Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון יבוא רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מגיע לארץ ומאוחסן בנמל בעלויות לא קטנות עד שתגיע עם רשיון הייבוא לשחרר אותו.

עדיף לדאוג לרשיון הייבוא לפני הגעת הרכב.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני משלם 150 דולר בניו גרזי

אין לי עדיין רשיון יבוא אבל אני רוצה להביא אותו לארץ ולאחסן אותו פה... לא אכפת לי כמה זה יעלה....

הבעיה היא שמישהו אמר לי שאם אני מייבא תרכב ללא רשיון יבוא זה פלילי.... האם זה נכון???

פורסם

לפני 10 שנים השארתי סירת קיאק (קטנה) בנמל אשדוד למשך חודש מההגעה.

שילמתי 2000 ש"ח על האחסנה.

תעשה את החשבון, לדעתי 150$ לחודש זה הרבה פחות ממש שתשלם פה.

אתה יכול לבדוק עם עמיל מכס כמה תעלה לך האחסנה.

בועז.

פורסם

לא- אבל אתה תשלם גם כנס בגובה אחוז מסויים מערך הרכב חוץ מעלות האחסנה הגבוהה בנמל

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

רשמית, עד שלא שחררת את הרכב מהמכס, הוא לא נמצא בארץ ושמים אותו באזור שנקרא "בונדד" שזה אזור שנחשב מחוץ למדינה למרות שממוקם בתוך גבולות המדינה, בדרך כלל באזורי מעבר כגון נמלים. הרכב פיזית לרוב חונה באזור שאינו מקורה ונתון לפגעי מזג האוויר. במידה ואתה מעלה את הרכב על אוניה לפני שקיבלת רישיון יבוא בעבורו, תשלם 3% נוספים מעבר לאחוזי המכס הרגילים. מעבר לכל אלה, תשלם למכס דמי אחסנה (בטח יותר מ-$150 לחודש) בגין כל יום בו שהה הרכב באחסנה אצלם, ועד שלא תשלם את המכס, הוא יאוחסן שם ולא יכנס ארצה.

לכן, התשובה לשאלתך "האם ניתן לייבא לארץ רכב ללא רישיון יבוא ולאחסן אותו בארץ?" היא לא. הרכב לא יאוחסן רשמית בארץ אלא בבונדד, ומעצם השאלה, לא ניתן לייבא ללא רישיון יבוא. כוונת המכס והמדינה ברישיון יבוא היא ליבוא.:oops:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

עלות אחסנה בנמל היא 5.25$ ליום (אם אני לא טועה אבל זה בטוח מעל 5 $ ) + מע"מ

כמו כן אם האוניה תכנס לנמל לפני שיש לך רשיון יבוא תשלם עוד 3% תוספת למכס

ואח"כ שיחשבו לך גם מס נמל הוא כמובן יעלה בעוד קצת

כך שזה יצא לך לדעתי יותר מ 150$ (קח בחשבון שהם לוקחים שער דולר שלהם שהוא בד"כ גבוה משער קניה)

בנוסף הרכב נמצא באיזור שאין לך גישה אליו וסמוך לים כך שהמצב של הרכב מבחינת חלודה רק יחמיר

הדבר היחיד הוא שאם אתה חושב שרשיון היבוא כבר בדרך ושלחת להם את כל המסמכים אתה יכול להמר ולהעלות את הרכב על הספינה ולחסוך בכך שבועיים של אחסנה (תמיד ניתן לבחור בחברת ספנות שעוברת במסלול דרך המבורג כולל החלפה של ספינה שם דבר שמעכב את המשלוח בעוד שבוע.)

בסיכום לדעתי , המתן עד לקבלת הרשיון

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שלחתי את כל הטפסים ליפני בערך 4 חודש

וחזרו אלי ליפני חודש אחריי ששיגעתי אותם... ואמרו לי שחסר תמונות של הרכב ואישור מעורך דין

שלחתי להם את זה ואחריי שבועיים קיבלתי מכתב שאני ישלח להם איזה מנוע יש ברכב....

כך שנראה לי שעוד שבוע בערך אני יקבל את הרשיון... כי אין לי מה לשלוח להם יותר שלחתי הכל

אז להביא תרכב???

פורסם

בכדי לחסוך 3% מס, אתה צריך שהתאריך של רשיון היבוא יהיה קטן יותר מהתאריך של הכניסה של האוניה לנמל (אשדוד או ת"א) זה מה שאמרו לי במכס באשדוד (כאשר הבאתי את המכונית שלי),

באתר שלהם לעומת זאת כתוב שצריך להיות רשיון יבוא לפני השטה (לפי ההבנה שלי שוב)

בקיצור אם אתה בטוח שעוד שבוע יש לך רשיון , אתה יכול ללכת על זה , אל תשכח יש גם זמן אחסנה בנמל בארה"ב הרי אם תבחר חברת ספנות היא לא מוציאה כל יום אוניה לישראל בדרך כלל אלא פעם בשבוע, כך שיהיו לך מספר ימי המתנה גם בנמל ועוד זמן השייט

תעשה את החשבון שלך,

ושוב מקווים לראותה בקרוב בארץ הקודש

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
פששש תודה רבה אחי עזרת לי מאוד

יש איזה חברה שאתה ממליץ עלייה??? או עוד משהו שאתה יכול להגיד לי???

כי זה פעם ראשונה שלי...

תריץ חיפוש בפורום, יש אינספור תשובות לנ"ל, לרבות מאמר קצר שאני כתבתי ובו לינקים ופרטים על חברות ונותני שירות.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...