Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חבר'ס

במדינתנו חלק מאיתנו כבר התרגלו למציאות בכיבישים וכששומעים על עוד תאונה ועוד הרוג, אומרים לעצמנו יאללה איזה מסכן וממשיכים כרגיל בחיים שלנו.

האמת גם אני כזה, רואה את המחזה בחדשות או בתמונות באינרנט, משתדל לא להתעמק, מרחם וכואב לכמה דקות וממשיך הלאה.

הבעיה היא שברגע שזה קורה לקרוב או אפילו למישהו שאתה מכיר משלום שלום קטן בבוקר אז הכל משתנה.

מול מקום עבודתי נמצאת חברת השכרה, בה היה עובד בחור חביב ונחמד, היום הבנתי שהוא היה בן 30 ונשוי + 3 ילדים, את האמת הייתי בטוח שהוא בן 23 24 לכל היותר, נראה כזה צעיר וילד טוב, באמת בחור מצחיק ועליז שהיה נהנה מהעבודה שלו.

הייתה לו בעיה קשה הוא היה נהג פראי ברמות הכי גבוהות שניתן לחשוב עליהן, נוהג במהירויות מטורפות, כל הזמן עם הדוושת גז דבוקה לרצפה, לא פעם ולא פעמיים אמרתי לו שיירגע כבר ושיפסיק לנהוג ככה, הוא היה נוהג להגיד שהכל יהיה בסדר ושלא יקרה כלום.

היום בשעות הצהריים יצאתי מהעבודה ובאתי לפנות שמאלה לכיוון העיר, באותה הצומת אותו הבחור נסע בכביש הראשי ברכבו הפרטי במהירות של לפחות 100 קמ''ש פלוס בכביש שבקושי אפשר לנסוע בו 50 קמ''ש. אמרתי לחבר שישב לידי, תראה עוד פעם המטורף הזה משתולל, מה יהיה הסוף איתו, עד שלא יקרה לו משהו הוא לא יירגע. כמה שניות אחר כך אני זוכר שהיה בום כל כך חזק שהייתי בטוח שהתפוצץ משהו.

מיד שהגעתי למקום, ראיתי את הרכב של הבחור מרוסק בצורה נוראית ועץ עקום, הבנתי מיד מה קרה שם.

למען האמת אין לי מושג מה היה שמו של הבחור הנחמד הזה, אבל משום מה אני מרגיש מועקה חזקה ומאוד לא אופיינית לי.

סך הכל אני לא מכיר אותו ואין לי שום קשר אליו, לפעמים הייתי רואה אותו במהלך היום ושיא הפגישה הייתה שלום ומה המצב, לפעמים היה זורק בדיחה פה ושם.

קראתי במבזקים של וואלה שאותו בחור נפטר בבית החולים, אני די אוכל לעצמי את הלב שלא העזתי ללכת למנהל שלו ולהגיד לו על צורת הנהיגה שלו, אולי לפחות אז הוא היה מובטל אבל בחיים, ולילדים שלו היה אבא.

מה אפשר להגיד, כנראה בטבע שלנו לסבול על בשרנו במקום ללמוד מטעויות של אחרים.

יהיה זכרו ברוך של אותו בחור שלא נראה לי שאפילו הזכירו בשום מבזק חדשות למעט שתי שורות בוואלה וynet.

צירפתי תמונה של מה שנשאר מהרכב, אני לא חושב שאפשרי לשרוד דבר כזה

שבת שלום רגועה ובטוחה לכולם

IMG_0080.JPG

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
קראתי במבזקים של וואלה שאותו בחור נפטר בבית החולים, אני די אוכל לעצמי את הלב שלא העזתי ללכת למנהל שלו ולהגיד לו על צורת הנהיגה שלו, אולי לפחות אז הוא היה מובטל אבל בחיים, ולילדים שלו היה אבא.

אם זה לא היה קורה ברכב של העבודה, זה היה קורה עם רכבו הפרטי במקום אחר.

