Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא מרצדס C240 שנתון 98, החלפתי אתמול את החישוקים אצלי ממידה 195/65/15 למידה 225/45/17. כמו כן הורכבו צמיגים חדשים של TOYO מדגם 225/45ZR17 PROXES-4 ZR 94W TL בני כ-4 חודשים עם לחץ אוויר של 32 (באוטודאטה רשום 30) ובוצע כיוון פרונט.

בדרך חזרה הבייתה נסעתי על כביש 6 ב 100 קמ"ש קבוע (בבקרת שיוט) ושמתי לב לתופעה מוזרה ומעט מטרידה: אני נוסע ישר ומפעם לפעם הרכב סוטה מעט ימינה או שמאלה (ללא חוקיות, זה לא מצב בו הרכב מושך קבוע לצד אחד), אני מתקן אך לאחר מספר שניות התופעה חוזרת על עצמה לכיוון השני. הפעם היחידה בה ניתקלתי בתופעה דומה עם הרכב שלי הייתה בנסיעה לחיפה בכביש החוף בזמן רוחות צד איומות.

מישהו נתקל בתופעה זהה/דומה? כיצד ניתן לתקן זאת?

פורסם
הרכב הוא מרצדס C240 שנתון 98, החלפתי אתמול את החישוקים אצלי ממידה 195/65/15 למידה 225/45/17. כמו כן הורכבו צמיגים חדשים של TOYO מדגם 225/45ZR17 PROXES-4 ZR 94W TL בני כ-4 חודשים עם לחץ אוויר של 32 (באוטודאטה רשום 30) ובוצע כיוון פרונט.

בדרך חזרה הבייתה נסעתי על כביש 6 ב 100 קמ"ש קבוע (בבקרת שיוט) ושמתי לב לתופעה מוזרה ומעט מטרידה: אני נוסע ישר ומפעם לפעם הרכב סוטה מעט ימינה או שמאלה (ללא חוקיות, זה לא מצב בו הרכב מושך קבוע לצד אחד), אני מתקן אך לאחר מספר שניות התופעה חוזרת על עצמה לכיוון השני. הפעם היחידה בה ניתקלתי בתופעה דומה עם הרכב שלי הייתה בנסיעה לחיפה בכביש החוף בזמן רוחות צד איומות.

מישהו נתקל בתופעה זהה/דומה? כיצד ניתן לתקן זאת?

ערב טוב

בכל המקרים שנתקלתי בתופעות דומות , כיוון גלגלים ( התכנסות אופנים) פתר את הבעיה. למרות שבוצע כיוון פרונט

אני ממליץ לך לבדוק את הכיוון מחדש.

שיהיה סוף שבוע טוב

פורסם

מישהו מכיר מכון פרונט מומלץ ואיכותי? הייתי שמח למצוא לפי הפרמטרים הבאים:

-או באיזור אשדוד/אשקלון (העבודה:?)

-או פתוח עד 19-20 (להגיע אחרי העבודה)

פורסם

כיוון פרונט חייב, ואפילו מומלץ גם איזון גלגלים.

מקרה נדיר שקרה לחבר: הרכב שהוא קנה עבר תאונה שדרשה החלפת גלגל וסרן קדמי.

במוסך שלא נפרט את שמו (בגלל חוקים כאלו ואחרים), שכחו לשים לו ציריה על אחד הגלגלים והאוטו היה סוטה מהנתיב.

זה סוג של משקולת כזאת שיש בצד של כל גלגל, והבנתי שלפעמים הדברים האלה יכולים "לעוף" אפילו ממכת חנייה קטנה.

עלות נזק משוערת יכולה להיות באזור ה150-250 ש"ח לכיוון&איזון.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

יש שמועה שאומרת שהצמיגים של טויו יוצאים קוניים ולא ישרים. בגלל שהם יוצאים ככה קשה מאוד לכוון את הפרונט ויש תחושות מוזרות בהיגוי.

גש למכון כיוון פרונט מומלץ ומבין עניין ונסה להעלות את לחץ האוויר ל 34-35.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר.

אנסה זאת כפיתרון ברירת מחדל מחר (יש לי פנצ'ריה ליד העבודה)

אשמח לקבל המלצה למכון כיוון פרונט מומלץ ועם ניסיון בבעיות כאלה

פורסם

העלתי לחץ ל 34 (בצמיגים קרים) בפנצ'ריה ולא הורגש שיפור משמעותי, נראה כי רק כיוון פרונט הוא הפיתרון.

דרך אגב אמנון, האם כיוון גלגלים אינו חלק מכיוון הפרונט?

פורסם
העלתי לחץ ל 34 (בצמיגים קרים) בפנצ'ריה ולא הורגש שיפור משמעותי, נראה כי רק כיוון פרונט הוא הפיתרון.

דרך אגב אמנון, האם כיוון גלגלים אינו חלק מכיוון הפרונט?

לילה טוב

כן, זה בהחלט חלק חשוב וקריטי בכיוון פרונט

פורסם

חיים צור קשר עם עידן מהמעבדה לרכב שבחולון.

לפי התגובות עליו הוא יוכל לעזור לך.

עד כמה הסטיה חמורה?

בכביש בין עירוני יש קימרון של הכביש על מנת לנקז את מי הגשמים ולכן זה טבעי שהרכב יטה.

קובי

• תוכן חדש...