Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצינות זה אפילו לא מצחיק, אני בכלל לא מדבר על הבטיחות...למה אנשים לא מורידים את ניילונים?

ועוד לא מתביישים לפרסם תמונות שצילמו את הרכב עם הניילונים אחרי מי יודע כמה ק"מ שנסעו...

עצוב

פורסם

זה מה שמעציב אותך?

יותר מעציב ללכת לסוכנויות טרייד-אין, לראות רכבים עם 250,000+ ק"מ משנתונים של תחילת העשור הקודם, עם ניילונים מפוברקים על המושבים הקדמיים.

הם אשכרה חושבים שזה מקנה לרכב "מראה חדש"?...

פורסם

בשביל שיוכלו לשתף בתענוג הורדת הניילונים את כל בני המשפחה שמחכים בבית. :)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
בשביל שיוכלו לשתף בתענוג הורדת הניילונים את כל בני המשפחה שמחכים בבית. :)

זה עוד מילא, ואפשר להבין את זה איכשהו - אבל לראות מישהו שנוסע ככה על בסיס יומיומי זה פשוט מחריד. מילא והיה מסכן רק את עצמו, אבל לך תדע מה הוא יעולל אם פתאום ירגיש שהוא מחליק מהמושב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האם קנית רכב חדש? אם כן-אתה בטוח מכיר את ההרגשה של לראות את הרכב וקריעת הניילונים.

כאדם שקנה רכב חדש בפעם הראשונה בחייו אני יכול להגיד לך דבר אחד- אין על ההרגשה של קריעת הניילונים,

ולא יעזור בית דין8) . וכן-זה שומר כמה שיותר על הריח של ה"חדש" ובכלל-נותן הרגשה אחרת.

הניילונים הם סיכון בטיחותי, ומי שבוחר להשאיר אותם משיקולי יופי ואסתטיקה-לבריאות, האחריות עליו.

פורסם
האם קנית רכב חדש? אם כן-אתה בטוח מכיר את ההרגשה של לראות את הרכב וקריעת הניילונים.

כאדם שקנה רכב חדש בפעם הראשונה בחייו אני יכול להגיד לך דבר אחד- אין על ההרגשה של קריעת הניילונים,

ולא יעזור בית דין8) . וכן-זה שומר כמה שיותר על הריח של ה"חדש" ובכלל-נותן הרגשה אחרת.

הניילונים הם סיכון בטיחותי, ומי שבוחר להשאיר אותם משיקולי יופי ואסתטיקה-לבריאות, האחריות עליו.

התשובה היא כן, הורדנו את הניילונים לפני שהתיישבנו באוטו...

פורסם

בדיוק מאותה סיבה שאנשים קונים סלון ב-20,000 שקל לאחר שבדקו במשך שבועות סוגי בדים שיהיו נעימים למגע, יפים למראה, ופרקטים לניקוי- ו-2 דקות לאחר שהסלון מגיע הביתה פורסים עליו כיסוי מכוער של 10 שקל בשוק הפישפשים שלעומתו המגע של גג ברזנט של סופה מרגיש כמו קטיפה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הלאון אצלי כבר חודשיים וחצי וכן .. לא הורדתי את הניילון מהמושב האחורי !

הרכב בדרך כלל רק אצלי והקטנים נוסעים ברכב של אישתי (2 כסאות בטיחות..)

אבל !! כשהם נכנסים ללאון אני בכוננות ספיגה והיסטריה מהצונמי הצפוי .

1. מונע מהכסאות לשפשף את הריפוד היפה של הלאון .

2. הם תמיד שופכים משהו , מלכלכים וכו'

רק לדוגמה , בשבוע הראשון אישתי לקחה את הלאון להביא את הילדים , כשחזרו הביתה נכנסתי לרכב ו... אההההההההה! מישהו שפך דיונה שלמה מחולות קיסריה על המושב האחורי , מזל מזל שהיה הניילון .

הזאטוט חזר מהגן עם עציץ חדש מלא חול דיונה , ואישתי המתוקה הכניסה אותו לכיסא הבטיחות יחד עם העציץ ! - 2 דקות אחר כך כל המושב הפך לאדנית חול עם שאריות פרחים .

בקיצור - הניילון ישאר אצלי על המושב האחורי עד שיהיה לי פיתרון אחר .

פורסם
מה לא מובן בזה?

למה, לשמור על המושבים בשביל זה שיקנה ממך את הרכב?

המושבים של הרכב עשויים מבד איכותי ונעים בדרך כלל, שלא גורם להזעה מיותרת.

קנית רכב חדש, תהנה ממנו - במקום להזיע בכיסויים סינטטיים ב200 ש"ח. במידה ויתבלה אפשר לשקול לקנות כיסוי.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הקטע עם הסלון בבית באמת מפגר.

לשים כיסויי מושבים ברכב חדש זה ממש דבילי, פעם ראיתי S CLASS שם כיסוי הגה ב-5 שקל.

עכשיו בקשר לניילונים,

מה זה לא ברור!? אנשים רוצים להראות שהם קנו אוטו חדש, ואיך אתה יודע שהרכב חדש אם לא הניילונים?!

חוץ מזה שמעתי פעם שבחלק מהרכבים הניילונים מורכבים על המושבים בארץ! הרכב לא מגיע ככה...

נזכרתי במקרה מצחיק, שכן שלי בזמנו קנה טוסון חדשה ולא הוריד את הניילונים חודשיים בערך! הוא מכר את האוטו אחרי חודשיים

עם הניילונים כי ביאסתי אותו שזה לא ג'יפ ושהוא חב"ס (חי בסרט).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא הורדתי את שלי ליום יומיים לא נסעתי עם זה הרבה עד שנפל ההליקופטר על הגג חחחחח.

עקרונית אני עושה את זה לכל מוצר חדש אני קונה למשל אם זה פלאפונים שמגיעים עם מדבקה על המסך

אני לא מוריד אותו למשך כמה זמן וכנ"ל לאוטו רק שהורדתי את הניילונים של האוטו מהר יחסית בגלל הסיכון הביטחותי.

אגב ראיתי בן אדם שלא הוריד מהמושבים האחוריים את הניילונים במשך איזה שנתיים. חחחחח

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אצלי הגיע בכל הרכבים, שקית שעוטפת את המושבים ועליו הלבישו גם סוג של כיסוי מלבד אחרי ההתקנות של הדיבורית וכל השטויות העפתי את הניילונים, אין כמו לשבת על כורסא מעור נאפא.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

למה לא מורידים את הניילונים? כי הם פולנים*.

אישית, אני לא "נהנה לקרוע ניילונים", ובפעמים היחידות שקיבלתי רכב חדש ביקשתי מהנציג שיקרע את הניילונים וינקה את הרכב משאריות קרטון והסלוטייפ הכחול הזה שמחזיק דברים.

יש הגיון אולי להשאיר את הניילון כאשר יש ילדים קטנים שנוסעים ברכב, מעבר לזה זה כבר נראה לי קצת מצחיק.

* כותב שורות אלה חצי פולני.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...