הוא גרם לתאונה הזו בעצמו ואחראי לה (על פי התאורים שתארת כאן על צורת נהיגתו).

עצוב לומר זאת, אבל מזל שלא היו נפגעים נוספים ,על הדרך".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה קרה עם הרכב הפרטי שלו, למרות שזה לא כל כך משנה.

את התמונה העלתי כי אני יודע שגולשים פה גם נהגים חדשים וצעירים ומתלהבים, חשבתי לתומי שאולי זה ייצור אפקט הרתעה מסוים, למרות שלדעתי אין מצב כזה.:|

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש תמונות הרבה יותר קשות שמעלים באתר HNN, וזה עדיין לא מרתיע אנשים.

כל עוד זה לא אדם מהמעגל הראשון או קרבה של מכרים קרובים שום דבר לא ירתיע, זה עוד אדם שנכנס לסטטיסטיקה של ההרוגים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם היום בערב בסביבות השעה 20:00, נהרגה בחורה צעירה בת 17 ליד כפר מג'ד אלכרום בצפון, כתוצאה מתהנגשות בין שני טרקטורונים. עוד שניים נפצעו, אחד בינוני והשני במצב אנוש.

ולפני יומיים, קצת אחרי חצות, נער בן 15 נמחץ למוות תחת מכונית בעיר שלי שפרעם, כשהוא נהג בפראות על קטנוע והחליק תוך כדי נהיגה מתחת לרכב שהיה לידו.

מיותר לציין שאותו נער נהג ללא ביטוח וללא רישיון.

אם רק האנשים היו חושבים על מי שנמצא מסביבם, או היו חושבים על המשפחות והקרובים שלהם, לפני שעולים על מכונה כלשהי, תאמין לי שהמצב היה הרבה יותר טוב.

שונא גזענים !.

פורסם

ליאור,

לצערי הרב אני יכול לומר לך שהמקרה המעציב הזה אולי ירתיע פה ושם אנשים אך ככל הנראה זה יהיה מספר מצומצם. באותה מידה שלפי מה שרשמת שצורת הנהיגה הפרועה שהייתה לבחור כאן גרמה לו מן הנאה אם אפשר לקרוא לזה כך, ישנם אנשים שהורסים את עצמם בצורות אחרות. כמה אנשים מעשנים? כמה אנשים מעשנים למרות שיש להם ילדים? כמה אנשים חיים אורך חיים שמן הנראה יקצר את חייהם? כמה אנשים מפוצצים את הכבד שלהם באלכוהול?

מי לא ראה אי פעם בחיו רופא שלמרות שהוא מטפל במחלות למרות כל זאת הרופא מעשן?

כמה אנשים מזריקים סמים וגומרים את עצמם ואת הסובבים להם?

אין מה לעשות, אני אישית פגשתי אדם שהחלים מלוקימיה (סרטן הדם) ובכל זאת חזר לעשן. לא יודע אם העישון גרם לו ללוקימיה אבל בטוח שבריאות זה בטח שלא הוסיף לו.

פגשתי מעשנים כבדים שמודעים בהחלט לסיכון ולעובדה שזה מקצר את חייהם. אבל למען התענוג שבעישון הם מוכנים להקריב ולשלם את המחיר. גם למרות העובדה שהם הורים.

שורה תחתונה,אי אפשר לשנות את העולם. אני יכול לתת לך כאן המון דוגמאות עד כמה החיים הם חשובים וכיוצא בזה אבל אין טעם.

בגדול מי שסובל הכי הרבה זה לא זה שמת אלא אלה שאוהבים אותו ונשארים לחיות עם הכאב.

זהו הטבע האנושי. אנחנו לא מעריכים משהו עד שאין לנו את זה יותר או שזה כבר מאוחר מדיי.

איזהו חכם מכל אדם? אדם שלומד מטעויות של אחרים. אדם שראה אדם אחר שאיבד משהו יותר יקר ובעקבות כך האדם הראשון למד להעריך עוד יותר את מה שיש לו.

