל.

פורסם

נדמה לי שה"פול" הם אלו שמבטחים "הכל" בערך לא? כמובן שזה יעלה לך המון כי אתה בעצם ה"זבל הביטוחי" שאף אחד לא רוצה

פורסם

גם לי הייתה אותה בעייה בביטוח (ואני ממש לא נהג צעיר). בסופו של דבר ביצעתי ביטוח דרך סוכן (הסוכן שובר את הראש ומתמקח עם מספר חברות ביטוח).

לתשומת ליבך, אל תתארגן עם קמבינות כגון ביטוח הרכב ע"ש ההורים והוספתך כנהג חדש למשל. במקרה של תביעה, חברת הביטוח תעשה לך את המוות (במקרה הטוב) או תסרב לכבד את הפוליסה.

פורסם

שאבא שלך יעשה ביטוח.

ואתה תהיה "נהג שני".

אבל אולי כדאי שתרד מזה - עוד לא קנית ועוד לא ביטחת אתה כבר שואל איך מעדכנים ECU כדי להוצאי כמה שיותר הספק.

אתה כזה שומאכר ש-S3 מקורית קטנה עליך???

פורסם
.

אבל אולי כדאי שתרד מזה - עוד לא קנית ועוד לא ביטחת אתה כבר שואל איך מעדכנים ECU כדי להוצאי כמה שיותר הספק.

אתה כזה שומאכר ש-S3 מקורית קטנה עליך???

כל כך צודק גנאדי

בדיוק מה שעבר לי בראש

וזה בדיוק מה שעובר בראשם של סוכני הביטוח

וזה בדיוק הסיבה שבגללה אף אחד לא יסכים לבטח אותך

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

תודה על התגובות, דבר ראשון אני לא שומאכר דבר שני, היא לא קטנה עלי ( הרכב בשביל אבי )פשוט רוצה לנצל את הכוח הפוטנציאלי של הרכב.

כיום יש אאודי 02 1.8 טורבו ידנית, ומחליף ל S3 , אני שואל בשביל אבא שלי , אחרי שעשה סיבוב על אחת משופרת הוא רוצה להתקין צ'יפ. אז אני אודה אם יש מישהו שיכול להפנות אותי לסוכן\חברה שיכולה לבטח גם אותי. תודה.

פורסם

לדעתי לא צריך לבטח אותך במיוחד אלא להגיד "כל נהג בכל גיל" או משהו כזה (או מגבלת גיל אחרת במתאימה לגילך)

זה יעלה יותר אבל יתן כיסוי גם לך.

פורסם

אין כמעט הבדלים בין דגמי 08 ל09 חוץ ממספר שינויים קוסמטיים (פנים קדמיים ואחוריים, גריל וג'נטים...).

השינוי העיקרי היחיד הוא האפשרות להוסיף Magnetic Ride, או איך שהם לא קוראים לזה, שנותן את האפשרות לשנות את כיול המתלים.

אני מהמר שרוב הS3 ממודל 09 ומעלה בארץ לא כוללות תוספת זו.

פורסם

אני נהג צעיר (בן 20) עם עבר ביטוחי (2 תאונות).

שום חברת ביטוח גדולה שאתה מכיר לא הסכימה לבטח אותי לS3 שרציתי לקנות.

וחברות פרטיות וקטנות רצו סכומים של 25-30k לביטוח מקיף בלבד !!!

אז ויתרתי על הרעיון ...

על הA3 שהייתה לי הייתי משלם 18k.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

• תוכן חדש...