Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רשיון כשנה, אולי סך הכל חניתי 3-4 פעמים בין 2 מכוניות וגם זה רק שהשטח פנוי, שלא ישימו לב אם אני עושה פדיחה.

עכשיו אני די מתקשה, אני נוהג ברכב ארוך>קורולה 99 וזה לא מקל.

איך אפשר להיכנס לחנייה טובה בין 2 מכוניות?

למשל יוצא לי שאני לא מתכן איך להיכנס ודווקא אני נכנס טוב! אבל זה די מסובך לי, זה קשה לי מאוד, כל שאר החניות אפשר לומר שאני פרפקט כבר.

תודה.

:-(

פורסם

אני יכול לתת לך טריק ששימש אותי אצל מורה הנהיגה שלי.

כאשר אתה נכנס לחניה, יש שלב מסוים שבו אתה צריך להתחיל ליישר את הגה, עכשיו כדי ללמוד מהו המיקום הזה תצטרך לעשות מספר ניסיונות. ברגע שלמדת מה הנקודה הנכונה תדביק לך מדבקה על השמשה האחורית כאשר המבט שלך דרך הקצה של המדבקה יגיע לקצה המדרכה.

מעכשיו כל פעם שתחנה לא תצטרך יותר להתלבט, פשוט שים לב למדבקה וברגע שהמבט שלך מתיישר מול המדבקה והמדרכה תתחיל ליישר את הרכב.

כמובן שיש להדביק שני מדבקות, לחניה ימנית וחניה שמאלית.

כדרך אגב, אני לא חושב שאפשר ללמוד לנהוג (להחנות) דרך דפי הפורום, רצוי שתשב ליד מישהו מנוסה שידריך אותך בפועל.

פורסם

אף אחד כאן לא יתן לך תשובת קסם כי אין באמת סוד איך להחנות, הכל נובע מנסיון.

אתה עוד לא מכיר כנראה את הקנה מידה של האוטו עם הזמן אתה תילמד איך ומתי לסובב.

:beerchug:

:ok:

פורסם

חפש כביש שחונה בו מכונית אחת, נסה להכנס אחריה ברוורס כאילו אתה ניכנס בין שתי מכוניות.

בהדרגה נסה להקטין את אורך הכביש שהפעולה הזו דורשת ממך.

כך לא תהיינה פשלות ואתה תתאמן ככל האפשר, כשתהיה בטוח עשה את זה "על רטוב".

• שבועיים מאוחר יותר ...
Guest רונן יצחק
פורסם

מכיר את זה. נדרש ניסיון, והמון ניסוי וטעייה. גם אני נהג חדש, ומשתפר כל הזמן :)

דווקא נבחנתי בחנייה כזו בטסט האחרון שאותו עברתי - באורח נס הוא יצא לי מושלם.

פורסם

הרכב הראשון שנהגתי בו בלי מלווה היה יונדאי סונטה ,מהישנות הענקיות האלה ,אחרי שלמדתי לעשות איתו חנייה כבר אין לי שום בעיה עם רכב אחר.

אותי לימד המורה נהיגה לסובב את ההגה סיבוב אחד ימינה וליסע עד שאני רואה במראה את הידית של הדלת האחורית "עולה" על המדרכה ואז לסובב את ההגה פעמיים שמאלה ולהתיישר.

באוקטביה סטיין שלו זה עבד מצוין ,בסונטה פחות ,בסוף אצלי זה הפך לעיניין של מבט ,זה מצריך פשוט התנסות ,ברגע שתכיר את הרכב שלך תדע בדיוק באיזה שלב להתיישר.

כמו שכבר אמרו לך ,תיצא באיזה בוקר שבת ופשוט תתאמן ,שוב ושוב ושוב. נסיון הוא המורה הטוב ביותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני אישית נצמדת ממש לרכב הראשון כשהמראה שלי מקבילה למראה שלו. מסובבת את ההגה סיבוב אחד לכיון הפנימי

מסתכלת במראה שיוצאת החיצונית, ומסתכלת שהידית של הדלת האחורית כאילו נמצאת מעל המדרכה

זה השלב שאני מסובבת את ההגה לצד השני ומתמרנת

בשיעורי נהיגה עשיתי את זה עם עניים עצומות, אחרי הטסט פתאום הרבה זמן לא הצלחתי ועכשיו שוב אני מצליחה

זה עניין גם של למדוד נכון אומדנים - ולי אישית יש בעיה עם זה :roll:  

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

חח בנאדם עם הרבה אומץ להודות בדבר כזה

אני גם כמוך, במזל, שלא יודע מאיפה, למרות הרבה נסיעות וחניות, לא יצא לי הרבה להיתקל בחניות כאלה, וכן, בפעמים שנתקלתי זכורה לי פעם שהבאתי את הרכב לחבר שיחנה.

זה מאז ומעולם סיבך אותי, אבל כשאני לבד אני מסתדר תמיד איכשהו :S

כשהמורה נהיגה שלי לימד אותי, היה לו חלון אחורי משולש בפולו שפשוט לא היה קיים בבאלנו שנהגתי עליו :\

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שבת בבוקר יום יפה, זה זמן מצויין לקחת את האוטו לשכונה שקטה ולתרגל ולתרגל עד שתעשה את זה פרפקט, כמה סשנים כאלה - ואתה תהיה בסדר גמור.

לנטלי - השיטה שלך היא לדעת לחנות ואני ממש לא מנסה לפגוע, פשוט תחשבי מה יקרה אם תצטרכי לנהוג ברכב אחר? או שתחליפי את רכבך?

המלצתי היא להתרגל לרכב ולהרגיש את עניין החניה ולא לחנות לפי סד"פ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל הכבוד על השאלה!

קשה לתת תשובה בפורום. אני זוכר שלפני 25 שנה למדתי לסובב את ההגה לכיוון החנייה כאשר החלון הצידי האחורי שלי מגיע לסוף הרכב שחונה לפני... היום זה כבר אוטומטי לגמרי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...