יהי זכרו ברוך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני מקווה שיעבר מסר של זהירות לכל הנהגים, ולא משנה כרגע מה גילם.

גם מהשרשור הזה וגם משרשור על כמעט תאונה קשה בגלל SMS או שימוש בסלולרי תוך כדי נהיגה.

כל יום ולילה אני לומד כמה חשוב להתרחק ממי שמשתולל, לצפות לכל מעשה לא הגיוני, ולא לנסות "להראות" להם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ליאור,

עוד דבר מאוד מאוד חשוב אם כבר העלית את נושא השכול.

יצא לי לקרוא לא מעט פעמים על אנשים כאן בפורום שיש להם בעיות מסוימות עם הרכבים ולפעמים בעיות של חיים ומוות ובכל זאת חושבים יותר מפעם אחת אם בכל זאת לטפל בבעיה. למשל, אם אינני טועה, קראתי לא מזמן על מישהו שקנה צמיגים חדשים לרכב שהיו דיי יקרים. אחרי לא מעט זמן קרתה איזו שהיא בעייה בדופן הצמיג שיכלה לגרום לפיצוץ בזמן נסיעה.

החיים שווים יותר מכל צמיג, מכל שמן איכותי שעולה מאות שקלים ומכל דבר אחר. הבחור בכל זאת התמעמע להחליף את הצמיג משיקולים כספיים

אל תשחקו בקטנות שזה מגיע לבטיחות. לא להתקמצן. עדיף לשים שמן יותר זול ולהשקיע בבטיחות.

כמובן, ישנם הרבה שיגכחו לנוכח מה שרשמתי כאן. אבל אם לפחות גרמתי לאדם אחד לחשוב טוב טוב הרי שמילאתי את המטרה שלי.

שבת שלום לכולנו ושלא נדע בשורות רעות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

עד שלא רואים ילד בן 5 נמרח כמו פירה מול הפנים לא לומדים מה ההשלכה של תאונה.

לצערי אני למדתי את זה ככה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במקרה גם אני עובר בכביש הזה כחלק מהעבודה כ6 פעמים ביום.

שמעתי על התאונה מאחד הנהגים אצלו ממש סמוך לשעה שהיא קרתה, וכשעברתי שם הזדעזעתי למראה עיני, הרכב היה מרוסק על העץ כאילו היה עשוי נייר, לא הצלחתי לעכל את העובדה שבכביש כזה צפוף בדרך כלל וכ"כ קצר אפשר להגיע למהירות שתגרום לתאונה כזאת.

יהי זכרו ברוך,

מצטער לשמוע על עוד מקרה שכזה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

הייתי אומר שבמקרה הזה דארווין עשה את שלו, ומזל שלא לקח איתו אחרים, אבל לאבא עם 3 ילדים לא מגיע למות ככה. חבל שהוא פשוט לא התבגר מספיק מהר בשביל להבין שבכביש אסור להשתולל.

פגשתי מעשנים כבדים שמודעים בהחלט לסיכון ולעובדה שזה מקצר את חייהם. אבל למען התענוג שבעישון הם מוכנים להקריב ולשלם את המחיר. גם למרות העובדה שהם הורים.

זהו, שבעישון זה אפילו לא עניין של תענוג - הרי גם עבור המעשנים, הצדדים הרעים של העישון כמעט תמיד עולים על החיוביים. שלא לדבר על כך שהם לא באמת נהנים מזה - זה פשוט הגוף שלהם שדורש את הניקוטין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דארווין לא עשה את שלו, הוא הספיק להשאיר 3 יתומים מאחוריו.

בוא נקווה שדארווין יחוס על היתומים, שלפי כל הגיון אבולוציוני אמורים ללמוד מטעויותיו של אביהם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בוא נקווה שדארווין יחוס על היתומים, שלפי כל הגיון אבולוציוני אמורים ללמוד מטעויותיו של אביהם...

האומנם הם אכן לומדים מטעויות העבר?

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9C_%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%91

• תוכן חדש...