Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, הפיוז בשום אופן אינו מגן על הכבל, מגבר או המצבר.

במקרה של קצר של כבל המתח אם שילדת הרכב החום שיוצר בנקודת המגע שווה ערך להפעלת רתחת חשמלית מתחת לבידוד הרכב.

אתה טועה לגמרי. אם יש לך ספק בדבר, נסה לעשות מה שהצעתי ותראה במו עיניך. יש סיבה לכבלים העבים שיש לרתכות, ולכבלים העוד יותר עבים של הרתכות החזקות יותר. עובי ואורך החוט מגבילים את הזרם.

סאונדמן אתה מחשב מבחינת חשמל ולא מבחינת בטיחות, מבחינה חשמלי זה תקין להתקין פיוז 100A על חוט אם הגבלה של 100A, מבחינה בטיחותית עדיף לשים ערך קטן יותר.

אם יש לך מגבר 40A מחובר לכבל גם הפיוז הראשי צריך להיות 40A, גם אם החוט יכול לעבוד ב100A.

נכון.

דני

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני הניסוי שלך מיותר, תנסה לבצע את אותו הניסוי אם כבל בעל ציפוי טפלון ותחזור לדווח.

לאומת זאת תשים לב לניצוצות הנוצרים באזור המגע, החשש העיקרי שאיפה שיש ניצוצות יכולה להיבצר שריפה, במקרה הזה אני בספק עד כמה יהיה לך אכפת אם הכבל שרד או לא, מתי שחצי רכב עלה באש.

מה שאני בה לומר, שהשרפה תהיה הרב לפני שציפוי הכבל ימס.

אודי A4

דימה.

פורסם

ואז חוק אום :

U = I * R

תיקון קטן: U מתייחס לאנרגיה פוטנציאלית חשמלית.

ולכן חוק אוהם:

oo V=(I)*® oo

(V הפרש פוטנציאל, יחידות וולט) = (I זרם יחידות אמפר)(R התנגדות יחידות אוהם)

פורסם

זה כבר להיות קטנוני דקלר, יש באלקטרוניקה כל כך הרבה סימונים שזה כבר לא משנה אם אתה מבין,

יש לך VCC, Vin Vout, E,

שאלות של מעגלים תוריים בדרך כלל "חשבת את U1 U2 U3"

וכו' זה כבר לא רלוונטי יש מלא סימונים למתח

פורסם
זה כבר להיות קטנוני דקלר, יש באלקטרוניקה כל כך הרבה סימונים שזה כבר לא משנה אם אתה מבין,

יש לך VCC, Vin Vout, E,

שאלות של מעגלים תוריים בדרך כלל "חשבת את U1 U2 U3"

וכו' זה כבר לא רלוונטי יש מלא סימונים למתח

מאמין לך.

פשוט קפץ לי לעין, כי אני עושה חישובים בנושא הנ"ל בזמן האחרון אז...

פורסם

דני הניסוי שלך מיותר, תנסה לבצע את אותו הניסוי אם כבל בעל ציפוי טפלון ותחזור לדווח.

אותה תוצאה, רק תקצר קצת את החוט והזרם יעלה ולכן גם הטמפרטורה. אם החוט מספיק קצר לא רק הבידוד אלא גם הנחושת של החוט תימס (כך נשרף נתיך וכך פועלת רתכת חשמלית).

לאומת זאת תשים לב לניצוצות הנוצרים באזור המגע, החשש העיקרי שאיפה שיש ניצוצות יכולה להיבצר שריפה

ניצוצות נגרמים בגלל מגע גרוע - וזה בדיוק המקרה שבו הנתיך לא ישרף.

מה שאני בה לומר, שהשרפה תהיה הרב לפני שציפוי הכבל ימס.

אתה יודע מה - בסדר; שים נתיך כדי שלא יהיו ניצוצות. העיקר שתשים נתיך, וכמה שיותר קרוב למצבר.

דני

• תוכן חדש...